Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
電視遊戲討論版>ポケットモンスター Let's Go! ピカチュウ・Let's Go! イーブイ|對應中文|發售中
neo2046 01:21 PM 11-08-18
《精靈寶可夢 Let's Go!皮卡丘 / 伊布》挑戰寶可夢聯盟吧!赤紅、青綠確認登場?!
https://gnn.gamer.com.tw/0/170720.html
lineage19 07:14 PM 11-08-18
可能又係對主人公? 男就對赤爺, 女就對小藍?

Sent from my iPhone using Gaforum
zzzdx 09:37 PM 11-08-18
作者: lineage19:
可能又係對主人公? 男就對赤爺, 女就對小藍?

Sent from my iPhone using Gaforum
好早就已經有人傳最後係比卡超VS伊貝,如果係既話咁比卡超版就會對GREEN,伊貝版版就會對RED, 小藍既話應該係2周目隱BOSS,因為出現既背景正正係超夢夢個山洞
jyeung1 09:53 PM 11-08-18
呢隻竟然無Mini Nintendo direct???
段估佢應該仲有一次direct!!

仲有7-8 日,會吾會11月11日出 Let's GO direct??

風間鈴木仁 03:46 PM 11-10-18
http://www.nintendo.com.hk/pressrele...e_release.html

11.09
Nintendo Switch遊戲軟體『精靈寶可夢 Let's Go!皮卡丘/Let's Go!伊布』最新資訊

1. 挑戰終極之戰的舞台「寶可夢聯盟」!

君臨於訓練家最高峰的人物——冠軍。 
為了登上頂峰,寶可夢訓練家在最後將要面對的是「寶可夢聯盟」。 
不打敗擋在面前的四天王,是無法成為冠軍的。把搭檔和同行寶可夢培育得更強,與牠們一同面對最後的難關吧!

聳立在高處的寶可夢聯盟。相信自己和寶可夢的力量,勇敢挑戰吧!

2. 一舉介紹等著您去挑戰的「四天王」!

在「寶可夢聯盟」等待著主角的四天王個個都是不好對付的強者!和搭檔齊心合力一起挑戰他們吧!
neo2046 12:02 AM 11-11-18
《精靈寶可夢 Let's Go!皮卡丘 / 伊布》首度公開中文版實機試玩!
https://youtu.be/BHBsNcfRGf8
作者: :

neo2046 11:09 AM 11-13-18

【POKÉMON 名偵探皮卡丘】首支官方預告,2019年3D同步上映
http://www.gaforum.org/showthread.php?p=11604808
neo2046 09:14 PM 11-13-18

neo2046 10:11 AM 11-14-18
Pokémon Let's Go Pikachu / Eevee Review

OpenCritic - 82
Metacritic - 82

https://www.resetera.com/threads/pok...-thread.80697/
魔靈娘 11:09 AM 11-14-18
老外直播
www.twitch.tv/defiantdelirium

話說國外都偷跑了
但香港仲未有~.~
野良猫 11:45 AM 11-14-18
作者: 魔靈娘:
老外直播
www.twitch.tv/defiantdelirium

話說國外都偷跑了
但香港仲未有~.~
條友應該都玩咗兩三日,連滾動岩都有(雖然唔知今集係咪都係都要過機進化)……

老任仲唔做嘢…
19909696 12:17 PM 11-14-18
聽講可以在手機POKEMON GO APP過精靈去SWITCH, 咁如果無玩開手機POKEMON GO, 應否入手依隻呢? 會唔會差好多
holsety 12:41 PM 11-14-18
應該會係因為呢隻多左人玩返手機版。反而玩開手機D fd就冇話想買switch.
lunn 01:14 PM 11-14-18
我自己都係無玩開app版
怕會有好大影響所以唔打算買Switch版
野良猫 01:19 PM 11-14-18
我又唔明白有咩大差別
只係由零開始玩起而已

要講差就係有俾錢買夢夢同冇嘅分別
fortel 01:41 PM 11-14-18
作者: holsety:
應該會係因為呢隻多左人玩返手機版。反而玩開手機D fd就冇話想買switch.
我身邊大把,起碼過10個人已經訂左限定機
19909696 01:42 PM 11-14-18
手機版GO APP 可以過精靈去SWITCH既定義唔知係點, 係會以輔助形式ITEM出現或是可直接拎嚟戰門
zzzdx 01:44 PM 11-14-18
作者: 19909696:
手機版GO APP 可以過精靈去SWITCH既定義唔知係點, 係會以輔助形式ITEM出現或是可直接拎嚟戰門
直接拎嚟戰門
iu fu pig 01:44 PM 11-14-18
睇佢廣告應該係可以拎黎打
不過長遠發展黎講,將主力傳去switch有啲浪費
除非之後可以互傳

黃版嘅難度又未至於唔過勁怪玩唔掂(喺就好呀)
由手機版發出
19909696 01:46 PM 11-14-18
作者: zzzdx:
直接拎嚟戰門
咁咪大把人一開波有啟暴龍, 噴火龍果D....
zzzdx 01:48 PM 11-14-18
作者: iu fu pig:
睇佢廣告應該係可以拎黎打
不過長遠發展黎講,將主力傳去switch有啲浪費
除非之後可以互傳

黃版嘅難度又未至於唔過勁怪玩唔掂(喺就好呀)
由手機版發出
其實GO最主要既用途咪得好HARDSELL既美綠坦進化完掉去LET'S GO...同埋該版本無既一代PM開圖鑑...
iu fu pig 01:48 PM 11-14-18
佢傳怪果個公園去到中期後少少先有得用
不過都係果句,咁樣玩PM會好自虐⋯(太悶了)
由手機版發出
zzzdx 01:50 PM 11-14-18

初代已經有樣野係你未拎到勝章時PM會唔聽話唔出招,所以一開波有啟暴龍都無咩用...而且今次個GO公園係第5場館度....所以一開始你係拎唔到既黎用...
anyone 01:57 PM 11-14-18
中後期我唔覺go app果邊d cp值會係夠拎黎打
除非話你app一早升滿lv je
zzzdx 02:01 PM 11-14-18
GG了...定點怪都會逃走...打前記得SAVE...
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面