Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-05-10, 11:14 PM   #1
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
Arrow 4.24 情版版聚(多謝各位參加!請send D 相俾我!)

無乜特別,純粹為聚而聚,
新相識抑或舊朋友都好,歡迎參加 =)

主辦者   : Middle
日期    : 2010 年 4 月 24 日(星期六)
時間    : 19:00 - 23:00 
活動內容  : Cafe 食飯飲野吹水
地點    : 旺角金雞廣場Cafe (暫)
消費    : Around $100 (自費)
名額    : 15 - 20名(暫定)
報名方法  : 請PM 我(Middle)報名,
        PM 內需留下聯絡手提電話號碼,
        然後請自行出post QUOTE參加名單加上自己的姓名留位,
        收到PM 後會確認其資格並更新頭post 以示接受申請。

截止報名日期: 由於唔知點解大家今次好踴躍參加,報名名額已滿,
        有機會,下次再聚喇。 =)

已確認之參加名單:
1. Middle
2. 麥C
3. 綾小路雷太
4. 戀戀芭比
5. Deviantnip
6. 滅龍士
7. 古惑的狼
8. 老野(綾小路雷太朋友)
9. PTX-003C
10. tsuki(Middle 朋友)
11. joeypong
12. 下雪邊界
13. 嘿哈兒
14. 陸奧 貴志
15. Orage
16. beagleflash
17. 戀戀芭比朋友
18. 碧咸廿三
19. KIM
20. 0001

後補:
1. HI_Ricky
2. 如月釋臣
3. 
4. 
5. 

注意事項:

1. 任何Post 數超過 100 之 GAF 會員均可參加是次聚會。
2. 若參加者希望攜非 GAF 會員參加,請在PM 內說明,到時會酌情處理。
3. 由於設有人數上限,故報名確認我們會採用先到先得方式處理。
4. 是次活動暫不歡迎當日Walk in 參加。
5. 主辦者擁有各參加申請之最終確認權。
6. 是次活動乃私人聚會,各會員各種私下交往均與GAF 無關,懇請大家自己小心處理。 

--------------------------------------------------------------------------------------------

另外唔爭在,
報名時不如大家順便講下自己近況丫,
等大家了解下都好...... =)

我自己,近排日日掛住搞個blog ,
返工要返shift 又唔定時,都無乜時間剩lu ~_~

My BlogFacebook微博

此篇文章於 04-25-10 05:28 PM 被 Middle 編輯。
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-10, 11:31 PM   #2
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
1. Middle
2. 麥C
3. 綾小路雷太
4. 戀戀芭比
6. 
7. 
8. 
9. 
10. 
11. 
12. 
13. 
14. 
15.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-10, 11:35 PM   #3
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
1. Middle
2. 麥C
3. 綾小路雷太
4. 戀戀芭比
6. 滅龍士
7. 
8. 
9. 
10. 
11. 
12. 
13. 
14. 
15.
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-10, 11:37 PM   #4
Middle
Moderator
K歌之王

其實唔爭在,
報名時不如大家順便講下自己近況丫...... =)

近排,日日掛住搞個blog ,

舊 04-05-10, 11:38 PM   #5
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
1. Middle
2. 麥C
3. 綾小路雷太
4. 戀戀芭比
6. 滅龍士
7. 古惑的狼
8. 
9. 
10. 
11. 
12. 
13. 
14. 
15.

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-10, 11:38 PM   #6
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: Middle 查看文章
其實唔爭在,

已經PM o左你,請update 頭post

我近況係十年如一日咁頹|||

此篇文章於 04-05-10 11:43 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-10, 11:39 PM   #7
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
家陣一個星期番6日...
夜晚番到屋企都差唔多9點..
所以個日我都係8點打後先會來到=..=
因為7點半先係沙田收工.希望個日可以準時收工啦..

