Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-26-08, 04:05 PM   #201
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: Norm 查看文章
20歲妹妹仔好易搞掂....上年我有個同事都搞掂左個細佢十年既,我同事問我,個女仔有男友喎....我話冇問題,你實掂既....結果三個月就ko左....
女仔角度
有咩所為 唔係身上d袋呀 首飾 去旅行呀 IPOD點來

舊 08-26-08, 04:07 PM   #202
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
基本上睇左咁多...仲覺得樓主已經玩完好耐"係好耐"
亦可以話...女仔玩完你好耐...
你覺得唔係只不過係比佢d假像呃到而已(即係好似好sweet牙..好開心之類)
因為開心果個應該只係得你...
好老實講依家有什麼女仔信得過(各位要插我隨便...我只不過講我所見而已)應該係話信得過有幾多?
如果當一個女仔...咁夜咩都唔講落左街之後失去聯絡...個bf飛身去搵佢...怕佢出事...
一d都唔覺得個男仔為左自己...反而覺得佢煩的時候..其實已經意味住玩完...
佢話想同你繼續維持...?有邊個唔想有人關心.(留你係身邊都唔錯..好兵~識關心我)..佢到低當你的角色係咩?
保鑣...定bf?你愛佢我地咁多位都有眼睇...但係聽你咁講我唔覺得佢有幾愛你....
如果唔係...你同佢傾果陣...d說話就唔會咁...大佬...半夜都要走出黎搵你
為咩?真係咁想見到你...都只不過擔心你o者..你仲要咁講野...好似個男仔唔岩...
我絕對支持樓主....因為我相信樓主唔係一個連gf d朋友都接受唔到的人

去邊散心?睇怕你怕你都唔洗點諗...因為怕你會好失望同傷心...依件事發生開始...你已經唔需要比咁大期望...

此篇文章於 08-26-08 04:09 PM 被 iu fu pig 編輯。
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 04:08 PM   #203
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: Middle 查看文章
山治一向都女性至上嘛,
可能實際上唔係好多男人做得到 ~___~

但去麥記傾...... 又唔覺得好feel 去邊......
不過又可以當係先減少對方戒心?
地點嘛.......
對件事係冇重要影響嘛

舊 08-26-08, 04:09 PM   #204
The One
業餘歌手

引用:
作者: 管家婆 查看文章
女仔角度
港女

舊 08-26-08, 04:09 PM   #205
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
20歲妹妹仔好易搞掂....上年我有個同事都搞掂左個細佢十年既,我同事問我,個女仔有男友喎....我話冇問題,你實掂既....結果三個月就ko左....
我識一個月入逾10萬的男人,渣benz,4X歲,算靚仔及KEEP得好,佢自己同人講30出頭都人人信,已婚有仔女,但扮未婚、扮有女友,但仍然有無數年紀做得佢個女的妹妹仔死在佢手下,仲係明知佢「有女友」都唔介意果隻

佢令我明白經濟力的絕對優勢
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 04:11 PM   #206
The One
業餘歌手

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
基本上睇左咁多...仲覺得樓主已經玩完好耐"係好耐"
亦可以話...女仔玩完你好耐...
你覺得唔係只不過係比佢d假像呃到而已(即係好似好sweet牙..好開心之類)
因為開心果個應該只係得你...
好老實講依家有什麼女仔信得過(各位要插我隨便...我只不過講我所見而已)應該係話信得過有幾多?
如果當一個女仔...咁夜咩都唔講落左街之後失去聯絡...個bf飛身去搵佢...怕佢出事...
一d都唔覺得個男仔為左自己...反而覺得佢煩的時候..其實已經意味住玩完...
佢話想同你繼續維持...?有邊個唔想有人關心.(留你係身邊都唔錯..好兵~識關心我)..佢到低當你的角色係咩?
保鑣...定bf?你愛佢我地咁多位都有眼睇...但係聽你咁講我唔覺得佢有幾愛你....
如果唔係...你同佢傾果陣...d說話就唔會咁...大佬...半夜都要走出黎搵你
為咩?真係咁想見到你...都只不過擔心你o者..你仲要咁講野...好似個男仔唔岩...
我絕對支持樓主....因為我相信樓主唔係一個連gf d朋友都接受唔到的人

去邊散心?睇怕你怕你都唔洗點諗...因為怕你會好失望同傷心...依件事發生開始...你已經唔需要比咁大期望...
你意思係佢變成"兵"了嗎?

