Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-17-08, 10:57 PM   #201
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
我都分享個故事 ..........

有個朋友 佢好鍾意北上叫菇
有次叫出真感情 就決定救救菇妹 包養佢上岸
於是就享北方設立一個竇口 偶爾就返去睇睇愛人 溫存下咁
每月比d生活費菇菇

其實大家都勸佢唔好 但佢深信菇菇對佢真心真意
誰不知隔左好段日子佢就發現佢前腳出正門 就有替工享後門入屋
果陣時o係深圳住,呢d 情況真係好常見;
但講返轉頭,普遍男方又唔會完全信任女方,
有時「心血來潮」返上去突擊女方有無對唔住自己,
真係有時就可以乘機斷供再搵第二個......

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 12-17-08, 11:12 PM   #202
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
別名是...?

個菇菇如果夠勁就有幾十個男友,個個都租間屋比佢就可以有幾十個竇口,好可怕
我不打算講..............

留番少量空間

舊 12-17-08, 11:24 PM   #203
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Middle 查看文章
果陣時o係深圳住,呢d 情況真係好常見;
但講返轉頭,普遍男方又唔會完全信任女方,
有時「心血來潮」返上去突擊女方有無對唔住自己,
真係有時就可以乘機斷供再搵第二個......
o係大陸做幾年野
都唔覺得同事有包二奶或叫雞
因為香港人又窮又冇權,唔係囡囡o既目標
二伍 目前離線  
舊 12-17-08, 11:26 PM   #204
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 二伍 查看文章
o係大陸做幾年野
應該話呢種情況漸漸改變左
大陸的人包返大陸的菇

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 12-17-08, 11:39 PM   #205
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
我都分享個故事 ..........

有個朋友 佢好鍾意北上叫菇
有次叫出真感情 就決定救救菇妹 包養佢上岸
於是就享北方設立一個竇口 偶爾就返去睇睇愛人 溫存下咁
每月比d生活費菇菇

其實大家都勸佢唔好 但佢深信菇菇對佢真心真意
誰不知隔左好段日子佢就發現佢前腳出正門 就有替工享後門入屋
係我就唔執輸, 下次做替工補數

舊 12-17-08, 11:42 PM   #206
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
做乜講講0下講左其他野,我又分享0下先
我係大6做野,基本上所有香港人都冇二奶/gf
依家香港人特別吃香呢樣野已經不再存在

一句講晒,你有錢就得啦
有錢既程度係,你俾到十萬8萬個女仔,再勁送禮物,咁你就可以私有化佢
如果唔係,諗0下好啦

jlai 目前離線  
舊 12-17-08, 11:51 PM   #207
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
再講便要改topic名

舊 12-18-08, 12:00 AM   #208
二伍

引用:
作者: jlai 查看文章
一句講晒,你有錢就得啦
有錢既程度係,你俾到十萬8萬個女仔,再勁送禮物,咁你就可以私有化佢
如果唔係,諗0下好啦
窮先搵到真愛
所以尋歡時一定要話自己冇錢
二伍 目前離線  
舊 12-18-08, 12:01 AM   #209
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
窮先搵到真愛
所以尋歡時一定要話自己冇錢
搵真愛都唔會去....咁既地方搵話

舊 12-18-08, 12:06 AM   #210
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
o係大陸做幾年野
果陣時都幾年前了,
會包o既反而唔會係「真係」o係上面做野果班嘛。 ~ ~

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 12-18-08, 01:00 AM   #211
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005

騎劫topic呀
雷火武 目前離線  
舊 12-18-08, 01:31 AM   #212
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
甘又唔係,低質數的都可架啦~
你地咪甘賤啦!!!甘出面做咩O者???

你咁踩人做乜姐
歌絲˙暮斯 目前離線  
舊 12-18-08, 02:58 AM   #213
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
死火,都仲係起身同佢講返野.........
原來人地一個月搵2萬5.....
算啦,死心啦

舊 12-18-08, 02:59 AM   #214
Norm
=_="""""

引用:
作者: 荒木飛呂彥 查看文章
算啦,死心啦
努力揾錢囉.....

舊 12-18-08, 03:09 AM   #215
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Norm 查看文章
努力揾錢囉.....
你即係支持佢搵錢包佢出火海?
POKA 目前離線  
舊 12-18-08, 03:21 AM   #216
Norm
=_="""""

引用:
作者: POKA 查看文章
你即係支持佢搵錢包佢出火海?
有時做人需要有推動力迫自己發奮

舊 12-18-08, 03:32 AM   #217
Guy
Game Master
Taylor

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDguyyiu
引用:
作者: Dioray 查看文章

某程度上,我很欣賞樓主那位認識的女子,她明碼實價,無論動機如何,她至少清楚地表達了自己的意願,如果佢有意思想騙你,一開始可以扮作不計金錢,等你泥足深陷才開價,到時你更難抗拒。

只是想分享經驗,無其他意思,讓樓主知道,曾迷失的不止你一個。
所有精華係哂呢2句說話度....

