Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-11-13, 10:50 PM   #101
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
情人節你做過啲咩(有心定無心)搞到人發你老脾,俾人飛

Anyway反正你無傷心失望過的話,好明顯你無feel得好緊要

舊 03-11-13, 11:16 PM   #102
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
del...sorry

此篇文章於 03-12-13 06:05 PM 被 某F 編輯。 原因: 敏感字眼
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-13, 04:18 AM   #103
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 小草 查看文章

Anyway反正你無傷心失望過的話,好明顯你無feel得好緊要
果日咁岩又係佢阿婆生日有飯局, 咁我全日都同佢一齊
全程都無不愉快事情發生, 佢同我都有講有笑
我同佢班親戚亦好和睦, 所以唔知有乜得罪佢
但之後佢就無啦啦話要散

同佢交往左一段時間, 散左點都會傷心失望,
但我都唔知發生乜野事, 無理由要我流哂馬尿搵返佢
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-13, 12:56 PM   #104
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Ringo 查看文章
但之後佢就無啦啦話要散

對唔住, 我唔知做錯乜野, 你原諒我啦

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-13, 02:59 PM   #105
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
條友幾大阿
好明顯佢係睇得卡通片或者D爛劇多
用埋哂D二次元方法
佢梗係以為你會:阿~唔好走~~你聽我講先拉~~~(伸手
呢D屎穚家下D15、6歲妹妹都唔受啦
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-13, 05:19 PM   #106
某F
我的歌聲裡

引用:
但之後佢就無啦啦話要散

即係想復合?
但復合後小心佢突然間又病發,大男人既野你承唔承受得住

你真想既就要同佢溝通好

PS:
有個朋友追梗個對像,問我到底佢鐘意對方多定對方鐘意佢多

我就答佢:
結婚為前題既交往就要交個心出黎,唔好耍乜野手段
盡量了解雙方既性格需要同夾唔夾,夾唔到就做朋友算
唔係就當我無講過

此篇文章於 03-12-13 05:46 PM 被 某F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-13, 05:50 PM   #107
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
條友幾大阿
好明顯佢係睇得卡通片或者D爛劇多
用埋哂D二次元方法
佢梗係以為你會:阿~唔好走~~你聽我講先拉~~~(伸手
呢D屎穚家下D15、6歲妹妹都唔受啦
有邊個男既唔想食住對方...

不過,制得住個男既女人個家庭多數會發達

我睇法係個男既想做測試,點知玩出火

舊 03-13-13, 07:42 AM   #108
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
OT: 呢D咩BMW、MINI、FERRI單車只係掛羊頭賣狗肉嘅OEM貨色...

小輪徑及摺疊式單車真正的名車係Birdy、Bromptom、Strida及Alex Moulton/

此篇文章於 03-15-13 05:46 PM 被 K.LIFE 編輯。
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-13, 08:19 AM   #109
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
可能佢果日係咁諗呢
男: 我地分手
女: 下(哭住說),點解丫,我做錯咩,我會改,會聽晒你話,我唔要分手
男: 儍豬,我講下笑,你咁好,我點捨得唔要你
女: 衰人,整喊人,我而家嬲丫,唔理你
男: 唔好嬲啦,拿呢份禮物送俾你賠罪,唔好嬲啦

舊 03-13-13, 10:17 AM   #110
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
欲拒還仍!!!!!!!!!
引用:

佢應該係冇做D乜野, 先搞到人發老脾

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-13, 12:34 PM   #111
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
男人分手完又話復合, 十居其狗都係J痕

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-13, 04:00 PM   #112
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: keijoey 查看文章
男人分手完又話復合, 十居其狗都係J痕
呢個CASE睇怕唔會,對方好有條件玩女

舊 03-18-13, 06:41 PM   #113
好鬼煩
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: 某F 查看文章
呢個CASE睇怕唔會,對方好有條件玩女
無拖友想拖住先
好鬼煩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-13, 02:32 PM   #114
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
過左成個月,唔知file close左末? 我認我係八掛...

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-13, 02:35 AM   #115
Minga
Je T'aime

註冊日期: May 2002
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
過左成個月,唔知file close左末? 我認我係八掛...
關心網友... 關心網友...

舊 04-12-13, 01:07 PM   #116
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
記憶中樓主好中意睇 BL
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-13, 11:50 PM   #117
nds
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2013
比人pump大你個肚未? @o@
nds 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-13, 07:22 PM   #118
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
可能佢果日係咁諗呢
男: 我地分手
女: 下(哭住說),點解丫,我做錯咩,我會改,會聽晒你話,我唔要分手
男: 儍豬,我講下笑,你咁好,我點捨得唔要你
女: 衰人,整喊人,我而家嬲丫,唔理你
男: 唔好嬲啦,拿呢份禮物送俾你賠罪,唔好嬲啦
佢的確周圍同人講, 當日係咁兒講下
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
記憶中樓主好中意睇 BL

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
一直起大陸上唔到GAF, 而+講返啦...
條友6月仲打黎求復合, 咁我無理佢啦
之後7月, 佢老母打電話俾我阿媽, 話佢8月結婚, 問我地幾多人去
大佬, 玩野咩, 有無可能去呀?
真係覺得大陸人結婚既速度好快好快
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-13, 11:52 PM   #119
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
佢的確周圍同人講, 當日係咁兒講下

一直起大陸上唔到GAF, 而+講返啦...
條友6月仲打黎求復合, 咁我無理佢啦
之後7月, 佢老母打電話俾我阿媽, 話佢8月結婚, 問我地幾多人去
大佬, 玩野咩, 有無可能去呀?
真係覺得大陸人結婚既速度好快好快
第一時間俾我感覺係 好強嘅報服心
"唔撰我個仔,走寶果個係你"
(應該係我多疑)
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-13, 12:42 AM   #120
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
玻璃之情。
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-13, 01:02 PM   #121
JMi

註冊日期: Feb 2011
如果香港人係為生活而結婚
大陸人就只係為結婚而結婚
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-13, 01:01 AM   #122
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
/\ WTF?點解要叫你去佢婚禮?

係咪中間漏左D野,我跟唔到既

舊 09-12-13, 04:40 PM   #123
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
追晒樓主個故事, 好好笑, 似佢冚家想同你結婚多過佢個仔想同你一齊.

最後無同佢一齊係樓主既幸運.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:04 PM

手機版 | APP版