舊 08-26-08, 04:12 PM   #207
The One
業餘歌手

引用:
作者: BRA武藏 查看文章
我識一個月入逾10萬的男人,渣benz,4X歲,算靚仔及KEEP得好,佢自己同人講30出頭都人人信,已婚有仔女,但扮未婚、扮有女友,但仍然有無數年紀做得佢個女的妹妹仔死在佢手下,仲係明知佢「有女友」都唔介意果隻

佢令我明白經濟力的絕對優勢
here is the answer

引用:
作者: 管家婆 查看文章
女仔角度

舊 08-26-08, 04:13 PM   #208
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: lauchai 查看文章
而家只係由司令降做軍官啫.....未變兵既.....

舊 08-26-08, 04:14 PM   #209
iu fu pig
塵埃...

引用:
你有同感嗎
唔希望樓主為依d女仔唔開心同再無謂附出而且...樓主係好bf~
舊 08-26-08, 04:15 PM   #210
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
山治一向都女性至上嘛,
可能實際上唔係好多男人做得到 ~___~

但去麥記傾...... 又唔覺得好feel 去邊......
不過又可以當係先減少對方戒心?
我意思係年紀仲細就話懶好feel一男一女出來傾心事姐……

條友都3張,咁做一定係有目的……其他男、女fd唔搵、屋企人唔搵,全香港係要搵樓主女友?唔係想溝有鬼……

減戒心都係o既,減到咁上下就車去飛鵝山etc了
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 04:15 PM   #211
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
小妹妹往往對成熟男仕都有一個美好既憧憬嘛
唔怪得有d女仔咁鐘意老豆級啦
人地半夜3更都肯黎陪佢傾計,起碼有d都叫得做fd
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 04:17 PM   #212
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: POKA 查看文章
唔怪得有d女仔咁鐘意老豆級啦
人地半夜3更都肯黎陪佢傾計,起碼有d都叫得做fd
有邊個唔想有人了解?
老豆級有返咁上下經歷...有咩事都可以搵佢地幫嘛...
信我...佢地唔係要搵愛人...佢地係要搵"叮噹"
舊 08-26-08, 04:19 PM   #213
Norm
=_="""""

引用:
你有同感嗎
唔希望樓主為依d女仔唔開心同再無謂附出而且...樓主係好bf~
所以我同樓主講,你可以繼續相信你女友,不過要有心理準備啫

舊 08-26-08, 04:20 PM   #214
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
好多時,男女都好喇,
要事過後先會開始接受自己之前對人有幾錯,
但果下唔知錯,唔等於人地唔認真唔鍾意你唔愛你嘛......
而且唔分手就代表對方係要拖住自己,咁諗未免太灰

引用:
地點嘛.......
對件事係冇重要影響嘛
我唔係講呢樣。算喇費事樓主諗太多

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 04:24 PM   #215
The One
業餘歌手

引用:
有邊個唔想有人了解?
老豆級有返咁上下經歷...有咩事都可以搵佢地幫嘛...
信我...佢地唔係要搵愛人...佢地係要搵"叮噹"
有d女人好有趣架, 細個時就鐘意"老成持重"
到左30過後就"反老還童"

舊 08-26-08, 04:25 PM   #216
iu fu pig
塵埃...

