Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-18-15, 11:48 PM   #1726
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
真心心大心細......

單係聖誕裝其實無乜所謂, 但係聖誕裝加氣弱MODE就大殺傷力喇!
回血喎,而家每wave回唔係好貴重?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-15, 11:50 PM   #1727
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: heyman774 查看文章
比你fake左我login, 睇清楚d啦
Sor,我錯,不要bam 我 應該唔會有人仲課呢隻吧
由手機版發出

此篇文章於 12-18-15 11:54 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-15, 12:28 AM   #1728
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
其實我體感唔到強運有乜分別, 只係如果玩開CC的話會好強迫症咁用強運朋友
另外卡蓮單係有WAVE回已經好勁
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-15, 09:38 AM   #1729
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: T.K. 查看文章
回血喎,而家每wave回唔係好貴重?
唔關能力事, 係個ACC剩唔多石.
不過結果都抽咗, 好似係第一次弱氣MODE做頭像.

今次真係人品!
3SSR2SR, 兩隻FREEDOM+一隻聖誕卡蓮~~~~
計埋贈品50石4SSR真心肥仔!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-15, 09:49 AM   #1730
Crazy Gamer

引用:
作者: heyman774 查看文章
其實我體感唔到強運有乜分別, 只係如果玩開CC的話會好強迫症咁用強運朋友
另外卡蓮單係有WAVE回已經好勁
強運絕對有分別!
我十次零箱至少有八次係帶宗介!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-15, 03:53 PM   #1731
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002

我手賤再登入

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-15, 07:11 PM   #1732
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
夠50石抽埋聖誕版紅蓮先再算.......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-15, 09:26 PM   #1733
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
新酒場得舊機
呢d做法真係好反感
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-15, 09:58 PM   #1734
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
強運絕對有分別!
我十次零箱至少有八次係帶宗介!
上週金句

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-15, 10:16 PM   #1735
heyman774
Crazy Gamer

佢唔改日任我好難KEEP住LOGIN
又要尾刀又要合成
舊 12-21-15, 10:42 PM   #1736
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

尾刀唔難,打三場曜日就好.....
而家日日用10運抽的uc餵食春香拎埋另外兩個

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-22-15, 12:25 AM   #1737
heyman774
Crazy Gamer

傻的嗎, Nu真係變攻速普通
舊 12-22-15, 01:57 AM   #1738
sears
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
我無看錯的話, 現在曜日 只有70lv 4 箱的4星肥可賣一介?
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-15, 03:46 AM   #1739
Crazy Gamer

引用:
作者: sears 查看文章
我無看錯的話, 現在曜日 只有70lv 4 箱的4星肥可賣一介?
用友情抽R賣實際啲.......

好彩呢排突然多咗機要練,如果唔係真係會貪玩換隻SR綠帽王嚟玩!
改得太突然,而且改到冇卷drop真係.....
舊 12-22-15, 05:15 AM   #1740
sears

引用:
用友情抽R賣實際啲.......

好彩呢排突然多咗機要練,如果唔係真係會貪玩換隻SR綠帽王嚟玩!
改得太突然,而且改到冇卷drop真係.....
以前70lv 4箱是票來的!?
難怪要改
舊 12-22-15, 06:02 AM   #1741
Crazy Gamer

引用:
以前70lv 4箱是票來的!?
難怪要改
一開始所有曜日齊箱就係卷,之後調整過得三星難度以上係卷。
舊 12-22-15, 09:36 AM   #1742
Crazy Gamer

引用:
作者: T.K. 查看文章
上週金句
親身經驗呀~~~
尋日兩次零就有一次係帶宗介.

清緊红關齊箱, 同一版連帶宗介4次都冇尾箱, 第5場把心一橫唔帶宗介即跌!
舊 12-22-15, 02:05 PM   #1743
clie

十連中重高紅蓮唔中自由,唔開心。。。
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-15, 08:41 PM   #1744
sears

大家get last 春香未?第十局了。
舊 12-24-15, 09:23 PM   #1745
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
未,,,,,,睇黎佢想大家刷到ev完為止

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-24-15, 09:33 PM   #1746
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
終於都拎到第4隻
明顯個率真係低左!!
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-15, 11:21 PM   #1747
Crazy Gamer

我又唔覺,尋日要六七場,今日四場攪掂喇。
總計七日嚟講平均打三四場就齊到一日。
舊 12-25-15, 02:20 AM   #1748
sears

15 round, ready to eat water..
舊 12-25-15, 07:49 AM   #1749
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
滿滿的惡意
明顯低左,之前一條體ko,而家應該用左3條體
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-15, 12:11 PM   #1750
clie

我都係3場拎到,上一兩隻好似要6,7場
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:01 AM

手機版 | APP版