Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-23-08, 07:16 PM   #526
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: PTX-003C 查看文章

- skip -

樓上又係得我地玩, 唔會嚇壞d路人

除左有hum頭危險外一切perfect

10/10
完全同意.

舊 11-23-08, 07:36 PM   #527
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
非常合理的說,我一開始也認不出藍版主(只係憑語氣認出)、劉(呢個兩年無見無計)
一陣scan完大合照,搵人 key 返個名係隔離囉
你個死長毛
兩年唔見白左咁鬼多
搵左水姐做面膜呀

舊 11-23-08, 07:45 PM   #528
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: lauchai 查看文章
你個死長毛
兩年唔見白左咁鬼多
搵左水姐做面膜呀
沒這回事,水姐的面膜也是我給她做的(誤

此篇文章於 11-23-08 08:56 PM 被 狼 編輯。
狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 09:16 PM   #529
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: lauchai 查看文章
水姐識叫"唔好", "你洗左手未?"
洗手好緊要AR!!!!!!!

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
佢仲識睇"相", 睇到我地一般人都唔識睇既野
小弟甘拜下風
我仲可以看到誰人有病,誰人有毒TIM...不過比人話我亂吹一通之嘛

其實昨晚(我指第一場)
好開心
D野好好食
個個都好好人
而且個價錢都好實際

如果沒有昨晚,我不知道那CAFE的存在
我會同朋友再去~~

多謝2版大為我地呢班哇鬼搞版聚~

此篇文章於 11-23-08 11:30 PM 被 Diana 編輯。
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 09:56 PM   #530
The One
業餘歌手

水姐
"佢"好難執喎
你幫幫手啦

此篇文章於 11-23-08 10:46 PM 被 >>>>>劉伯<<<<< 編輯。
>>>>>劉伯<<<<< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 10:42 PM   #531
圖騰製作中

唔好背後說人是非啦。

舊 11-23-08, 10:46 PM   #532
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
下雪, 因為原定餐單要逐個起菜好唔方便 會花費好多時間

不如大家講下對間cafe的感想 等我比個老細參考下
首先,我對食既要求係好低;
第二,藍妹完全睇唔到我想表達既重點

間cafe既野食ok,環境唔錯 (除左某個好明顯既陷阱位,一見到果個凹位就真係仲痛過我張頭像),不過如果有女仔的話,個位置就尷尬d lor,(不過如果抽中葵扇6的話,都幾方便ga),不過如果有男版友護送的話,應該問題不大

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
後面個櫃應該放多D唔同既書比人睇下...
講開個書櫃,唔知有冇人發現,個書櫃入面有一本好似叫肉蒲團既書.............

另,某位版友曾經大大聲問:「藍妹係咪版主?」點解到e+都唔見佢出黎有所交代既

此篇文章於 11-23-08 10:48 PM 被 下雪邊界 編輯。
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 10:52 PM   #533
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
如果得一半人的話個場幾好

舊 11-23-08, 11:32 PM   #534
Diana

cathy420都有來哦~~~
我好像第二次見她了~
舊 11-23-08, 11:36 PM   #535
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
首先,我對食既要求係好低;
第二,藍妹完全睇唔到我想表達既重點

間cafe既野食ok,環境唔錯 (除左某個好明顯既陷阱位,一見到果個凹位就真係仲痛過我張頭像),不過如果有女仔的話,個位置就尷尬d lor,(不過如果抽中葵扇6的話,都幾方便ga),不過如果有男版友護送的話,應該問題不大

講開個書櫃,唔知有冇人發現,個書櫃入面有一本好似叫肉蒲團既書.............

另,某位版友曾經大大聲問:「藍妹係咪版主?」點解到e+都唔見佢出黎有所交代既
你仲記住個一隻"暗黑的葵扇6"........

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 11:41 PM   #536
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
洗手好緊要AR!!!!!!!

我仲可以看到誰人有病,誰人有毒TIM...不過比人話我亂吹一通之嘛

其實昨晚(我指第一場)
好開心
D野好好食
個個都好好人
而且個價錢都好實際

如果沒有昨晚,我不知道那CAFE的存在
我會同朋友再去~~

多謝2版大為我地呢班哇鬼搞版聚~
某眼有無同你一齊去玩下場?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 11:48 PM   #537
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
呀眼落cwb wor

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist

此篇文章於 11-24-08 12:01 AM 被 PTX-003C 編輯。
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 11:59 PM   #538
Diana

引用:
我下場係成人場...m大都唔岩玩,同埋佢有佢節目嘛
舊 11-24-08, 12:01 AM   #539
The One
業餘歌手

引用:
砍場

令人懷念

舊 11-24-08, 12:02 AM   #540
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
好玩嘛?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 11-24-08, 12:06 AM   #541
Diana

去facebxxk度找我的相片咪知lor~~~
舊 11-24-08, 12:13 AM   #542
雷火武
ワールド・エンド

引用:
去facebxxk度找我的相片咪知lor~~~
沒有你facebxxk
舊 11-24-08, 12:15 AM   #543
圖騰製作中

引用:
沒有你facebxxk
使用搜尋器

舊 11-24-08, 12:17 AM   #544
The One
業餘歌手

引用:
使用搜尋器
使用朋友都可以

舊 11-24-08, 12:19 AM   #545
Diana

引用:
使用搜尋器
barbxx luk
昨晚來過的可以加我
舊 11-24-08, 12:20 AM   #546
PTX-003C
天下第一盲鬼

冇fxxexxxk...XD|||

舊 11-24-08, 12:21 AM   #547
雷火武
ワールド・エンド

引用:
barbxx luk
昨晚來過的可以加我
好的
我搵到了
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
冇fxxexxxk...XD|||
開一個好快姐
--------------------
雖然我已經好少用..
舊 11-24-08, 12:24 AM   #548
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
好的
我搵到了

開一個好快姐
--------------------
雖然我已經好少用..
a 而家係返學必備品黎
無facebook真係少好多朋友XDDD

舊 11-24-08, 12:29 AM   #549
圖騰製作中

引用:
作者: 虛無 查看文章
a 而家係返學必備品黎
無facebook真係少好多朋友XDDD
可惜我的facebook 都是擺著不用的
Add 完唔知下次隔幾多個月先會再上

況且...是朋友我才Add 的,那...怎會「少好多朋友」呢XD
不是因為工作關係也不會開~

舊 11-24-08, 12:29 AM   #550
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
引用:
barbxx luk
昨晚來過的可以加我