Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 11-12-04, 09:43 PM   #1
寇維克斯
Ultimate Gamer
Negator

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDfisherhk
Starbucks 定 Pacific Coffee?

二選一你會擇誰
我擇starbucks, 正版是最好的
寇維克斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-04, 09:58 PM   #2
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
兩間有乜特別

我兩間都唔會去
因為冇咁o既需要去歎杯咖啡
要去都鍾意大排檔茶餐廳多d
有街坊親切感
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-04, 02:13 AM   #3
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
只去starbucks!!!!

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-04, 07:43 AM   #4
Madoka
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
我鍾意Pacific Coffee
不過佢分店少過Starbucks好多
Madoka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-04, 09:04 AM   #5
Evangelion
Game Master

註冊日期: Jul 2004
¦Û¤v¾ã¦nD

Starbucks¦n¶q²£...
Evangelion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-04, 02:08 PM   #6
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
STARBUCKS啦!!

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-04, 02:21 PM   #7
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
STARBUCKS
不過而家去cafe坐多有野玩~~冇咁悶

舊 11-13-04, 02:50 PM   #8
chammi
強化超(獸)人

註冊日期: Jan 2003
PSN  IDkuramahk
XBox Live Gamertagkurama hk
有咩所謂~就腳就得~~

舊 11-13-04, 02:52 PM   #9
驚寂
Game Master

註冊日期: Jul 2004
Pacific Coffee既 Latte mama地,又小喎
驚寂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-04, 05:27 PM   #10
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
淨係去過starbucks~
d姐姐仔哥哥仔既服務都唔錯 b

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-04, 06:07 PM   #11
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
Pacific Coffee, 因為勁近, 好方便

舊 11-13-04, 06:20 PM   #12
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
starbucks好似較pacific出名

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-04, 01:45 AM   #13
寇維克斯
Negator

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDfisherhk
引用:
作者: 不死game神
starbucks好似較pacific出名
Starbucks 係國際性 Pacific Coffee 係本土野(唔似哩)
寇維克斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 04:24 PM   #14
╳×無情.♂
Junior Member
誰可情深如我

註冊日期: Nov 2004
starbucks~
係學校對面

**___〝也許愛你真的是一種錯′但﹏我也會錯下去!〝...**
╳×無情.♂ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 04:34 PM   #15
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
starbucks(都"邦"親左成6年囉)

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 04:34 PM   #16
╳×無情.♂
誰可情深如我

我5年姐..

**___〝也許愛你真的是一種錯′但﹏我也會錯下去!〝...**
舊 11-18-04, 04:40 PM   #17
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: ╳×無情.♂
我5年姐..
上左大學開始
上堂前拎個專用杯去買個daily
唔係一定訓著

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 04:49 PM   #18
╳×無情.♂
誰可情深如我

呵呵.
上studio一定要飲, 不離手...
咖啡係我生命中既一部份了

舊 11-18-04, 08:36 PM   #19
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
Starbucks
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-04, 10:59 PM   #20
維他仔
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDvitason_1019
講開 Starbucks,薑汁咖啡又翻黎。
另外好似有款新既係 Latte + Caramel + Cream,有多少法國南部風味 [個位店員講的]。都幾有冬天感覺
維他仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-04, 09:11 AM   #21
lumune
Crazy Gamer
向左走,還是向右走?

註冊日期: Jan 2002
乜野叫正版呀?
pacific coffee都係由美國開始, 老細都係美國人

starbucks係國際連鎖
pacific響香港係一個老細開, 全港有三十幾間鋪都算係咁啦
lumune 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-04, 11:05 AM   #22
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
我會揀Starbucks啦!
因為幾鍾意個Logo。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-04, 03:03 AM   #23
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
Starbucks

舊 12-25-04, 03:51 AM   #24
墨魚燒賣
Game Master

註冊日期: Dec 2002
我揀STARBUCKS呀, 整體而言我覺得STARBUCKS既服務比PACIFIC COFFEE好, 員工至少親切好多~

日文唔流利但又0係日本銀座做緊會計既人
墨魚燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-04, 05:25 PM   #25
電車
Crazy Gamer
無錢用

註冊日期: Aug 2002
兩間都未去過

想試 Starbucks!
電車 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Now On Sale] 劉德華04 大碟 ~ Coffee or Tea (首批限量版) 討論及投票區- 參考價格:$82-99 (加入專輯內相片及相關新聞) JACKY Neo Music UNIVERSE 27 08-21-04 12:09 AM
轉載: 一 個 國 家 的 輝 煌 成 就 , 竟 然 是 另 一 方 辛 酸 的 血 靈格斯 學術文化綜合研討區 10 05-24-04 12:45 PM
林 建 岳 2000 萬 誘 惑   李 克 勤 : 唔 一 定 講 錢 ! 岸邊露伴 Neo Entertainment TREND 1 04-02-04 01:09 AM

現在的時間是 06:56 PM

手機版 | APP版