Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 04-26-08, 05:56 AM   #1
MO
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
又一港女力作 (港女包包 v(^o^)v~~**.**~#@$#)

http://www.review33.com/chat/forum_m...4142305&page=1

寫blog要檢點啲....

此篇文章於 04-26-08 03:28 PM 被 MO 編輯。
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 06:09 AM   #2
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
我比較好奇, 小姐你連劉美君有咩歌都唔識去聽佢演唱會咁有趣既a

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 06:13 AM   #3
Einhander
能登かわいいよ能登

PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
最正嘅係
樓下全部啲留言都係插到佢飛起bbbbbb

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 06:26 AM   #4
MO

引用:
作者: 闇影風 查看文章
我比較好奇, 小姐你連劉美君有咩歌都唔識去聽佢演唱會咁有趣既a
啲留言先係精華所在...
果邊一邊討論, 個blog主一邊delete,,,,
鬥快....
可惜, 啲相, 內文比人cap哂...

引用:
作者: Razgriz 查看文章
最正嘅係
樓下全部啲留言都係插到佢飛起bbbbbb
而家寫blog真係要小比啲,
要有萬箭穿心既心理準備,,,
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 07:57 AM   #5
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
有D人真係唔覺講野會嘈到人的…

舊 04-26-08, 09:02 AM   #6
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

引用:
作者: A HoManTin Work 查看文章
有D人真係唔覺講野會嘈到人的…
呢樣都算啦
仲要放上blog
然後比人插到飛起

舊 04-26-08, 09:40 AM   #7
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
呢樣都算啦
仲要放上blog
然後比人插到飛起
可能佢以為自己好型....

其實等同去戲院睇戲傾電話嘈住人一樣

舊 04-26-08, 09:57 AM   #8
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
影衰哂我地港女
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 10:22 AM   #9
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
呢樣都算啦
仲要放上blog
然後比人插到飛起
呢D咪就係低能囉

舊 04-26-08, 10:30 AM   #10
大企鵝
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2006
找不到這篇網誌...
大企鵝 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 10:36 AM   #11
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
仲要del jor blog啦

舊 04-26-08, 10:50 AM   #12
七十二夜
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
比人咁樣狂問候reply, 真係唔慌唔奇遇囉
七十二夜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 11:36 AM   #13
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
連錯乜都唔知...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 11:52 AM   #14
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: MPS 查看文章
而家寫blog真係要小比啲,
要有萬箭穿心既心理準備,,,
香港人要寫Blog要有幾個要點

唔好貼自己相
唔好暴露自己嘅人格(自暴其短)
唔好寫太多私生活(會增加上一點把柄)
唔好係香港多人識嘅Server寫(香港人比較搵人插)
忌將自己個Blog URL派通街(除非你有覺悟)
忌以無邏輯文章討論政治/社會事件
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 11:56 AM   #15
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: TCS_disable 查看文章

唔好貼自己相
某程度上幾可悲

雖然寫blog唔係唔需要負責任
但搞到寫乜都要就住就住好似已經失去寫blog的原意

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 12:01 PM   #16
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: Kaiser 查看文章
某程度上幾可悲

即使有幾唔滿意都唔可以暴露係人地知架啦,本來正常生活就係咁啦

咩叫法律在遠,拳頭在近?
舊 04-26-08, 12:18 PM   #17
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
咁寫
講出黎都俾人笑啦>

舊 04-26-08, 12:19 PM   #18
團子~o~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDLuke365
引用:
作者: Kaiser 查看文章
某程度上幾可悲

只要係個理性,唔無理取鬧的blogger,查實都唔駛點就住寫,因為應該都唔會白目得去邊
係d有理無理都嘈一餐的死小孩先要步步為營者,始終人都係要為自己的不成熟負責,所以被插係應該的

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:
http://www.youtube.com/playlist?list...moG1KUp3YSbgzP

團子~o~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 12:19 PM   #19
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:

唔好貼自己相
要有覺悟,你的Blog的內文很可能成為墓誌,被商業報章引用

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 12:21 PM   #20
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
即使有幾唔滿意都唔可以暴露係人地知架啦,本來正常生活就係咁啦

咩叫法律在遠,拳頭在近?
點都有d分別…

blog係公開
你唔可以阻止有咩人睇你,除非你lock左佢,但yahoo blog有冇呢個功能我唔清楚

但你同你d朋友分享呢件事的話
你可以選擇同邊個講

最起碼現實生活唔會出現呢類同批鬥無分別的事件

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 01:36 PM   #21
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
tcs, 你支持果個blog主既無恥行為?

舊 04-26-08, 01:43 PM   #22
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
係度搭單
上年其中一場的警察passing out parade
我座係有瓦庶頭既賓客區
附近個2男1女又頭傾到尾大聲講細聲笑
一開始係度笑儀象隊長支權仗似herry potter之類
完全唔尊重咁莊嚴的儀式...你話concert我都算...passing out parade wo...
香港點解咁多冇禮貌既人...中學assemble都學識要睇場合檢點自己行為la
小學都不如

此篇文章於 04-26-08 01:45 PM 被 LIGHTTHELIGHT 編輯。
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-08, 02:31 PM   #23
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 炸彈馬騮 查看文章
tcs, 你支持果個blog主既無恥行為?
邊係~

我只係講,點樣係扭曲嘅網絡道德下自保
舊 04-26-08, 03:14 PM   #24
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
演唱會未試過
睇戲就試過幾次坐身邊的人傾得太緊要
我會出聲叫佢地細聲d

舊 04-26-08, 03:16 PM   #25
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:

唔好貼自己相
其實唔好行差踢錯
寫乜都得

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:13 AM

手機版 | APP版