Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-14-10, 09:55 PM   #251
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
就係睇住你唔去其他人先去
抵佢死

老虎妹快d放o個邊飛機啦

舊 04-14-10, 09:56 PM   #252
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
係喇,點解今次咁多人o既...... ~__~"
可能會再加位,想報就趁早喇! =)

已確認之參加名單:
1. Middle
2. 麥C
3. 綾小路雷太
4. 戀戀芭比
5. Deviantnip
6. 滅龍士
7. 古惑的狼
8. 老野(綾小路雷太朋友)
9. PTX-003C
10. tsuki(Middle 朋友)
11. joeypong
12. 下雪邊界
13. 嘿哈兒
14. 陸奧 貴志
15. Orage
16. beagleflash
17. 戀戀芭比朋友
18. 碧咸廿三
19. KIM
20. 0001

後補:
1. 
2. 
3. 
4. 
5. 

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-10, 09:57 PM   #253
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: KIM 查看文章
因為MIDDLE大的威望!!!

我果次係比黑幫脅持~
邊係呢,我仲見識到金大拎一大疊閃閃發光既銀紙出來...
我從未試過拎咁多現金出街

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-10, 09:58 PM   #254
The One
業餘歌手

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
今次要金大影相啦

舊 04-14-10, 09:59 PM   #255
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
係喇,好似有人 PM 我話到時會派錢(好似 XD)

舊 04-14-10, 09:59 PM   #256
The One
業餘歌手

引用:
作者: Middle 查看文章
係喇,點解今次咁多人o既...... ~__~"
可能會再加位,想報就趁早喇! =)

已確認之參加名單:
1. Middle
2. 麥C
3. 綾小路雷太
4. 戀戀芭比
5. Deviantnip
6. 滅龍士
7. 古惑的狼
8. 老野(綾小路雷太朋友)
9. PTX-003C
10. tsuki(Middle 朋友)
11. joeypong
12. 下雪邊界
13. 嘿哈兒
14. 陸奧 貴志
15. Orage
16. beagleflash
17. 戀戀芭比朋友
18. 碧咸廿三
19. KIM
20. 0001

後補:
1. 
2. 
3. 
4. 
5. 
20人唔算多啦
有次唔係成30人咩?

舊 04-14-10, 10:07 PM   #257
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: lauchai 查看文章
20人唔算多啦
有次唔係成30人咩?
你講舊時情版o既聚?
之前o既我就唔知有幾多了。

去TC 2 果一次都應該未到30 人。

舊 04-14-10, 10:12 PM   #258
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
得廿二個

此篇文章於 04-14-10 10:16 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-10, 10:12 PM   #259
The One
業餘歌手

引用:
你講舊時情版o既聚?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=181559

舊 04-14-10, 10:15 PM   #260
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
中間大乜解究將個Quota set做20個人?係咪Ease House包場上限?a

此篇文章於 04-14-10 10:19 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 04-14-10, 10:38 PM   #261
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
一日無入嚟,咁就多咗幾版
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-10, 10:58 PM   #262
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
滅龍士, 什麽原因你問這個問題?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-10, 11:03 PM   #263
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: KIM 查看文章
YEAH!!!!!!!
金爺 一山不能藏二虎丫

引用:
抵佢死

老虎妹快d放o個邊飛機啦
唔可以咁架
果邊早D約先

舊 04-14-10, 11:04 PM   #264
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 管家婆 查看文章
金爺 一山不能藏二虎丫

唔可以咁架
果邊早D約先
佢可以開鳳凰mode架

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-10, 11:05 PM   #265
shiro_b
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: 滅龍士 查看文章

話時話,shiro_b出唔出聚先?a
出又點, 唔出又點先

舊 04-14-10, 11:07 PM   #266
The One
業餘歌手

引用:
作者: shiro_b 查看文章
出又點, 唔出又點先
出既佢請
唔出你請

舊 04-14-10, 11:08 PM   #267
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
你講舊時情版o既聚?

成10年前第一次去bbq時好似有30人

舊 04-14-10, 11:11 PM   #268
shiro_b
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
出既佢請
唔出你請

佢唔出就要我請(大家)客, 更加唔出.......

舊 04-14-10, 11:15 PM   #269
滅龍士
MHWs↓

引用:
出既佢請
唔出你請
好腦補b

今次o個兩個帶o黎o既女仔,我硬係覺得有少少同前年1122版聚Iris中途離場事件重演o既預感
舊 04-14-10, 11:16 PM   #270
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
好腦補b

今次o個兩個帶o黎o既女仔,我硬係覺得有少少同前年1122版聚Iris中途離場事件事演o既預感
你對人做過乜黎呀.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-10, 11:17 PM   #271
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
好腦補b

今次o個兩個帶o黎o既女仔,我硬係覺得有少少同前年1122版聚Iris中途離場事件重演o既預感
中途離場事件?

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-10, 11:20 PM   #272
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
你對人做過乜黎呀.....
第一,你前年冇出聚唔知頭唔知路,問問盲鬼或其他識佢o既fd好D
第二,件事唔我關事
舊 04-14-10, 11:24 PM   #273
The One
業餘歌手

我老人痴呆
乜都唔知

舊 04-14-10, 11:27 PM   #274
滅龍士
MHWs↓

引用:
我老人痴呆
乜都唔知
追Post+睇相啦 m9
舊 04-14-10, 11:34 PM   #275
下雪邊界

中途離場事件?無記錯果陣賽後檢討,好似有人話驚當事人會入嚟睇,所以唔好響度講...
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:30 PM

手機版 | APP版