Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

查看投票結果: 下期版聚想參加之活動
BBQ 11 73.33%
打邊爐 5 33.33%
去CAFE 5 33.33%
酒樓食飯 2 13.33%
其他(請註明) 3 20.00%
多重選擇投票。 投票者: 15. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-03-09, 10:40 PM   #901
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
唔洗露手露腳
淨係露心口就夠
雷火武 目前離線  
舊 06-04-09, 02:29 PM   #902
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
每個人個基準都唔同
的確好多男仔都唔like自己個女友露俾人睇
但都有例外
阿Wing 目前離線  
舊 06-05-09, 01:04 AM   #903
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 阿Wing 查看文章
每個人個基準都唔同
的確好多男仔都唔like自己個女友露俾人睇
但都有例外
今日我著條背心連身裙
臨打機一除褸果下我男友都....皺左眉..............
佢事後話: 條裙好似好露肉.....a

舊 06-05-09, 09:26 AM   #904
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
作者: Seppie 查看文章
今日我著條背心連身裙
臨打機一除褸果下我男友都....皺左眉..............
佢事後話: 條裙好似好露肉.....a
真係好露喎 我唔俾我女朋友著背心架
dragonwing84 目前離線  
舊 06-05-09, 09:59 AM   #905
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: dragonwing84 查看文章
真係好露喎 我唔俾我女朋友著背心架
我條裙係粗帶唔係幼帶wor~~a
我check 清楚一定冇走光佢都話係好露肉~~ a

舊 06-05-09, 10:11 AM   #906
Game Master

引用:
不過我都係覺得好露..成對手臂露哂出泥喎..
心口個孤型我唔知你點開啦..
舊 06-05-09, 10:16 AM   #907
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
男人係佔有慾高和自私的動物~~~
阿Wing 目前離線  
舊 06-05-09, 11:09 AM   #908
Game Master

引用:
作者: 阿Wing 查看文章
男人係佔有慾高和自私的動物~~~
唔通要個女朋友除哂衫益街坊先叫唔自私咩
舊 06-05-09, 11:14 AM   #909
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
好方面想 佢都係關心你先唔想你露咁多肉
但另一方面自己又會想 好露肉咩

舊 06-05-09, 11:14 AM   #910
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
唔通要個女朋友除哂衫益街坊先叫唔自私咩
係lor~~~
有時我都會有大動作走左d位自己又唔為意既時候....
我男友都會幫我睇下提番我或者幫手遮下咁架~~

引用:
作者: 管家婆 查看文章
好方面想 佢都係關心你先唔想你露咁多肉
但另一方面自己又會想 好露肉咩
佢好可能係唔俾其他人目及
但自己又要喪目及 bbbb

好啦~~下次情版聚變做"露肉研討會" bbbbb

舊 06-05-09, 11:26 AM   #911
Game Master

引用:

好啦~~下次情版聚變做"露肉研討會" bbbbb

你真的很變態
舊 06-05-09, 11:31 AM   #912
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
你真的很變態
唔係wor
呢個係好正經既topic

舊 06-05-09, 11:46 AM   #913
雷火武
ワールド・エンド

估唔到Seppie姐都幾open
雷火武 目前離線  
舊 06-05-09, 11:51 AM   #914
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
估唔到Seppie姐都幾open
我呢d小毛見大毛啦~~~
出面大把女open過我啦~~

不過我開放而唔隨便就得啦~~

舊 06-05-09, 12:09 PM   #915
Game Master

引用:
我呢d小毛見大毛啦~~~
出面大把女open過我啦~~

不過我開放而唔隨便就得啦~~

你又唔露有咩好研討姐
舊 06-05-09, 12:10 PM   #916
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
你又唔露有咩好研討姐
<-- 波平如鏡~不值一提啦

舊 06-05-09, 12:12 PM   #917
Game Master

引用:
<-- 波平如鏡~不值一提啦

有人鐘意平架 不過我就鐘意腳長+腰幼
舊 06-05-09, 12:16 PM   #918
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
大家...
性感..唔同感性
性感同暴露唔同...
露都有美學GA...
Diana 目前離線  
舊 06-05-09, 12:44 PM   #919
Game Master

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
大家...
性感..唔同感性
性感同暴露唔同...
露都有美學GA...
我夠知啦 但點解要通街通行露俾人睇先
番到屋企 淨淨性感俾我一個人睇就夠啦
舊 06-05-09, 12:46 PM   #920
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
超buy你呢個point!!!
性感呢d野其實唔駛好刻意營造
我都唔怕講我有時真係完全無意之下引親男友!
呢d先好!!

舊 06-05-09, 12:56 PM   #921
Game Master

引用:
超buy你呢個point!!!
性感呢d野其實唔駛好刻意營造
我都唔怕講我有時真係完全無意之下引親男友!
呢d先好!!
證明你男朋友鐘意平既
ps. 我覺得女人伸懶腰好性感
舊 06-05-09, 01:06 PM   #922
雷火武
ワールド・エンド

引用:
有d人對自己身型好滿意,自豪
Show出來比人睇,受其他人注意,可以帶來滿足感

如果你只係覺得[比人睇就蝕哂底]
咁你唔會明女人呢種思想
雷火武 目前離線  
舊 06-05-09, 01:28 PM   #923
Game Master

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
有d人對自己身型好滿意,自豪
Show出來比人睇,受其他人注意,可以帶來滿足感

如果你只係覺得[比人睇就蝕哂底]
咁你唔會明女人呢種思想
點會唔明 唔係話比人睇就蝕哂
而係 你都有男朋友啦 做咩仲要為左引人注意就要著到又吊帶又低胸咁?

除非你女朋友係騎牛搵馬引d靚仔有錢佬泥溝佢架姐

再講
如果我女朋友同我話 你都俾唔到滿足感我
我一定要著小布 成街人望住我先有滿足感 先開心

ok 我未由佢lor 因為佢要咁先開心

不過好彩 我果個唔係咁
舊 06-05-09, 02:16 PM   #924
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
點會唔明 唔係話比人睇就蝕哂
而係 你都有男朋友啦 做咩仲要為左引人注意就要著到又吊帶又低胸咁?

除非你女朋友係騎牛搵馬引d靚仔有錢佬泥溝佢架姐

再講
如果我女朋友同我話 你都俾唔到滿足感我
我一定要著小布 成街人望住我先有滿足感 先開心

ok 我未由佢lor 因為佢要咁先開心

不過好彩 我果個唔係咁
exactly!!!!
除非你係藝人明星av女優工作需要外je~~

舊 06-05-09, 02:43 PM   #925
雷火武
ワールド・エンド

OK
我睇錯野
原來你係講緊有男朋友既女仔..
雷火武 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:11 PM

手機版 | APP版