尤其係曾迷失的不只你一個...<---經驗之談...有d野要真係經歷過先知

GUY修行中

此篇文章於 12-18-08 03:35 AM 被 Guy 編輯。
Guy 目前離線  
舊 12-18-08, 05:43 AM   #218
woodlcw
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
算啦,死心啦
只有二隻字同你講 : 犯賤
woodlcw 目前離線  
舊 12-18-08, 06:15 AM   #219
七十二夜
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
算啦,死心啦
佢開你價2萬, 原來已經比左折頭你, 真係好人
七十二夜 目前離線  
舊 12-18-08, 08:14 AM   #220
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: woodlcw 查看文章
只有二隻字同你講 : 犯賤
我都覺得自己好犯賤,不過半夜同佢講完後,發覺佢本質不太差,起馬無引我入局先啦,已下係佢同我講既說話"
(2008-12-18 02:40:41) -
我爸爸媽媽 不知道我在做這個
我家裡條件不好
為家人 為自己
我現在為家人
將來就是為自己 .
(2008-12-18 02:41:47) -
我四歲的時候我爸爸出了一場車禍
差一點都死了
我初中的都沒有讀
就去餐廳打工
(2008-12-18 02:42:04) -
我很早出來 打工
今年才做這個
(2008-12-18 02:42:52) -
別人沒有吃過的苦我都吃過]
同齡的孩子永遠都無法經歷的

起馬由頭到尾都無同我講要錢,仲話依家一個人還可以,叫我唔洗擔心,之前根本係我自己一相情願,可能係大陸錢真係太大啦,你想幫佢,佢都唔想再做千幾2千既工,可能有人又覺得我傻同白痴,依D野係人都識打啦....

舊 12-18-08, 09:10 AM   #221
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
你地咪甘賤啦!!!甘出面做咩O者???

你咁踩人做乜姐
http://www.gaforum.org/showpost.php?...6&postcount=54
做乜咁同聲同氣既?
Ringo 目前離線  
舊 12-18-08, 09:58 AM   #222
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
所以個女仔未必係貪錢o既. 人地搵開咁多, 你叫佢唔好做, 佢又唔係鐘意你可以為愛情犠牲, 咁佢問你攞番咁多都係人之常情.
ahleung 目前離線  
舊 12-18-08, 09:59 AM   #223
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
我都覺得自己好犯賤,不過半夜同佢講完後,發覺佢本質不太差,起馬無引我入局先啦,已下係佢同我講既說話"
<skip>
送樓主Leo Tolstoy的名言 “All happy families are like one another; each unhappy family is unhappy in its own way”。真係算罷啦。

一係你好似The Great Gatsby咁,只要你覺得值就得嘎啦。

My Apps
Ryokoryoko 目前離線  
舊 12-18-08, 10:05 AM   #224
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
引用:
-skip-

起馬由頭到尾都無同我講要錢,仲話依家一個人還可以,叫我唔洗擔心,之前根本係我自己一相情願,可能係大陸錢真係太大啦,你想幫佢,佢都唔想再做千幾2千既工,可能有人又覺得我傻同白痴,依D野係人都識打啦....
一係你問下佢
我一個月賺得幾千蚊,你會唔會繼續同我做朋友呀

男人老狗
係有心有錢就去馬,無錢就斷左佢啦
唔好找咁多藉口畀自己
usayarE 目前離線  
舊 12-18-08, 10:53 AM   #225
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
(2008-12-18 02:40:41) -
我爸爸媽媽 不知道我在做這個
我家裡條件不好
為家人 為自己
我現在為家人
將來就是為自己 .
(2008-12-18 02:41:47) -
我四歲的時候我爸爸出了一場車禍
差一點都死了
我初中的都沒有讀
就去餐廳打工
(2008-12-18 02:42:04) -
我很早出來 打工
今年才做這個
(2008-12-18 02:42:52) -
別人沒有吃過的苦我都吃過]
同齡的孩子永遠都無法經歷的

以退為進, 搏同情, well done!

佢本質唔壞喇, 又無引你入局, 今次 chat 由頭到尾都無講要錢. 抵幫啦!

論壇跳轉

現在的時間是 11:49 PM

手機版 | APP版