Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-17-08, 08:08 PM   #176
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
聽晒全部人講 , 如果個個講唔同說話米又係亂
人夾人, 可能芭比講的野對佢黎講說服力比較強 印象比較深
我唔覺得樓主冇聽過其他人講野

你到底係米龍寶寶?

個女仔有良知佢就唔會開價2萬一個月
2萬算平啦,好有良知了
POKA 目前離線  
舊 12-17-08, 08:17 PM   #177
elmond
God of Gamer
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: 荒木飛呂彥 查看文章
呢類人你係講我定佢?我有幾個同事都係大陸老婆/女友,本來我有些同事有朋友在大陸工作,可以介紹一些簡單工作比佢,我會搵地方比佢住,幫佢過一D正常生活,起馬日出而作丫,錢唔夠我當然都會幫{能力內},她昨晚就一直問我,我要佢唔好再做夜店有咩保障佢,講真我就只能做到這些了,我自己都無2萬一個月,估唔到佢都幾直接
個女仔......
講少少實例,我以前有個同事,佢有個fd都是同"小姐"行埋一齊,仲結埋婚tim
好的結果不是說冇,不過就萬事要小心lor
你可以試下,不過一定要有底線
其實我唔會歧視佢地,因為人地搵的都是血汗錢

我自己有一個小小的經歷,我曾經認識過一個(內地)女仔,佢好爛玩,性生活一團糟
我曾經好鍾意佢,佢應承同我一齊,佢問過我介唔介意佢從前的生活,我當時話唔介意
我其實唔知佢真實心意係點,不過佢d朋友話佢成日溝仔,搵仔苯
我都唔知係我蠢得可憐定點,我對佢付出好多(不過冇咩點洗$)
佢同我講過,話我咁會好易俾人呃,但我都唔信佢呃
有一日,佢同我講,佢真係好驚,好驚做左d野會傷害到我,第2日,我地分左手
其實佢已比人包左
之前睇到一位人兄所說,要知道是心癮還是愛,可能,當時我給她某d地方吸引著吧

我現在的女朋友也知此事,佢都話我對咩人都比個心出黎,會好危險
不過我對佢講番,可能我咁做會好危險,不過我寧願比人傷害多次,也不願錯失一次
而我女朋友也是因我這句話而跟我開始

另外再補充,我同我現在的女朋友非常恩愛

舊 12-17-08, 08:21 PM   #178
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
作者: POKA 查看文章
2萬算平啦,好有良知了
內地價黎講算貴,兩萬係香港援交開既價。

我係聽人地講。
鐵拳浪子 目前離線  
舊 12-17-08, 08:46 PM   #179
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: elmond 查看文章

-skip-

頂, 講講下樓主件事, 做乜無啦啦放閃光彈?

舊 12-17-08, 08:51 PM   #180
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
本來都唔想再講架啦,不過比我發現佢有個感情唔錯既哥哥仲讀緊書.
唔排除佢係搵錢比佢讀書.....

舊 12-17-08, 08:53 PM   #181
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: elmond 查看文章
=SKIP=

呢個時候出咁架POST,要拖你出去打

舊 12-17-08, 08:55 PM   #182
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
本來都唔想再講架啦,不過比我發現佢有個感情唔錯既哥哥仲讀緊書.
唔好再腦內補完啦,佢d野你唔好再理

舊 12-17-08, 08:58 PM   #183
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
我覺得個女仔幾好人...開2餅野一個月等你知難而退,佢應該知你冇2餅一個月架.....

舊 12-17-08, 08:58 PM   #184
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
再睇落去可能有個患左cancer既阿媽tim....

舊 12-17-08, 09:02 PM   #185
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

好啦好啦,唔諗唔諗

舊 12-17-08, 09:03 PM   #186
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Norm 查看文章
仲有一個等住換肝o既老豆

舊 12-17-08, 09:05 PM   #187
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Norm 查看文章
喂 其實呢..........
可能佢真係有供家人讀書 但佢搵的錢就一定唔只夠佢供讀書養活全家
如果佢唔隸屬任何「機構」

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 12-17-08, 09:09 PM   #188
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: ELT 查看文章
仲有一個等住換肝o既老豆
應該仲有一個弱智o既細佬

舊 12-17-08, 09:14 PM   #189
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: loser 查看文章
應該仲有一個弱智o既細佬
唔好再玩啦,樓主可能會唔高興

舊 12-17-08, 09:17 PM   #190
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章
內地價黎講算貴,兩萬係香港援交開既價。

我係聽人地講。
咁樓主係香港人
計番佢係香港人個能力而出價姐
雷火武 目前離線  
舊 12-17-08, 09:59 PM   #191
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
兩萬係香港援交開既價?

