Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 06-12-13, 02:12 PM   #11
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
頭post已新增基地建設解說 說明每樣設施功能

引用:
作者: lamdog123 查看文章
問下你地意見

宜家CHURCH果度已經無哂材料(搬唔到屋), 叫LILY搵都無SHOW係MAP度,應該已經無哂.

去第2度路程又好遠,加上無顯示係地圖邊度,自己一個好Q危險

但係我主線又已經打到LAW同軍隊果邊,

成日都要走黎走去,渣車都好Q遠

有無人教下我應該點玩好
搵Lily幫手果度我初頭work, 依家都唔work, 我覺得係bug黎, 因為我試過叫佢幫手搵彈藥, 等完之後佢話搵到, 但地圖係冇指示, 之後我自己逐間逐間屋摷又搵到彈藥
你自己已經搜晒小鎮所有屋? 地盤實有建築材料
如果真係全個鎮都冇晒, 我諗你唯有喺大城果邊搵完再拎返去教堂, 一夠數就即刻搬, 大城果邊好多資源
甚至唔洗去到咁遠, 你喺小鎮周圍兜下, 有D地方要你行到埋去先會發現, 都有野執
如果要去大城, 渣車你唔好行車路, 行地圖中間個草原直剷落去好快啫

此篇文章於 06-12-13 02:15 PM 被 whassupbun 編輯。
whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] [XBLA/XBONE] State of Decay (喪屍危機下真實的求生模擬遊戲| XBONE版配信中 ) ahleung 電視遊戲討論版 161 05-29-15 03:13 AM
[多機種] Metal Gear Rising: Revengeance 攻略及心得交流區 ist 攻略及心得交流區 727 08-28-13 11:26 AM
[多機種] Sleeping Dogs【香港秘密警察】攻略及心得交流區 whassupbun 攻略及心得交流區 572 07-26-13 07:59 PM
[多機種] Call of Duty: Black Ops II 攻略及心得交流區 簡.. 攻略及心得交流區 794 06-28-13 11:57 AM

現在的時間是 07:15 PM

手機版 | APP版