引用:
所以我同樓主講,你可以繼續相信你女友,不過要有心理準備啫
唉...希望樓主會快d見到事情真相啦.... 個人覺得真係會好傷的
引用:
好多時,男女都好喇,

同意你講法...我之前都叫樓主唔好諗得咁灰...
但係見到樓主同佢傾完之後...有d野已經浮現左出黎...
唔係樓主唔信佢...係個女仔唔想樓主信佢
舊 08-26-08, 04:25 PM   #217
Norm
=_="""""

引用:
有d女人好有趣架, 細個時就鐘意"老成持重"
到左30過後就"反老還童"
到左30歲...到佢變叮噹啦

舊 08-26-08, 04:26 PM   #218
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

PSN  IDtmytmy722
XBox Live Gamertagtmytmy722
睇左咁耐,好多人都針對住男方做得唔夠大方,唔夠成熟
之後又話咩佔有慾強

樓主其實都做得唔錯,
再講,如果發生係自己身上,你果時又可唔可以咁冷靜去做
樓主咁做,都係關心佢女朋友o者,如果佢對佢女朋友是是旦旦
佢都唔會即刻飛的去搵佢啦

我覺得問題出於女方fulfill唔到樓主既安全感
所以樓主先會做出半夜飛的,再講樓主咁做都係佢好關心佢女朋友o者
咁o岩見到呢d咁既野,咁咪早d可以早d拆招

其實好似溏心風暴阿司棋姐講過,我飲埋呢d咁難飲既藥,我既末期caner就好咩
只不過係想令夏雨放心先咁做

如果樓主女朋友識諗,就絕對唔會半夜咁落街
樓主係一個好男朋友黎既

舊 08-26-08, 04:26 PM   #219
The One
業餘歌手

引用:
好多時,男女都好喇,

中大大
我都唔係講你諗o個樣喎

舊 08-26-08, 04:27 PM   #220
The One
業餘歌手

引用:
到左30歲...到佢變叮噹啦
佢地係要玩"叮噹"呀

舊 08-26-08, 04:28 PM   #221
The One
業餘歌手

引用:
作者: 湯米 查看文章
睇左咁耐,好多人都針對住男方做得唔夠大方,唔夠成熟
之後又話咩佔有慾強

樓主其實都做得唔錯,
再講,如果發生係自己身上,你果時又可唔可以咁冷靜去做
樓主咁做,都係關心佢女朋友o者,如果佢對佢女朋友是是旦旦
佢都唔會即刻飛的去搵佢啦

我覺得問題出於女方fulfill唔到樓主既安全感
所以樓主先會做出半夜飛的,再講樓主咁做都係佢好關心佢女朋友o者
咁o岩見到呢d咁既野,咁咪早d可以早d拆招

其實好似溏心風暴阿司棋姐講過,我飲埋呢d咁難飲既藥,我既末期caner就好咩
只不過係想令夏雨放心先咁做

如果樓主女朋友識諗,就絕對唔會半夜咁落街
樓主係一個好男朋友黎既
你睇到善, 我看到惡吧

舊 08-26-08, 04:32 PM   #222
iu fu pig
塵埃...

引用:
你睇到善, 我看到惡吧
唔覺得你惡...
同意湯米 兄說法..樓主係好男友...好多人想要都冇...
唔好比依d女仔控制樓主(個人感覺..係個女仔控制左樓主多d)...
最怕樓主比飛完會變質...再多一個好男人消失
舊 08-26-08, 04:32 PM   #223
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
不過又想問,係類似情況下,有幾多個會好似樓主咁即刻飛車去搵對方?

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-08, 04:34 PM   #224
Norm
=_="""""

引用:
不過又想問,係類似情況下,有幾多個會好似樓主咁即刻飛車去搵對方?
我唔會....

舊 08-26-08, 04:36 PM   #225
The One
業餘歌手

引用:
我不會...........

不如大家諗吓呢個case<----------(辦案咩)
就o係o個一刻
既最壞情形會點

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:02 AM

手機版 | APP版