Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

查看投票結果: 龍格堡處事公正唔公正?
龍格堡處事不公,要炒 108 42.35%
龍格堡冇問題,可繼續做版主 118 46.27%
冇意見 29 11.37%
投票者: 255. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-04-03, 09:50 PM   #26
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
其實嚴唔係唔好
問題的來源來來去去都是因為會員犯規
才導致close topic/delete/ban
來這裡就要守這裡的規矩(版規)
與其要這裡(/mod., a mod.)改變
不如自己少來這裡比較好
YeeeSSS 目前離線  
舊 11-04-03, 09:56 PM   #27
MKB
Ultimate Gamer
でっていう

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmkbmakibao
嚴不是不好,但亦要嚴得有理啊
MKB 目前離線  
舊 11-04-03, 10:09 PM   #28
Hei Man
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
真是好笑......

板主鍾意點做係佢既自由

如果板主真係做得唔好既呢個forum自自然然就會玩完

你唔滿意既咪走囉

呢度唔係事必一定要比你講人權的

開埋d咁白痴既topic...

尋尋覓覓  冷冷清清  悽悽慘慘戚戚
乍暖還寒時候  最難將息
三杯兩盞淡酒  怎敵他晚來風急
雁過也  正傷心
卻是舊時相識  滿地黃花堆積
憔悴損  如今有誰堪摘
守著窗兒   獨自怎生得黑
梧桐更兼細雨   到黃昏點點滴滴
這次第  怎一個愁字了得

Hei Man 目前離線  
舊 11-04-03, 10:11 PM   #29
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
23/11未到...
已經有實習投票既機會~
投左~~~
龍兄:
目前1&2票數相近~
也許...有檢討必要...:@_@":

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 11-04-03, 10:14 PM   #30
唔好記住我
God of Gamer
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
我對佢鎖topic手法冇意見,
但唔鐘意佢ban人既理由.
唔好記住我 目前離線  
舊 11-04-03, 10:46 PM   #31
cat@0079
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
我覺得龍格堡處事方法頗嚴
但都唔駛罷免咁嚴重

我想問投票結果真係可以罷免到佢嗎?
cat@0079 目前離線  
舊 11-04-03, 10:49 PM   #32
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
我投完之後打和tim.......44-44
打和既話會點?
其實我覺得龍生做事手法冇乜問題
同樣道理
我覺得葉劉淑儀冇問題je.....

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線  
舊 11-04-03, 10:53 PM   #33
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by mc仔~ :
我投完之後打和tim.......44-44
打和既話會點?
其實我覺得龍生做事手法冇乜問題
同樣道理
我覺得葉劉淑儀冇問題je.....
唔好講葉劉淑儀,講起就把火....""""
★☆無 敵☆★ 目前離線  
舊 11-04-03, 10:56 PM   #34
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by cat@0079 :
我覺得龍格堡處事方法頗嚴
但都唔駛罷免咁嚴重

我想問投票結果真係可以罷免到佢嗎?
就算冇用都唔緊要.
只係想話比佢知大家既睇法,
究竟係想佢做定唔做
唔好記住我 目前離線  
舊 11-04-03, 11:03 PM   #35
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
說真的...如果再係咁唔滿意又ban下一件
咁又ban下一件,遲早個forum就聽執笠
所以呢~唔好咁嚴啦
雖然forum執笠冇乜野,不過由當初個forum咁盛大搞到而家好似d朝代就亡咁
咁就唔係幾好啦
小黑 目前離線  
舊 11-04-03, 11:04 PM   #36
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by ★★奸人堅★★ :
唔好講葉劉淑儀,講起就把火....""""
抱歉~
回文[off]左都要講呢句:
葉太講到明:I WILL BE BACK~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 11-04-03, 11:26 PM   #37
ULTRASEVEN
Insane Gamer


註冊日期: Aug 2003
姑勿論投票最終結果係點,
咁多人表態要炒龍格堡,
已經証明佢平時待人及處事手法係有問題啦,
或者應該話係失敗先o岩。
ULTRASEVEN 目前離線  
舊 11-04-03, 11:35 PM   #38
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

引用:
Originally posted by 小黑 :
說真的...如果再係咁唔滿意又ban下一件
咁又ban下一件,遲早個forum就聽執笠
所以呢~唔好咁嚴啦
雖然forum執笠冇乜野,不過由當初個forum咁盛大搞到而家好似d朝代就亡咁
咁就唔係幾好啦
咁又唔會喎
舊既唔去新既唔黎~

