Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-24-08, 12:34 AM   #551
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
正確來講係有....但玩左半日玩唔惦, 放棄
而家連login 唔記得je

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-08, 12:35 AM   #552
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
facebook最大好處係睇相方便
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-08, 12:37 AM   #553
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
一眼就睇得出你...(略)

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-08, 12:39 AM   #554
雷火武
ワールド・エンド

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
一眼就睇得出你...(略)
那要用高解像度的相機影才可以
舊 11-24-08, 12:41 AM   #555
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
係FB搵到好多小學同學同中學同學

舊 11-24-08, 12:43 AM   #556
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
引用:
那要用高解像度的相機影才可以
上到facebook都係低res到喊

安東尼さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-08, 12:51 AM   #557
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
同時好多男女悲劇都由facebook既相片展開

Kami~我等緊你D相啊~期待中啊~

舊 11-24-08, 12:53 AM   #558
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 虛無 查看文章
同時好多男女悲劇都由facebook既相片展開

Kami~我等緊你D相啊~期待中啊~
等吓啦
可能未病好呢

舊 11-24-08, 12:53 AM   #559
雷火武
ワールド・エンド

最重要既照片當然唔好upload啦
舊 11-24-08, 05:25 PM   #560
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
因為屋企臨時有急事冇辦法黎...\

如果唔係可以識下大家...

不過多數你地見到我都會怕左我~~

舊 11-24-08, 05:33 PM   #561
The One
業餘歌手

引用:
作者: Orage 查看文章
因為屋企臨時有急事冇辦法黎...\

如果唔係可以識下大家...

不過多數你地見到我都會怕左我~~
怕你有貓味?

舊 11-24-08, 05:37 PM   #562
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
作者: lauchai 查看文章
怕你有貓味?
周身貓毛啫~~/ (誤)

舊 11-24-08, 09:23 PM   #563
Kami
Insane Gamer
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
相已執好
middle或咖啡可以pm你地個msn俾我嘛?
p.s. 攝影新手加上好多地方都係偷拍 所以好多相都好震....
p.s.2 有某會員被罰之詳細紀錄
p.s.3 虛無同cathy420你地兩位d「煙un」相 請自己私底下問我拎返

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-08, 10:09 PM   #564
The One
業餘歌手

引用:
作者: Kami 查看文章
相已執好
p.s. 攝影新手加上好多地方都係偷拍 所以好多相都好震....
p.s.3 虛無同cathy420你地兩位d「煙un」相 請自己私底下問我拎返
有需要嗎?

舊 11-24-08, 11:00 PM   #565
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
美腿SHOW

WALK-IN突入的原因係 CAFE老闆臨之前果日先打比我話允許我包場
因為佢見我人數爭果少少 原本預定係最低消費3000蚊的........
搞到我都唔好意思 所以想搵多D人再入LAW
結果原定計劃要玩的遊戲統統無法實行 打亂左我的秩序
我都唔知點算好 本來大家講到好似想玩7級豬
最後到話玩七級豬/拍七/砰嘭嘩又冇人理我

Lost In Paradise

此篇文章於 11-24-08 11:19 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-08, 11:23 PM   #566
cathy420
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Kami 查看文章
相已執好
無D咁既事啦 唔好嚇親人呀~

舊 11-24-08, 11:25 PM   #567
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

最新驚嚇少女組合GA4(FOUR)?

此篇文章於 11-24-08 11:34 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
舊 11-24-08, 11:31 PM   #568
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
忍唔住, 笑左

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist

此篇文章於 11-24-08 11:34 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-08, 11:36 PM   #569
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
美腿SHOW

WALK-IN突入的原因係 CAFE老闆臨之前果日先打比我話允許我包場
因為佢見我人數爭果少少 原本預定係最低消費3000蚊的........
搞到我都唔好意思 所以想搵多D人再入LAW
結果原定計劃要玩的遊戲統統無法實行 打亂左我的秩序
我都唔知點算好 本來大家講到好似想玩7級豬
最後到話玩七級豬/拍七/砰嘭嘩又冇人理我
完全聽唔到你講野...

算啦,我句般若波羅蜜都嗌破喉嚨都無人應啦

此篇文章於 11-24-08 11:39 PM 被 狼 編輯。
狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-08, 11:36 PM   #570
cathy420
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
HAHAHA 好難唔笑

舊 11-24-08, 11:54 PM   #571
The One
業餘歌手

引用:
藍妹乜咁鬼馬呀
係咪你整架先

舊 11-24-08, 11:56 PM   #572
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: lauchai 查看文章
藍妹乜咁鬼馬呀
係咪你整架先
係呀 我的功力只能整到咁的樣

舊 11-24-08, 11:57 PM   #573
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
我想張呢個上半場UP上我個FACEBOOK,請問大家有沒有問題??
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-08, 11:59 PM   #574
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
GAF四大傻X?

舊 11-25-08, 12:00 AM   #575
藍莓咖啡
守護天使
輔助系