Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-20-13, 12:09 AM   #151
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
入左crew有咩好做????
如果第二時online駛唔駛add friend先連到??(咁x盒同ps3點連....)

引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章
想問下個CREW 關唔關PSN 地區問題?

岩岩買左機無幾耐~ 諗住開個日本PSN ACC, 有無問題?
唔理join左先啦
由game入面登入/申請
網頁入會去了香港psn...
如果日psn自鎖冇得講

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 09-20-13 12:12 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 02:09 AM   #152
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

飛機降落都可以有好多fail方法....個轆冇開,收唔切油,斜落跑道,落左地撞到物件飛機毀爛.........結果落左6,7次先落到

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-20-13, 03:20 AM   #153
川上双葉
God of Gamer
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
引用:
作者: whassupbun 查看文章
可愛自拍
中秋獨自上山夜景裸體自拍

舊 09-20-13, 05:32 AM   #154
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
有無版友搵到棒球棍?

舊 09-20-13, 08:16 AM   #155
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

神奇生物位置...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-20-13, 09:01 AM   #156
qqchocolate1234
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDpichoco
3DS Friend Code4339 2440 9008
PSN  IDpichoco
引用:
作者: 川上双葉 查看文章
好想比個like你
qqchocolate1234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 09:16 AM   #157
thin_ke
Junior Member

註冊日期: Sep 2013
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
飛機降落都可以有好多fail方法....個轆冇開,收唔切油,斜落跑道,落左地撞到物件飛機毀爛.........結果落左6,7次先落到
今集飛機操作比SA難左好多,但感覺上同揸真實小型飛機的感覺似多左...
thin_ke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 09:59 AM   #158
代官

註冊日期: Feb 2005
有BUG?偷滅蟲車失敗會係禁LOAD.....三次都係禁

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 10:30 AM   #159
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
點禁自拍?我淨係影到人地

舊 09-20-13, 10:36 AM   #160
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: 川上双葉 查看文章
我諗哩隻GAME令到中秋出外慶祝既人數大減
引用:
作者: holsety 查看文章
點禁自拍?我淨係影到人地
影相果時按R3, 入左影相mode畫面右下角有提示

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 10:43 AM   #161
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
thx
原來條街真係有人影我犯罪行為相, 好想即刻影返佢地
有冇short cut 影相?,唔诜禁上開手機

舊 09-20-13, 11:03 AM   #162
AE86(Turneo)
知足常樂

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDCTH225
XBox Live GamertagCTH1989
已join crew

利物浦~!!!You'll never walk alone
AE86(Turneo) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 11:17 AM   #163
whassupbun

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
有無版友搵到棒球棍?
我用Franklin做的士任務有次咁岩去到郊野有間餐廳個室外廁所執到, 行出黎比外面聚集班the Lost bikers 瞧兩瞧跟住拔槍殺左
明確位置講唔到你聽 應該槍舖有得買掛?
引用:
作者: 代官 查看文章
有BUG?偷滅蟲車失敗會係禁LOAD.....三次都係禁
我冇試過, 但你試下兜倉庫後面潛入扑濕執緊車尾條友, 再偷果架貨車就得, 唔會比人發現, 希望你唔fail就唔洗reload
引用:
thx
笑左 下集係咪要有得拍片放罪證上youtube
以我所知就冇shortcut, 佢連十字制都用盡, 一個方向幾個功能, 我諗都好難仲搵到制比你做shortcut
引用:
作者: AE86(Turneo) 查看文章
已join crew
已邀請

舊 09-20-13, 12:10 PM   #164
www43w2002
-[[認領受付中]]

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code1418 6677 9546
PSN  IDKin1990

鍾意就比個like啦

此篇文章於 09-20-13 01:14 PM 被 www43w2002 編輯。
www43w2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 12:16 PM   #165
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
終於入到CREW

PSN ID : amd8890
CREW : amd8899

舊 09-20-13, 12:21 PM   #166
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
PSN: hgckelvin
CREW: KawaKamiF

sd左JOIN CREW REQUEST

舊 09-20-13, 12:38 PM   #167
fatboy04
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
thx
一影相即刻揸車車死佢
fatboy04 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 02:06 PM   #168
wtmak

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDwtmak
XBox Live Gamertagwtmak
PSN: wtmak
CREW: wtmak1234

已send request
wtmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 02:23 PM   #169
whassupbun

引用:
作者: wtmak 查看文章
PSN: wtmak
CREW: wtmak1234

已send request
我之前已經邀過你一次, 依家見到你再申請, 我再invite出error, 你睇睇你social club收件箱有冇收到我之前個邀請

舊 09-20-13, 03:56 PM   #170
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
-del-

舊 09-20-13, 04:05 PM   #171
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
已send request 了~感謝

psn: HOUSE544
CREW: felix544

舊 09-20-13, 04:10 PM   #172
Endless Death

註冊日期: Jan 2006
join crew//

PSN : LED_Mirage_IV

CREW : LED_Mirage

此篇文章於 09-20-13 04:13 PM 被 Endless Death 編輯。
Endless Death 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-13, 05:59 PM   #173
Anson225

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnson-225
XBox Live GamertagAnson225

殺左人緊係要自拍lar

舊 09-20-13, 07:42 PM   #174
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

車人去邪教有咩作用?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-20-13, 08:06 PM   #175
權愛真

註冊日期: Oct 2010
我試過很多情況下,都無故不見了車子。

(那些跑車,我是自己改裝過 和 放過在我家的車庫的!)

1. 我試過用自己的跑車的時候,中途出現一些突發事件……

要我駕駛指定的車……。(只好在街上停下來)……做完任務後,

我去了 "扣押車" 的地方也見不到………

2. 我放在家的車庫,…但我仍然坐在裡面…… 我就順便save。

之後我才轉另一個角色玩。誰知我回來後,我的跑車又不見了!

幹嘛? 這樣很浪費我的金錢和心血。

究竟怎樣做,我的跑車等…才不會不見呢?
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 08:04 PM

手機版 | APP版