扒貨就得 恐龍慨外型

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線  
舊 12-17-08, 10:16 PM   #192
Dioray
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
和樓主分享一點個人經驗。

我唔係玩家,亦沒有在上面包過女,或識女朋友,但我迷惑過。

前一排我失戀,朋友帶我回東莞散心,去得東莞自然係k唱找小姐。

朋友是識途老馬,很快就找到心頭好;我只上過一次,而且齋坐,正唔知點搵好之時,竟然讓我看見了她…

她…以小姐的角度來說,不算漂亮,還有點胖。但致命的是,她,有點像我念念不忘的女友。尤其是眼睛及鼻,好像倒模一樣。

那一剎那,我看呆了。我心想,帶一個似女友的小姐上房,會不會很笨呢?我在她身邊走過了很多次,到後來她都認得我了。直到有一次,一個男人想拉她走,她看著我,賴著不願走,然後向我伸手,我忍不住就把她帶走了。

她說:她就知道我會回來帶走她的。

那晚,我和她躺在床上,甚麼也沒有做過。是真的,我無須在此處說大話,我就只是摟著她睡,就好像我抱著的是另一個她一樣。我和她談了很久,她說出自己的經歷,我好痛心,真的有考慮過,如果要讓她生活得好好,需要多少錢。

如果,我月入數萬,生活無憂,相信我已經把她包起。但我很幸運,我和樓主一樣,月入沒有兩萬,而且有很重的家庭負擔,我沒有那個能力去包養她,就連一個月去找她一次的錢也沒有。

我曾想過再找她,但更幸運的是,我有個很好的朋友,帶我上去的朋友說,他永遠不會再帶我去這些地方了。

我和你,動心的原因不同,但一樣有動心過,但動心容易,之後要承擔的後果太大了。

某程度上,我很欣賞樓主那位認識的女子,她明碼實價,無論動機如何,她至少清楚地表達了自己的意願,如果佢有意思想騙你,一開始可以扮作不計金錢,等你泥足深陷才開價,到時你更難抗拒。

只是想分享經驗,無其他意思,讓樓主知道,曾迷失的不止你一個。
Dioray 目前離線  
舊 12-17-08, 10:28 PM   #193
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
唔好再玩啦,樓主可能會唔高興
死火.......

我突然想到一個樓主的別名.............

舊 12-17-08, 10:39 PM   #194
POKA
Banned

轉晒閃光彈MODE?
POKA 目前離線  
舊 12-17-08, 10:40 PM   #195
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Dioray 查看文章
只是想分享經驗,無其他意思,讓樓主知道,曾迷失的不止你一個。
我都分享個故事 ..........

有個朋友 佢好鍾意北上叫菇
有次叫出真感情 就決定救救菇妹 包養佢上岸
於是就享北方設立一個竇口 偶爾就返去睇睇愛人 溫存下咁
每月比d生活費菇菇

其實大家都勸佢唔好 但佢深信菇菇對佢真心真意
誰不知隔左好段日子佢就發現佢前腳出正門 就有替工享後門入屋

唉 如是者心傷左一次

但係仲有第二次..............................................
不過係另一舊菇菇 故事又唔同左 不過由於我懶得打字 講左呢個就算啦
大家以此作為藉鏡

小姐都係人 都會有真感情 但由於佢地個個都演技精湛
所以真係好難分得出真情假意 尋歡者自己當心啦

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 12-17-08, 10:43 PM   #196
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
兩萬係香港援交開既價?

扒貨就得 恐龍慨外型
朋友,佢地所謂既月費點數卡只係見數次,而且口頭承諾被包期間不作另外援交。

並唔係一個月無限見架。
鐵拳浪子 目前離線  
舊 12-17-08, 10:43 PM   #197
POKA
Banned

引用:

每月比d生活費菇菇

唉 如是者心傷左一次

但係仲有第二次..............................................
不過係另一舊菇菇 故事又唔同左 不過由於我懶得打字 講左呢個就算啦
大家以此作為藉鏡

比佢包得起咪又係呢個結局
POKA 目前離線  
舊 12-17-08, 10:45 PM   #198
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:

每月比d生活費菇菇

唉 如是者心傷左一次

大家以此作為藉鏡

就算唔係菇菇 國內女友都聽過不少
表面有個香港男友 內裡唔知有幾多男朋友

舊 12-17-08, 10:45 PM   #199
POKA
Banned

引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章
朋友,佢地所謂既月費點數卡只係見數次,而且口頭承諾被包期間不作另外援交。

並唔係一個月無限見架。
咁同上去間中幫襯冇分別
用點數玩先扣點仲抵
POKA 目前離線  
舊 12-17-08, 10:51 PM   #200
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: darkvolver 查看文章
死火.......

我突然想到一個樓主的別名.............
別名是...?
引用:

每月比d生活費菇菇

個菇菇如果夠勁就有幾十個男友,個個都租間屋比佢就可以有幾十個竇口,好可怕

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:32 PM

手機版 | APP版