Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

查看投票結果: 龍格堡處事公正唔公正?
龍格堡處事不公,要炒 108 42.35%
龍格堡冇問題,可繼續做版主 118 46.27%
冇意見 29 11.37%
投票者: 255. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-01-04, 09:46 PM   #226
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
Originally posted by Marco :
邊個用我個 ACCOUNT玩野呀 ?

改左Password.

用我個ACCOUNT鬧人既人我同你講,你做埋d小動作係冇用的,
夠膽就出黎同我打過,係背後做埋d咁既事,我覺得你好白痴
e招高啊
又學到野喇我

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線  
舊 02-01-04, 09:47 PM   #227
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by t-cup :
to marco 本人, 相信唔使講咁多. 唔知分裂定真係有人搞你 account. 搞清楚先再出現

而且我地唔會亂將兩個人聯想一齊. 因為所有出 post, 都會 log 低o左個 ip address, 好多時我地認 ip 唔認名o架喎
上面有個鬧龍生個post,我一見就del 同埋改PASSWORD啦

舊 02-01-04, 09:48 PM   #228
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
Originally posted by vov430 :

e招高啊
又學到野喇我
你唔信我都冇辦法,我唔排除係有人想快d解決呢件事又想保住A.MOD個位

舊 02-01-04, 09:49 PM   #229
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:

上面有個鬧龍生個post,我一見就del 同埋改PASSWORD啦
ok 其實每位會員記得小心自己 password

另.. 希望你唔會因為去某o的 forum, 用埋同一 set user/passwd 而俾人搞 一句講晒, 小心o的保管自己的 password
t-cup 目前離線  
舊 02-01-04, 09:52 PM   #230
vov430
黑色疾風丸

引用:

你唔信我都冇辦法,我唔排除係有人想快d解決呢件事又想保住A.MOD個位
e招差過上一招小小

今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
vov430 目前離線  
舊 02-01-04, 09:54 PM   #231
MAZINKAISER
Game Master

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by vov430 :

e招高啊
又學到野喇我
你咁講係咩意思?
MAZINKAISER 目前離線  
舊 02-01-04, 09:57 PM   #232
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

OK,咁我冇野好講 !
我只好講,我絕對唔會係網上咁對人講粗口,因為咁做絕對影響我個人聲譽

舊 02-01-04, 09:57 PM   #233
t-cup
Moderator
CD-ROM

TO marco:

我信你個 account.. 應該有人郁過 (或者你 set proxy 或其他用途出 post)
你 del 果個 post 係由哩度發出 w250.z066088017.sjc-ca.dsl.cnc.net

而我知你用 netvigator

就讓我們查清楚才說, 因為就算 a.mod. 同 mod. 只能靠 log 來看! 先替龍格堡向你說聲對不起. 我看看同 admin 反應o下吧

繼續開開心心玩. 另, 希望你改了 password 後沒有問題吧 (希望沒有相同事件)

t-cup 目前離線  
舊 02-01-04, 10:01 PM   #234
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

咁先係應有既態度呀嘛,勞煩t-cup版主你了,謝謝
可是我不能接受你代龍格堡道歉
因為呢個係做人既態度,有錯就要認

舊 02-01-04, 10:03 PM   #235
vov430
黑色疾風丸

引用:
TO marco:

我信你個 account.. 應該有人郁過 (或者你 set proxy 或其他用途出 post)
你 del 果個 post 係由哩度發出 w250.z066088017.sjc-ca.dsl.cnc.net

而我知你用 netvigator

就讓我們查清楚才說, 因為就算 a.mod. 同 mod. 只能靠 log 來看! 先替龍格堡向你說聲對不起. 我看看同 admin 反應o下吧

繼續開開心心玩. 另, 希望你改了 password 後沒有問題吧 (希望沒有相同事件)
真的嗎
咁我都講句sorry

不過我真係覺得0個招幾高

今天是好日子嗎?
vov430 目前離線  
舊 02-01-04, 10:03 PM   #236
Samuelic
Ultimate Gamer
Water!

引用:
Originally posted by 龍格堡 :

我有冇屈自己睇~

我的証明有:
1.(#‵︿′ㄨ) & Marco IP一樣
2.我一踢爆(#‵︿′ㄨ)就是Marco時,(#‵︿′ㄨ)就即閃,同一時間我又見到Marco身在black-team.com,同一時間佢本來好似在black有留言的吹水專區Vol.21今日冇了
anyway,小弟有D野想講
1. 佢用Netvigator,Netvigator是Dynamic IP,同區的人可是一樣IP的,借問佢果區得佢一個上GAF,呢個是冇可能,我at least識幾個
anyway,Marco在BlackTeam用過的IP total有28個,呢點我可以肯定

2. Black-TEAM吹水專區Vol.21最在1 月 28 日由小弟lock左,時空轉移?
至於22提早lock,因為我想比佢改Topic名

舊 02-01-04, 10:04 PM   #237
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
咁先係應有既態度呀嘛,勞煩t-cup版主你了,謝謝
可是我不能接受你代龍格堡道歉
因為呢個係做人既態度,有錯就要認
我想搞清楚件事才說. 我見到有唔妥先會咁做

在版主區反映了, 查完才說吧
t-cup 目前離線  
舊 02-01-04, 10:05 PM   #238
~天使酒~
~冰之天使☆冰上黑面~
~兔耳舞孃~

註冊日期: Jun 2002
有無方法知盜用Marco account既人係咪forum既人??

http://www.black-team.com/
~天使酒~ 目前離線  
舊 02-01-04, 10:08 PM   #239
t-cup
Moderator
CD-ROM

暫定爭拗.. 希望知情不知情者暫時唔好講住, ok?