唔嚴既話
個forum無晒秩序都一樣會死
YeeeSSS 目前離線  
舊 11-04-03, 11:41 PM   #39
貓又股宗
K on本命~

PSN  IDsiusiufai
其實無問題呀~~~
係D人成日要用黎哩度比喻政府...
哩度唔會有D乜政黨、乜民主~~而且係不需要有!
俾人close topic咁就算羅..
上黎都係開開心o者~~~
個個咁認真做什麼??

舊 11-04-03, 11:47 PM   #40
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
Originally posted by 貓又股宗 :
其實無問題呀~~~
係D人成日要用黎哩度比喻政府...
哩度唔會有D乜政黨、乜民主~~而且係不需要有!
俾人close topic咁就算羅..
上黎都係開開心o者~~~
個個咁認真做什麼??
係佢地認為用群眾壓力係可以令呢度既高層就範,不過又唔諗下點解唔會第2度放火,係都要o係呢度放?

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 11-04-03, 11:58 PM   #41
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
Originally posted by 陸奧 貴志 :

係佢地認為用群眾壓力係可以令呢度既高層就範...
同意,但佢地唔會諗...眾高層既壓力可以令呢度既部分群眾就範~~

kog 目前離線  
舊 11-04-03, 11:59 PM   #42
Samuelic
Water!

個人看法~
第一,我覺得這個是無意義的
因為在過往的事件中,未必一定是他個人決定,Forum是有群體決策的機制,針對人是沒用的。
第二,質成的人,我想問問,你是不是有能力同自信會比他做得更好?
不然,你投的目的是甚麼?
自己問問自己。
第三,在私人地方叫人罷免自己人,實在不合情理,講完。
最後,做事找實際的事做,有理想,有抱負,就自己去努力實現,無謂假手於人。

此篇文章於 11-05-03 12:03 AM 被 Samuelic 編輯。
Samuelic 目前離線  
舊 11-05-03, 12:09 AM   #43
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
我喜歡龍生的style, 權力就是一切

另外,若有人不喜歡版主的style,大可離開,何必久留,用"永遠消失"來做抗議不是更好嗎

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線  
舊 11-05-03, 12:23 AM   #44
shukei
Game Master
大將軍王

引用:
Originally posted by chandler :
我喜歡龍生的style, 權力就是一切

另外,若有人不喜歡版主的style,大可離開,何必久留,用"永遠消失"來做抗議不是更好嗎
這種說法未免太消極了點~
就是因為大家都喜歡這forum,大家都想留下,才會表達自己的意見,希望能令這個forum變更加好~
if not就真係「留番啖氣暖肚」,拍拍屁股走人吧

anyway我也不想他辭職,大家都係上黎吹水輕松下,無必要搞到D關係咁差

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線  
舊 11-05-03, 12:58 AM   #45
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
人不犯我
我不ban人

就是這個道理了

做番自己算數

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線  
舊 11-05-03, 01:05 AM   #46
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
投票好激烈

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 11-05-03, 01:09 AM   #47
下雪邊界

呢個投票我唔諗住投...不過真係有句真心說話想講...
既然龍格堡可以聽大家意見...俾次機會Dreamer Bo死而復生...
不如大家就俾次機會佢繼續做落去啦...
(至於做mod定a.mod就之後先討論啦)

不過如果龍格堡真係可以繼續維持現狀的話...
真係希望你可以聽聽大家意見...
可能反對者入面真係有好多係搞事份子...
不過起碼都有d唔係搞事啦係咪先?...
講完...閃左...
下雪邊界 目前離線  
舊 11-05-03, 01:19 AM   #48
失憶俠3.0
Crazy Gamer
20世紀少年

就算做得嚴d,相信對正常既會員完全冇影響

此篇文章於 11-05-03 01:21 AM 被 失憶俠3.0 編輯。
失憶俠3.0 目前離線  
舊 11-05-03, 01:19 AM   #49
失憶俠3.0
Crazy Gamer
20世紀少年

del

失憶俠3.0 目前離線  
舊 11-05-03, 01:20 AM   #50
失憶俠3.0
Crazy Gamer
20世紀少年