Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

查看投票結果: 下期版聚想參加之活動
BBQ 11 73.33%
打邊爐 5 33.33%
去CAFE 5 33.33%
酒樓食飯 2 13.33%
其他(請註明) 3 20.00%
多重選擇投票。 投票者: 15. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-05-09, 02:49 PM   #926
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
緊係啦 佢唔係我女朋友或者好朋友 理得佢除哂街訓係街丫
dragonwing84 目前離線  
舊 06-05-09, 09:05 PM   #927
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: dragonwing84 查看文章
緊係啦 佢唔係我女朋友或者好朋友 理得佢除哂街訓係街丫
覺得有男朋友就唔好露咁多<-----即係你仍然未明白deviantip所講果種女仔的心態
我老公B鍾意我露多D.............rz
但係又唔可以太暴露

我覺得好煩, 只要露, 就要keep住身材好fit
同埋露又驚會走光 成日左就右就 又驚自己呢度月巴果度月巴

我自己就鍾意睇靚女 如果有靚女享我附近大露特露, 我係唔會介意喪目及的~

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 06-05-09, 09:17 PM   #928
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005

都係藍莓姐明我心意
其實佢講作為男友角度唔想女朋友比人睇咁多可以理解

不過我講既係由女性角度出發.唔關有無男朋友事
亦都可以講到點解咁多靚女鐘意對住塊鏡自拍
雷火武 目前離線  
舊 06-05-09, 10:24 PM   #929
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
覺得有男朋友就唔好露咁多<-----即係你仍然未明白deviantip所講果種女仔的心態
但係又唔可以太暴露

我自己就鍾意睇靚女 如果有靚女享我附近大露特露, 我係唔會介意喪目及的~
我都好鍾意望靚女架 bbbbb

舊 06-06-09, 12:13 AM   #930
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 管家婆 查看文章
我都好鍾意望靚女架 bbbbb
咁你應該唔鐘意照鏡

(笑

舊 06-06-09, 12:14 AM   #931
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
真係好露喎 我唔俾我女朋友著背心架
引用:
作者: Seppie 查看文章
今日我著條背心連身裙
臨打機一除褸果下我男友都....皺左眉..............
佢事後話: 條裙好似好露肉.....a
引用:
我條裙係粗帶唔係幼帶wor~~a
我check 清楚一定冇走光佢都話係好露肉~~ a
引用:
作者: 阿Wing 查看文章
男人係佔有慾高和自私的動物~~~
引用:
唔通要個女朋友除哂衫益街坊先叫唔自私咩
引用:
好方面想 佢都係關心你先唔想你露咁多肉
但另一方面自己又會想 好露肉咩
露腰露奶冇問題~
不過唔好露條車 太出黎就得
等人地恨下都好
POKA 目前離線  
舊 06-06-09, 12:19 AM   #932
雷火武
ワールド・エンド

引用:
作者: lauchai 查看文章
咁你應該唔鐘意照鏡

(笑
OMG
你真殘忍
雷火武 目前離線  
舊 06-06-09, 12:25 AM   #933
The One
業餘歌手

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
OMG
你真殘忍
我見過佢真人
我怕佢再照會爆鏡

但唔好留長髮囉

舊 06-06-09, 12:35 AM   #934
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
exactly!!!!
除非你係藝人明星av女優工作需要外je~~
我份工都好需要
某程度的...
Diana 目前離線  
舊 06-06-09, 12:37 AM   #935
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
但係又唔可以太暴露

我不是週不時露俾你睇咩~~~
Diana 目前離線  
舊 06-06-09, 12:44 AM   #936
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
我見過佢真人
我怕佢再照會爆鏡

但唔好留長髮囉
玩野

舊 06-06-09, 12:44 AM   #937
Game Master

引用:
好方面想 佢都係關心你先唔想你露咁多肉
但另一方面自己又會想 好露肉咩

我睇完D人既回覆先知滿足感係一定要由露而來
舊 06-06-09, 12:46 AM   #938
雷火武
ワールド・エンド

引用:
你一定係會錯意
雷火武 目前離線  
舊 06-06-09, 12:56 PM   #939
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
咁你應該唔鍾意照鏡
(笑
來人,拖出去打
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
我不是週不時露俾你睇咩~~~
所以我成日望住你咯但係我又唔鍾意d麻甩佬望住你
引用:
應該係話佢地要著果d突出佢身型優點的衫,顯得佢地更靚更有自信
佢地覺得自己好靚就會有滿足感
如果齋露係冇美感的
即係一個女仔個胸靚但係對腳粗佢就可能會著比較低胸的衫 但就唔會點露自己對腳
你見果d身型唔好但係全身都要露果d已經走火入魔........

藍莓咖啡 目前離線  
舊 06-06-09, 01:42 PM   #940
The One
業餘歌手

仲未有時間表?

舊 06-06-09, 11:09 PM   #941
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
聽講PTX-003去左日本玩
大家一齊逼佢羅手信啦XD

舊 06-09-09, 12:33 AM   #942
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 豆腐 查看文章
聽講PTX-003去左日本玩
大家一齊逼佢羅手信啦XD
你....好惡毒...#
不過你又知我去左ge?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 06-10-09, 11:31 PM   #943
L.S.U
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
路人經過....可唔可以JOIN埋
識下新朋友仔
睇你地對話好似幾玩wo
L.S.U 目前離線  
舊 06-10-09, 11:56 PM   #944
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: L.S.U 查看文章
路人經過....可唔可以JOIN埋
識下新朋友仔
睇你地對話好似幾玩wo
你慢慢儲夠200個post先~

你話咩好玩? 露肉研討會?船p?

藍莓咖啡 目前離線  
舊 06-11-09, 12:07 AM   #945
Game Master

引用:

露肉船p研討會
舊 06-11-09, 12:12 AM   #946
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:

/露肉研討會正呀,好多街坊網友齊齊嗲

舊 06-11-09, 12:17 AM   #947
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
/露肉研討會正呀,好多街坊網友齊齊嗲
去咩野船p ar~~~
露肉研討會先係王道

舊 06-11-09, 02:19 AM   #948