Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 
Neo Entertainment TREND>"溏心風暴"最終回...01/06晚21:30~23:30 兩小時大結局
sunnypigdog 02:50 AM 06-02-07
睇完last一集,好謎~~~~
[謎探員mode]
究竟點解阿gil唔洗坐監呢?佢同法官之間係咪有咩不可告人ge秘密呢?
點解細媽揸到逝車甘慢,定係常在德跑得快呢?又點解剎車可以即刻停到呢?係咪有咩神秘ge力量呢?
點鮮唐家ge人甘鐘意停車係路中心呢?
究竟最後篇日記係咪得得地作ge呢?如果唔係,程亮係幾時作ge呢?又放左係邊呢?
如果係,點解得得地會預知到未來呢?係咪有神秘力量,又或者外星人幫佢呢?
下一集,我地會帶大家解開溏心之謎!
[謎探員mode]
星旅人 03:06 AM 06-02-07
作者: StevenLeong:
有冇人記得第一集
陳豪 法拉 黎XXX 帶住4隻鮑魚去求細契

細契一早扔左d 鮑魚落地

點解冇左ge?????? 黑歷史 ?
你都識話第一集埋講左羅
Montague 03:22 AM 06-02-07
有結局收視未?
英姐練車果段係味全集中最高?
elmond 04:46 AM 06-02-07
作者: sunnypigdog:
[謎探員mode]
究竟點解阿gil唔洗坐監呢?佢同法官之間係咪有咩不可告人ge秘密呢?
點解細媽揸到逝車甘慢,定係常在德跑得快呢?又點解剎車可以即刻停到呢?係咪有咩神秘ge力量呢?
究竟最後篇日記係咪得得地作ge呢?如果唔係,程亮係幾時作ge呢?又放左係邊呢?
如果係,點解得得地會預知到未來呢?係咪有神秘力量,又或者外星人幫佢呢?
[謎探員mode]
我記得條橋流金歲月有用過,之後羅家良都舐到一身蟻
boss 08:04 AM 06-02-07
又話有兩個結局,有冇人知另一個係點架
小光 10:35 AM 06-02-07
[謎探員mode]
[謎探員mode]
你都識講渣得慢 即刻停到有咩奇
最後篇日記係程亮o係天國作既 <-這才是!!
-N3DS- 02:29 PM 06-02-07
到最後舅父波之後點樣..........呢個都好謎~
都唔係成家人o既~竟然o係鮑飽同大契面前講大話~\
神風@AMD 02:31 PM 06-02-07
作者: NOIDEAW:
到最後舅父波之後點樣..........呢個都好謎~
都唔係成家人o既~竟然o係鮑飽同大契面前講大話~\
之前趕左舅父波出去,唔認佢做一家人
-N3DS- 02:58 PM 06-02-07
原諒得細契但舅父波就唔原諒~有點兒奇怪~= =
wyhone 03:20 PM 06-02-07
我總覺得最後唔應該講咁多得得地同心之間o既愛情線
唔合主題o波...(風暴)
seed2005 05:55 PM 06-02-07
作者: boss:
又話有兩個結局,有冇人知另一個係點架
可能遲D會整集 Final Plus
大情大性武大帝 06:10 PM 06-02-07
應該加多四十集…
都講唔晒!!
Jamie 06:59 PM 06-02-07
作者: seed2005:
可能遲D會整集 Final Plus
學日劇, 出SP!! XD
emiko 10:33 PM 06-02-07
我完全同意。細契點都衰過舅父波,無理由唔原諒埋佢。
chunwai0091 10:36 PM 06-02-07
作者: emiko:
我完全同意。細契點都衰過舅父波,無理由唔原諒埋佢。
其實舅父波被遣遣忘了
kurama 11:14 PM 06-02-07
細契開車真係勁!其實臨尾有點搞笑,不過都會順便看埋~~得得地的愛情線,好人有好報
Kain 11:18 PM 06-02-07
作者: kurama:
細契開車真係勁!其實臨尾有點搞笑,不過都會順便看埋~~得得地的愛情線,好人有好報
bgm係林峯首歌
Kain 11:19 PM 06-02-07
佢無覺醒,細契有
御緣 11:46 PM 06-02-07
續集之先兆
到20xx年先講返x年前舅父波不被原諒,再加埋親家一同反擊
sunnypigdog 01:26 AM 06-03-07
作者: 小光:
你都識講渣得慢 即刻停到有咩奇
最後篇日記係程亮o係天國作既 <-這才是!!
就係唔知係佢慢定係常在德跑得快呢下謎
鎖鏈怪 02:20 AM 06-03-07
就係唔知係佢慢定係常在德跑得快呢下謎
你睇佢跑到一仆一碌就知應該係架車慢
PlayStation 11:13 AM 06-03-07

轉貼
Kaiser 11:25 AM 06-03-07
今日報紙 : 溏心8大不解之謎
chow263 11:30 AM 06-03-07
作者: Kaiser:
今日報紙 : 溏心8大不解之謎

http://appledaily.atnext.com/templat...art_id=7169754

生果報同你解開溏心風暴最終回不解之迷
Busconcamp 12:08 PM 06-03-07
作者: chow263:
http://appledaily.atnext.com/templat...art_id=7169754

生果報同你解開溏心風暴最終回不解之迷
違例超載果幕...
偶都有留意到...
鏡頭所見有6個人...
但播果陣唔肯定部車係5人定7人車...
所以"不了了之"...
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 

返回主題版面