Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 03-31-08, 07:47 AM   #26
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
>元 朗 警 署 特 遣 隊 執 行 反 罪 惡 巡 至 , 將 一 眾 青 少 年 全 部 押 至 遊 樂 場 附 近 一 條 後 巷 進 行 查 問 。

拳頭
查問嗎?咁唔該dup多幾野
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-08, 08:25 AM   #27
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: JoeII 查看文章
>元 朗 警 署 特 遣 隊 執 行 反 罪 惡 巡 至 , 將 一 眾 青 少 年 全 部 押 至 遊 樂 場 附 近 一 條 後 巷 進 行 查 問 。

拳頭
查問嗎?咁唔該dup多幾野

應該是拾肥皂啦

>其實係睇得Gundam00多.. 玩武力介入..
PTA:都話唔好比細路睇卡通架啦!!都唔知d老師點教既!胡!!位位50!!拿拿聲比錢

>血流成河吧
血流成河:我地頭唔係元朗,出果頭我反而比人血流成河吧
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-08, 10:02 AM   #28
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
呢班人唔跟考評局
一定冇前途

引用:
作者: luciferdark 查看文章
全部拉去打靶好了...
粒子彈無罪架
點解要咁對佢

舊 03-31-08, 10:18 AM   #29
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
我覺得應該將李嘉誠個topic 句野,放落依度

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-08, 12:10 PM   #30
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
呢D咁o既唔知死, 換左o係巴西就已經係咁先啦, 睇下啦!

(內容可能令人不安, 請留意)
http://funnyvc.blogspot.com/2008/03/blog-post_5381.html

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-08, 12:23 PM   #31
kevinltb
Ultimate Gamer
巨蟹宫守護者?!

註冊日期: Dec 2006
XBox Live GamertagKevinLTB HK
真係拉佢都浪費警力, 由得佢地成班互相斬死對方算數吧啦.

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED - 2009-08-27 達成
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - 2010-12-15 達成
kevinltb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-08, 10:46 AM   #32
Dev
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
XBox Live GamertagPhonix Dev
引用:
作者: Super Bus 查看文章
呢D咁o既唔知死, 換左o係巴西就已經係咁先啦, 睇下啦!

(內容可能令人不安, 請留意)
http://funnyvc.blogspot.com/2008/03/blog-post_5381.html
不過就地打靶, 都好似無乜點舒緩過個問題.

舊 04-02-08, 10:49 AM   #33
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: メソウサ 查看文章
呢班人唔跟考評局
一定冇前途

粒子彈無罪架
點解要咁對佢
睇到呢句笑到我啊
係我錯, sorry
咁真係無辦法對付呢班人了
世上萬物都無罪的,要嚟處理呢班廢人真係好唔公平...

舊 04-02-08, 10:57 AM   #34
jocker
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
成日都話爭地盤而大打出手~~
果d究竟係咩地盤~~~~??
擎天半島定漾日居~~~~??

舊 04-02-08, 11:38 AM   #35
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: jocker 查看文章
成日都話爭地盤而大打出手~~
果d究竟係咩地盤~~~~??
擎天半島定漾日居~~~~??
他們所謂地盤多數是娛樂場所吧
kyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-08, 03:49 PM   #36
James7s
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: kyu 查看文章
但 凡 有 10 人 以 上 進 行 類 似 晒 馬 行 動 , 一 律 掃 蕩 。
所以,我們應該要組織一隊以9個人作為戰鬥基數、成員為報左會考量的部隊。

架構︰

皇仁高考生 - 隊長
皇仁會考生- 副隊長
普通會考生X2 - 老兵
初中生X5 - 新兵

就算比人拉左都冇佢地乎~ 勁呀

Disclaimer: All the statement of this post is consider as fictional. Contains of this post should not be used in any legal action nor as evidence. The author of this post does not take any legal responsibility to any people that follow this statement.
免責條款︰此文章之所有內容應被視作虛構。文章之內容並不應被使用於任何法律行動或作為證據。本文之作者對跟從本文章指示之任何人士一律不負任何法律負任。
免責声明書:このポストの全て内容が虚構的と考えであります。ポストの内容が法律行動に使いなりません。まだは証拠になりません。このポストの著者が読者と使用者に全ての法律責任を受けません。
James7s 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-08, 03:50 PM   #37
James7s
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: kyu 查看文章
他們所謂地盤多數是娛樂場所吧
喂~ 呢個公園我地架wor, 你地同我返去你地個游泳池﹗

Disclaimer: All the statement of this post is consider as fictional. Contains of this post should not be used in any legal action nor as evidence. The author of this post does not take any legal responsibility to any people that follow this statement.
免責條款︰此文章之所有內容應被視作虛構。文章之內容並不應被使用於任何法律行動或作為證據。本文之作者對跟從本文章指示之任何人士一律不負任何法律負任。
免責声明書:このポストの全て内容が虚構的と考えであります。ポストの内容が法律行動に使いなりません。まだは証拠になりません。このポストの著者が読者と使用者に全ての法律責任を受けません。
James7s 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-08, 04:04 PM   #38
edison1610
Crazy Gamer
九一終結者

註冊日期: Jul 2006
人地美國九歲已經精心密謀
香港十三歲仲係俾人點
做黑都做得唔醒目... 個人既失敗, 教育既失敗, 社會既失敗, 失敗中失敗

絕殺 車輪斬 去舊迎新
=========================女忍殺==
edison1610 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
13歲男生一拳打死15歲男生(圖) singingc ~清談館~ 64 01-03-08 07:21 PM
ビートマニアIIDX 討論區 8th style - 14 金寺稼動中 | 13 DistorteD 發售中 | 15 軍寺 12月稼動予定 Marco 街機心得交流討論區 1007 09-14-07 12:52 PM

現在的時間是 09:09 PM

手機版 | APP版