Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 06-02-07, 02:50 AM   #676
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
睇完last一集,好謎~~~~
[謎探員mode]
究竟點解阿gil唔洗坐監呢?佢同法官之間係咪有咩不可告人ge秘密呢?
點解細媽揸到逝車甘慢,定係常在德跑得快呢?又點解剎車可以即刻停到呢?係咪有咩神秘ge力量呢?
點鮮唐家ge人甘鐘意停車係路中心呢?
究竟最後篇日記係咪得得地作ge呢?如果唔係,程亮係幾時作ge呢?又放左係邊呢?
如果係,點解得得地會預知到未來呢?係咪有神秘力量,又或者外星人幫佢呢?
下一集,我地會帶大家解開溏心之謎!
[謎探員mode]

舊 06-02-07, 03:06 AM   #677
星旅人
Senior Gamer
星の旅人

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDDreamsfb
引用:
作者: StevenLeong 查看文章
有冇人記得第一集
陳豪 法拉 黎XXX 帶住4隻鮑魚去求細契

細契一早扔左d 鮑魚落地

點解冇左ge?????? 黑歷史 ?
你都識話第一集埋講左羅
星旅人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-07, 03:22 AM   #678
Montague
God of Gamer
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
有結局收視未?
英姐練車果段係味全集中最高?

舊 06-02-07, 04:46 AM   #679
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
[謎探員mode]
究竟點解阿gil唔洗坐監呢?佢同法官之間係咪有咩不可告人ge秘密呢?
點解細媽揸到逝車甘慢,定係常在德跑得快呢?又點解剎車可以即刻停到呢?係咪有咩神秘ge力量呢?
究竟最後篇日記係咪得得地作ge呢?如果唔係,程亮係幾時作ge呢?又放左係邊呢?
如果係,點解得得地會預知到未來呢?係咪有神秘力量,又或者外星人幫佢呢?
[謎探員mode]
我記得條橋流金歲月有用過,之後羅家良都舐到一身蟻

舊 06-02-07, 08:04 AM   #680
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
又話有兩個結局,有冇人知另一個係點架
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-07, 10:35 AM   #681
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
[謎探員mode]
[謎探員mode]
你都識講渣得慢 即刻停到有咩奇
最後篇日記係程亮o係天國作既 <-這才是!!

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-07, 02:29 PM   #682
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
到最後舅父波之後點樣..........呢個都好謎~
都唔係成家人o既~竟然o係鮑飽同大契面前講大話~\

舊 06-02-07, 02:31 PM   #683
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: NOIDEAW 查看文章
到最後舅父波之後點樣..........呢個都好謎~
都唔係成家人o既~竟然o係鮑飽同大契面前講大話~\
之前趕左舅父波出去,唔認佢做一家人

舊 06-02-07, 02:58 PM   #684
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
原諒得細契但舅父波就唔原諒~有點兒奇怪~= =

舊 06-02-07, 03:20 PM   #685
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
我總覺得最後唔應該講咁多得得地同心之間o既愛情線
唔合主題o波...(風暴)

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-07, 05:55 PM   #686
seed2005

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:
作者: boss 查看文章
又話有兩個結局,有冇人知另一個係點架
可能遲D會整集 Final Plus
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-07, 06:10 PM   #687
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
應該加多四十集…
都講唔晒!!

舊 06-02-07, 06:59 PM   #688
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
作者: seed2005 查看文章
可能遲D會整集 Final Plus
學日劇, 出SP!! XD

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-07, 10:33 PM   #689
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
我完全同意。細契點都衰過舅父波,無理由唔原諒埋佢。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-07, 10:36 PM   #690
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: emiko 查看文章
我完全同意。細契點都衰過舅父波,無理由唔原諒埋佢。
其實舅父波被遣遣忘了

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-07, 11:14 PM   #691
kurama
Game Master
美食獵人

註冊日期: Mar 2003
細契開車真係勁!其實臨尾有點搞笑,不過都會順便看埋~~得得地的愛情線,好人有好報

舊 06-02-07, 11:18 PM   #692
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: kurama 查看文章
細契開車真係勁!其實臨尾有點搞笑,不過都會順便看埋~~得得地的愛情線,好人有好報
bgm係林峯首歌
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-07, 11:19 PM   #693
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
佢無覺醒,細契有
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-07, 11:46 PM   #694
御緣
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
引用:
續集之先兆
到20xx年先講返x年前舅父波不被原諒,再加埋親家一同反擊

此篇文章於 06-02-07 11:50 PM 被 御緣 編輯。
御緣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-07, 01:26 AM   #695
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 小光 查看文章
你都識講渣得慢 即刻停到有咩奇
最後篇日記係程亮o係天國作既 <-這才是!!
就係唔知係佢慢定係常在德跑得快呢下謎

舊 06-03-07, 02:20 AM   #696
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
就係唔知係佢慢定係常在德跑得快呢下謎
你睇佢跑到一仆一碌就知應該係架車慢
鎖鏈怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-07, 11:13 AM   #697
PlayStation
Insane Gamer
wii

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDWii_HK
XBox Live Gamertagsupremehk

轉貼

舊 06-03-07, 11:25 AM   #698
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
今日報紙 : 溏心8大不解之謎

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-07, 11:30 AM   #699
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: Kaiser 查看文章
今日報紙 : 溏心8大不解之謎

http://appledaily.atnext.com/templat...art_id=7169754

生果報同你解開溏心風暴最終回不解之迷

舊 06-03-07, 12:08 PM   #700
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: chow263 查看文章
http://appledaily.atnext.com/templat...art_id=7169754

生果報同你解開溏心風暴最終回不解之迷
違例超載果幕...
偶都有留意到...
鏡頭所見有6個人...
但播果陣唔肯定部車係5人定7人車...
所以"不了了之"...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:52 PM

手機版 | APP版