查完先講啦. 我都要 admin check 的. 唔該各位

t-cup 目前離線  
舊 02-01-04, 10:08 PM   #240
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
Originally posted by ~天使酒~ :
有無方法知盜用Marco account既人係咪forum既人??
如果個ip係一樣既就check到...
不過我諗個犯事條友set左proxy先出...

F/GO 834697628
NexTony 目前離線  
舊 02-01-04, 10:12 PM   #241
~天使酒~
~冰之天使☆冰上黑面~
~兔耳舞孃~

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by 影雪Neo :

如果個ip係一樣既就check到...
不過我諗個犯事條友set左proxy先出...
咁高明?!?!

http://www.black-team.com/
~天使酒~ 目前離線  
舊 02-01-04, 10:15 PM   #242
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
Originally posted by ~天使酒~ :
咁高明?!?!
唔高明, 印象中有免費 proxy 用. 你將 browser connect 去果個 proxy 再出.. 除了慢o的, 都冇乜問題

以前我都試過某o的 jp site, 要 jp ip 先去得. 唯有用 jp proxy connect
t-cup 目前離線  
舊 02-01-04, 10:19 PM   #243
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
暫定爭拗..
係暫停...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 02-02-04, 10:22 AM   #244
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:

內容係點,可以PM比我睇嗎?

引用:

你話我嗎,我從來唔會做呢d野!!
而且就算我要落台,也唔會因為你而落台!!

引用:
OK,咁我冇野好講 !
我只好講,我絕對唔會係網上咁對人講粗口,因為咁做絕對影響我個人聲譽
咁你呢個100%錯啦,你一定有講過粗口,我以前都講過,我後悔當時你講粗口而放過你!!

舊 02-02-04, 11:48 AM   #245
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
x-box man同任天狂我有份ban
admin ban o既人會出Account Locked o既

至於marco 係唔係佢post,查來都冇用.佢一向用IMS ip

呢個係proxy ..
w250.z066088017.sjc-ca.dsl.cnc.net
https://www.primedius.com

基本上冇証據話係佢做o既

Rabbidas 目前離線  
舊 02-02-04, 12:03 PM   #246
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:

龍格堡龍格堡龍格格龍堡堡 爺親娘親都不及龍格堡親
龍格堡無論做乜野我大脾對上五吋既地方都一定支持你
龍格堡我願日日都咀暈你全身上下由前到後包括屎眼
龍格堡我太愛你有朝一日有乜東瓜豆腐一定要你陪我
龍格堡我每次打飛機都扯蝦大叫大喊龍格堡龍格堡堡
龍格堡要繼續版主呀否則我會打唔起飛機
唔好話我屈你啦,這真是你講的嗎?
http://www.gaforum.org/showthread.ph...57#post2218457

找到啦,這應是原句.對嗎?
引用:

我話你講既大學係指日本的......? a

世上無難事,我放多d時間學,我有信心

舊 02-02-04, 01:05 PM   #247
Assman
Insane Gamer
發呆中

註冊日期: Jun 2003
個post又番生..

天真的人好naive,膚淺的人好膚淺!
Assman 目前離線  
舊 02-02-04, 04:04 PM   #248
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
Originally posted by 龍格堡 :

唔好話我屈你啦,這真是你講的嗎?
http://www.gaforum.org/showthread.ph...57#post2218457

找到啦,這應是原句.對嗎?
日本o個個你唔講我跟本都唔知,同埋一睇就唔係俾人改啦,有乜理由quote人地既野出d咁既post ?

此篇文章於 02-02-04 04:07 PM 被 Marco 編輯。
Marco 目前離線  
舊 02-02-04, 04:13 PM   #249
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

當晚 9:30 我已經改多左次 PASSWORD,一定唔會有人知,好明顯只係高層先有咁既能力

舊 02-02-04, 04:24 PM   #250
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
當晚 9:30 我已經改多左次 PASSWORD,一定唔會有人知,好明顯只係高層先有咁既能力
你唔好亂講!!

由 Marco 於 02-01-04 09:31 PM 最後編輯
由 Marco 於 02-01-04 09:44 PM 最後編輯
http://www.gaforum.org/showthread.ph...70#post2220670
http://www.gaforum.org/showthread.ph...88#post2220688

你呢兩個post都有被改過,你可以記得你幾時改Password嗎?

論壇跳轉

現在的時間是 03:40 PM

手機版 | APP版