呢排都係無咩空閒時間..
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 12:32 AM   #8
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
1. Middle
2. 麥C
3. 綾小路雷太
4. 戀戀芭比(從京都回來囉~)
6. 滅龍士
7. 古惑的狼
8. 
9. 
10. 
11. 
12. 
13. 
14. 
15.
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 12:44 AM   #9
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
1. Middle
2. 麥C
3. 綾小路雷太(漫無目的中)
6. 滅龍士
7. 古惑的狼
8. 
9. 
10. 
11. 
12. 
13. 
14. 
15.

舊 04-06-10, 02:05 AM   #10
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
其實唔爭在,

成日睇人個blog
解個blog的迷題

忙轉新工作年度
忙全年計劃
忙會員大會
煩新團隊轉變後的合作
忙練波打社工盃

ps.帶得朋友的呀
我可唔可以帶老野同哎呀先(要問問)

舊 04-06-10, 02:13 AM   #11
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 麥C 查看文章
成日睇人個blog
解個blog的迷題

忙轉新工作年度
忙全年計劃
忙會員大會
煩新團隊轉變後的合作
忙練波打社工盃

ps.帶得朋友的呀
我可唔可以帶老野同哎呀先(要問問)
唔好解喇,忽然覺得唔應該會set d 咁o既野。 ~ ~

老野、綾小路應該會問;
你問到confirm 再pm 我講喇。 =)

舊 04-06-10, 03:33 AM   #12
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
如果改17的話,我唔得
你地玩得開心啲啦
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 08:35 PM   #13
綾小路雷太

引用:
唔好解喇,忽然覺得唔應該會set d 咁o既野。 ~ ~

老野、綾小路應該會問;
你問到confirm 再pm 我講喇。 =)
中:

老野出沒確認。
如是者名單變成:

1. Middle
2. 麥C
3. 綾小路雷太(漫無目的中) + 老野
6. 滅龍士
7. 古惑的狼
8. 
9. 
10. 
11. 
12. 
13. 
14. 
15.

舊 04-06-10, 09:32 PM   #14
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
老野出沒確認。
如是者名單變成:

1. Middle
2. 麥C
3. 綾小路雷太(漫無目的中) + 老野
6. 滅龍士
7. 古惑的狼
8. 盲鬼(近來一樣頹廢mode 中)
9. 
10. 
11. 
12. 
13. 
14. 
15.

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 09:51 PM   #15
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
我今年20有冇人同我差唔多?
見你地個個都話自己老野 搞到我唔知去唔去好

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 10:00 PM   #16
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: frankylui 查看文章
20差唔多啦.頂多咪差幾年?

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 10:00 PM   #17
shing1013
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2007
引用:
舉手
不過因事未必能去...

shing1013 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 10:01 PM   #18
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
引用:
作者: 碧克 查看文章
咁你去唔去先

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 10:01 PM   #19
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 碧克 查看文章
三十路既路過~~

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 10:11 PM   #20
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
8. 盲鬼(近來一樣頹廢mode 中)
.
PM 我電話呀 ~___~

舊 04-06-10, 10:13 PM   #21
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
引用:
作者: shing1013 查看文章
舉手
不過因事未必能去...
又唔係個個都真係老野,
而且,出到唻想吹咩水都得,大家好隨便的 =)

舊 04-06-10, 10:19 PM   #22
綾小路雷太

引用:
又唔係個個都真係老野,
而且,出到唻想吹咩水都得,大家好隨便的 =)
打機又得, 吹水又得, 睇漫畫又得, 得左

舊 04-06-10, 10:26 PM   #23
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
舉手報名去.
下雪去唔到

近況係要搵工,有無人有工介紹.......

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-10, 10:30 PM   #24
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
舉手報名去.
下雪去唔到

近況係要搵工,有無人有工介紹.......
工未有得介紹,但請你去賞唔賞面? =)

舊 04-06-10, 11:08 PM   #25
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
PM 我電話呀 ~___~
你第幾次問我攞電話啦?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:34 PM

手機版 | APP版