Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-20-09, 09:16 AM   #476
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
相片已碎掉
介指已拋掉

舊 11-20-09, 09:30 AM   #477
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: Seppie 查看文章
相片已碎掉
介指已拋掉
果然夠豪快

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 11-20-09, 09:34 AM   #478
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
果然夠豪快
有d野已經沒意思
就快d 冇眼c乾淨盲好~

舊 11-20-09, 09:48 AM   #479
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
有d野已經沒意思
就快d 冇眼c乾淨盲好~
一早應該搞掂佢啦
冇留戀就消滅
POKA 目前離線  
舊 11-20-09, 09:51 AM   #480
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: POKA 查看文章
一早應該搞掂佢啦
冇留戀就消滅
為佢唔開心簡直o徙我hp 同mp

舊 11-20-09, 10:28 AM   #481
Cobra
Junior Member

註冊日期: Apr 2003
3DS Friend Code2277 6591 2217
PSN  IDngkaki
引用:
冇下個都好, 我都會努力堅強成長!
一個人也有一個人的快樂, 何需為不值得的人浪費情感和青春! 比心機!

要掉o野記得處理埋個hard disk入面的...
Cobra 目前離線  
舊 11-20-09, 10:40 AM   #482
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Cobra 查看文章
一個人也有一個人的快樂, 何需為不值得的人浪費情感和青春! 比心機!

要掉o野記得處理埋個hard disk入面的...
多謝你~~
我一定活得比佢好

幾張好普通既合照je
mobile facebook同電腦果d 都差唔多del哂

舊 11-20-09, 10:56 AM   #483
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
相片已碎掉
介指已拋掉
女仔狠心起上嚟果然好狠

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 11-20-09, 11:02 AM   #484
Cobra

引用:
作者: 阿聰 查看文章
女仔狠心起上嚟果然好狠
女士普遍特性: 可以忍你好耐, 但係一過o左極限就會好決絕, 手起刀落唔再拖拉...
Cobra 目前離線  
舊 11-20-09, 11:03 AM   #485
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
女仔狠心起上嚟果然好狠
唔狠, 我都冇野可以做架wor? 唔通真係為左佢係咁唔開心下去?

引用:
女士普遍特性: 可以忍你好耐, 但係一過o左極限就會好決絕, 手起刀落唔再拖拉...
沒錯
尤其對d 講極都唔聽唔理既人

舊 11-20-09, 11:07 AM   #486
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
領教過,唯一一個女朋友,就喺話同我感情淡咗嘅情況之下提出同我分手,根本冇得補救。
引用:
唔狠, 我都冇野可以做架wor? 唔通真係為左佢係咁唔開心下去?
咁妳呢個case又喺嘅……引刀成一快

阿聰 目前離線  
舊 11-20-09, 11:09 AM   #487
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
領教過,唯一一個女朋友,就喺話同我感情淡咗嘅情況之下提出同我分手,根本冇得補救。

咁妳呢個case又喺嘅……引刀成一快
上天只會眷顧積極進取既人!
我既生活完全照常架wor~~
開心又一日, 唔開心又一日, 咁不如揀個自己開心既方式啦

失戀失得慘我過我, 糾纏得耐過我既, 大有人在啦!!
我仲後生,又唔係咩野都冇哂, 已經係不幸中大幸!

舊 11-20-09, 11:18 AM   #488
阿聰

引用:
上天只會眷顧積極進取既人!
我既生活完全照常架wor~~
開心又一日, 唔開心又一日, 咁不如揀個自己開心既方式啦

咁都算妳識諗。當時我都覺得,既然佢要分手,可能將來俾個機會我遇到一個更好。

阿聰 目前離線  
舊 11-20-09, 11:23 AM   #489
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
咁都算妳識諗。當時我都覺得,既然佢要分手,可能將來俾個機會我遇到一個更好
哈哈
我決定由得佢, 唔係因為覺得自己有機會揀過件好既~
而係, 我唔鍾意同抱d咁消極態度既人相處喇
我接受到人有情緒低落灰底既時候
不過我接受唔到周圍個個幫佢提佢, 佢都唔肯/識爬番起身

舊 11-20-09, 11:24 AM   #490
阿聰

引用:
哈哈
我決定由得佢, 唔係因為覺得自己有機會揀過件好既~
而係, 我唔鍾意同抱d咁消極態度既人相處喇
咁妳自己清楚自己嘅想法就最好喇。

阿聰 目前離線  
舊 11-20-09, 11:26 AM   #491
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
咁妳自己清楚自己嘅想法就最好喇。
梗係~

舊 11-20-09, 12:07 PM   #492
Cobra

引用:
晌感情死因檢討入面有呢種覺悟, 對點樣經營另一段感情會有重大啟示...

引用:
hey, 提出分手o個方通常都冇咁慘既.
Cobra 目前離線  
舊 11-20-09, 01:30 PM   #493
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
晌感情死因檢討入面有呢種覺悟, 對點樣經營另一段感情會有重大啟示...

hey, 提出分手o個方通常都冇咁慘既.
之前要等我2年半既係佢
上星期, 要分手既都係佢

舊 11-20-09, 02:08 PM   #494
Cobra

引用:
之前要等我2年半既係佢
唉, 如果主要死因係性格/ 人生取向不合, 就早分早著, 無謂繼續勞民傷財囉...
Cobra 目前離線  
舊 11-20-09, 02:12 PM   #495
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
唉, 如果主要死因係性格/ 人生取向不合, 就早分早著, 無謂繼續勞民傷財囉...
e家係人生取向不合!
沒錯

舊 11-20-09, 03:18 PM   #496
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
之前要等我2年半既係佢
因咩事要等?

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 11-20-09, 03:32 PM   #497
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: irismong 查看文章
因咩事要等?
2年半前, 其實我地拍左3個月, 我提出分手
佢仍然好鍾意我, 一直做我好友, 開心唔開心, 都有佢支持我鼓勵我.....
我一直叫佢唔好o徙時間, 佢都係要等我

舊 11-20-09, 03:48 PM   #498
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
2年半前, 其實我地拍左3個月, 我提出分手
佢仍然好鍾意我, 一直做我好友, 開心唔開心, 都有佢支持我鼓勵我.....
我一直叫佢唔好o徙時間, 佢都係要等我
結果你地都要分開,你唔好諗佢咁多啦
如果佢將來後悔而搵返你,你會點面對?有無諗過呢個問題

舊 11-20-09, 03:57 PM   #499
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
結果你地都要分開,你唔好諗佢咁多啦
如果佢將來後悔而搵返你,你會點面對?有無諗過呢個問題
相信沙皮姐應該會鬧爆佢

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 11-20-09, 04:11 PM   #500
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
相信沙皮姐應該會鬧爆佢
我覺得沙皮姐應該成日鬧佢啦

此篇文章於 11-20-09 10:47 PM 被 龍寶寶 編輯。
龍寶寶 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 05:28 AM

手機版 | APP版