Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 
電視遊戲討論版>Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開
赤兵尉SETH 09:14 AM 12-15-17
50個名額都可以排過100人?
我訓晏左所以都係無去排
ComeLOLoh 09:18 AM 12-15-17
我只對$99遊戲有少少興趣…
一陣過黎望下…
qwe 09:45 AM 12-15-17
琴晚好似係PLAYSTATION HK FB見到有人影相話有南亞+普通話排隊, 今朝再睇唔見左

有無人琴晚去左排, 咩環境? 搏唔搏得過
DevilElvis 09:53 AM 12-15-17
作者: 赤兵尉SETH:
50個名額都可以排過100人?
我訓晏左所以都係無去排
咁唔係全部都係買MHW限定機嘛…希望係咁……

我從使用 Tapatalk 的 LG-K535 發送
DevilElvis 09:54 AM 12-15-17
作者: ComeLOLoh:
我只對$99遊戲有少少興趣…
一陣過黎望下…
隻Uncharted4我day one買……

我從使用 Tapatalk 的 LG-K535 發送
DevilElvis 09:57 AM 12-15-17
作者: qwe:
琴晚好似係PLAYSTATION HK FB見到有人影相話有南亞+普通話排隊, 今朝再睇唔見左

有無人琴晚去左排, 咩環境? 搏唔搏得過
有南亞、有蝗…不過就咁睇就唔係排playstation條隊

條隊前有人講噚晚排,應該係頭50…

不過,你要留意之後係星期六、日……
ComeLOLoh 10:01 AM 12-15-17
係喎,玩具重好抄…
而家過黎…睇玩具。影燒肉相…
赤兵尉SETH 10:16 AM 12-15-17
THX, 六日應該仲多人排...
我都係等1月6正式開訂算
Rance 12:19 PM 12-15-17
算數.
qwe 01:06 PM 12-15-17
咁天寒地凍又未必好多人排嘅⋯
DevilElvis 03:38 PM 12-15-17
好彩訂到限定機……50部排48
Rance 04:33 PM 12-15-17
其實佢點排的?買其他野同訂機都係同一條隊?
DevilElvis 05:30 PM 12-15-17
作者: Rance:
其實佢點排的?買其他野同訂機都係同一條隊?
無錯,係同一條隊

同埋好仆街嘅就係,佢會比你買普通版、星戰版、GTS版PS4/PS4 Pro後,仲可以訂MHW限定機……根本就係為條數而助長炒風……
KA版柯柏文 05:37 PM 12-15-17
呢d好野一車車上哂强國啦,淨少少留Hk餓狗搶c,又唔見佢d沙鍋機搞埋呢d少動作
AhTin 06:06 PM 12-15-17
作者: DevilElvis:
好彩訂到限定機……50部排48
幾點去到排48?係咪先係出面找Playstation條龍派飛仔,再跟次序入場,如果鬥快跑入去,我食完飯先入去睇玩具算!
DevilElvis 09:30 PM 12-15-17
作者: AhTin:
幾點去到排48?係咪先係出面找Playstation條龍派飛仔,再跟次序入場,如果鬥快跑入去,我食完飯先入去睇玩具算!
幾點去到排48? <---我7:50am去到開始排 (我係排第57,係排前面有人唔訂MHW機我先拎到MHW 第48號飛仔)

係咪先係出面找Playstation條龍派飛仔,再跟次序入場<---中o左大部份,首先10am前你要在九展外旁邊排隊,唔會派飛比你,要自己跟先後次序;

之後10am就會開始叫排隊的人進入九展(跟職員指示)去到會場,排前o既人就會直接排在PS銷售點等11am開售,其餘排後的人(包括我)就會行樓梯上一層座低等。

果時就會正式派張order list & 你final排第幾o既飛仔.......到你等到可以落PS銷售點,你可以問企o係附近的職員仲有冇MHW限定機,如果有就會再比張紅色o既飛仔比你(咁就代表你成功達陣在50部內),之後就係比錢乜乜乜...

希望幫到各位GAF友
Rance 11:02 PM 12-15-17
咦,MHW機無手掣送?
shooter 11:57 PM 12-15-17
購買指定型號PS4™或同捆裝 即送DUALSHOCK®4 及HK$50雪糕店現金券

#指定型號為PS4™500GB(CUH-2106AB01/02)、PS4™1TB(CUH-2106BB01/02)、PS4™Pro(CUH-7106BB01/02)、PS4™GRAN TURISMO® SPORT特別版同捆裝(PCAS-05009HA)及PS4™Pro FIFA18同捆裝(PLAS-10044HA)。不適用於PlayStation®4 HITS同捆裝、金色PS4™及PS4™Pro星球大戰:戰場前線™ II限定版

「PlayStation®4 Pro MONSTER HUNTER: WORLD RATHALOS EDITION」= 「PlayStation®4 Pro」(PS4™Pro)(CUH-7100系列 /HDD:1TB)的特別設計款式
Eking 12:12 AM 12-16-17
咦,MHW機無手掣送?
我有PS4, 可唔可以送其他野? 再送咪有4個手掣?
Rance 12:26 AM 12-16-17
比起其他垃圾得手掣係有價值:19:
ゆり 12:27 AM 12-16-17
「モンスターハンター:ワールド」の第2回βテストを12月23日2時より実施する。
Rance 12:29 AM 12-16-17
同上次一樣定有新quest先...
其實最好加個mode唔限時任你行個map
津上翔一 12:38 AM 12-16-17
我都係等1月6 正式開訂算
日本都咁多貨我估香港都唔少掛
DevilElvis 01:07 AM 12-16-17
咦,MHW機無手掣送?
作者: Eking:
我有PS4, 可唔可以送其他野? 再送咪有4個手掣?
係無手掣送的,剩係送個月曆咁大把……
Eking 01:14 AM 12-16-17
作者: 津上翔一:
我都係等1月6 正式開訂算
日本都咁多貨我估香港都唔少掛
日本還日本, 香港還香港, 一向如此~
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 

返回主題版面