Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-11-05, 07:56 PM   #426
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
http://images.google.com.tw/images?q...al&sa=N&tab=wi
請愛用google

舊 07-11-05, 08:04 PM   #427
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 勃勃
Thanks a lot
the pics are great

舊 08-14-05, 12:56 PM   #428
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
我想問宜家出左17,18集未?
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-05, 10:33 PM   #429
POISON
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: 平本一樹
睇完EXTRA STAGE

真子竟然沐浴個陣竟然露兩個車頭燈出黎,睇到我眼都突 (仲以為自己睇緊H動@@)

個段飛車片簡直就係佢兩個女人既個人SHOW,個架EVO4既車手根本技術就係屎到爆

係碓冰個場VS AE86長達差唔多20分鐘既個段飛車片真係好睇好多,最後個兩首飛車音樂簡直正爆

算啦,反正我買呢套野唔係為左睇飛車.........

真子比起D1畫得靚左好多,沙雪反而畫到成個肥婆咁

性格亦都變左好多,有段真子扮大空戰士X-2個女主角扮開槍搞到池谷流「避」水真係好搞笑

最後睇慎吾介紹既男人第一眼仲以為係帶眼鏡既中里毅,佢架車竟然係小柏架MR2(不過係紅色)

估唔到真子最後都係對池谷餘情未了 ,個人覺得呢套外傳有機會會有多一套續集

始終有d野都係仲未交代晒

P.S.最好PROJECT D個d人全部消失,由真子/沙雪做主角,組隊遠征挑戰日本各大車手
邊度有得買...

好有興趣

不過頭D女仔唔算大靚

舊 08-15-05, 01:28 AM   #430
平本一樹
Game Master

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: ttsssp
邊度有得買...

好有興趣

不過頭D女仔唔算大靚
個封面:

周圍賣電影/賣動畫都得賣

唔好買,我自己睇完都唔覺得好睇
平本一樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-05, 02:03 AM   #431
POISON

引用:
個封面:

周圍賣電影/賣動畫都得賣

唔好買,我自己睇完都唔覺得好睇
真子竟然沐浴個陣竟然露兩個車頭燈出黎,睇到我眼都突 (仲以為自己睇緊H動@@)
因為你講呢句

所以我先買

係咪同呢個一樣?

此篇文章於 08-15-05 02:06 AM 被 ttsssp 編輯。
POISON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-05, 10:05 AM   #432
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
就係為左而買?
不如邪道黎睇...

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-05, 12:28 PM   #433
平本一樹
Game Master

引用:
因為你講呢句

所以我先買

係咪同呢個一樣?
的確暴露程度比草莓100%更加利害

P.S.上面個隻係有廣東話配音既中文版,你個隻係日版,兩隻都係正版
舊 08-18-05, 11:43 AM   #434
拓飛
Game Master

有冇人可以回一回我
舊 08-18-05, 12:19 PM   #435
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
作者: 拓飛
有冇人可以回一回我
你不如問而家仲有冇人睇啦...
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-05, 12:22 PM   #436
拓飛
Game Master

引用:
作者: 黑咪 破壞大王
你不如問而家仲有冇人睇啦...
我諗仲有既
至少我會繼續追
舊 08-22-05, 02:31 PM   #437
jingying
Crazy Gamer

PSN  IDytss001
17已出, 釣呀!
jingying 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-05, 06:09 PM   #438
POISON

引用:
的確暴露程度比草莓100%更加利害

P.S.上面個隻係有廣東話配音既中文版,你個隻係日版,兩隻都係正版
睇完

得個兩幕

仲要得上身

5x分鐘我剩係個兩幕冇飛

不過.....身材係好.....好到個 可以用黎裝水

但望埋個頭就

舊 08-22-05, 09:24 PM   #439
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
今集恭子好鬼靚……

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-05, 10:12 PM   #440
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
大佬

舊 08-23-05, 02:00 AM   #441
平本一樹
Game Master

我覺得岩瀨小姐係之前個幾集玩得好核突,聽聞最新個集畫得靚左好多

我諗PROJECT D之後漫畫內容同動畫內容應該係一樣

不過我個人覺得PROJECT D之後成套野突然邊得好差,就特別主角VS未次徹、VS職業車手館智幸、VS城島俊也呢三場

我覺得個作者已經開始技窮

我係想講個作者點都要PROJECT D全勝,無論係幾荒唐既理由都好
舊 08-23-05, 02:02 AM   #442
POISON

引用:
我覺得岩瀨小姐係之前個幾集玩得好核突,聽聞最新個集畫得靚左好多

我諗PROJECT D之後漫畫內容同動畫內容應該係一樣

不過我個人覺得PROJECT D之後成套野突然邊得好差,就特別主角VS未次徹、VS職業車手館智幸、VS城島俊也呢三場

我覺得個作者已經開始技窮

我係想講個作者點都要PROJECT D全勝,無論係幾荒唐既理由都好
主角輸緊幾百米

都可以靠對手作嘔而贏番

你話有乜係冇可能

舊 08-23-05, 02:07 AM   #443
平本一樹
Game Master

引用:
主角輸緊幾百米

都可以靠對手作嘔而贏番

你話有乜係冇可能
咪係

除左VS城島夠荒唐兼搞笑之外

86VS未次徹個場個種違反地心吸力既超車方法係現實我相信絕對冇可能做到

你估作者真係當我係細路咩
舊 08-23-05, 02:09 AM   #444
POISON

引用:
咪係

除左VS城島夠荒唐兼搞笑之外

86VS未次徹個場個種違反地心吸力既超車方法係現實我相信絕對冇可能做到

你估作者真係當我係細路咩
唔係冇可能架

只係有冇人做到咁解

舊 08-23-05, 10:32 AM   #445
拓飛
Game Master

希望拓海對城島個場比賽臨尾係動畫度可以改返個結果
舊 08-23-05, 05:18 PM   #446
KARAS
Crazy Gamer

PSN  IDrazgriz13ghost
今集FC下山係咪新+架!? FC果然係最型的!!
恭子的確幾靚,好難想像點解啟介唔要她...
漫畫係咪都就黎完喇!? 呢幾期漫畫有呢個感覺...

引用:
作者: 拓飛
希望拓海對城島個場比賽臨尾係動畫度可以改返個結果
我諗製作班友唔會改

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-05, 08:53 PM   #447
jingying
Crazy Gamer

PSN  IDytss001
睇完動畫18,
漫畫vs動畫有無相詎十集?
jingying 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-05, 01:34 AM   #448
平本一樹
Game Master

引用:
作者: jingying
睇完動畫18,
漫畫vs動畫有無相詎十集?
應該冇

現在動畫應該講到漫畫第27-28期到
舊 10-28-05, 12:43 AM   #449
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
套頭文字D正版DVD d配音真係生硬到.......

行過聽到d鋪頭播緊 完全係趕客...
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-05, 12:45 AM   #450
平本一樹
Game Master

引用:
作者: JO JO
行過聽到d鋪頭播緊 完全係趕客...
你講梗電影版定動畫版?

動漫版中文配音我睇過,真係配得比原裝日文版差勁多

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
士郎正宗「攻殻機動隊 新劇場版」6月20日公開決定!丨主題歌:坂本真綾 コーネリアス 歌絲˙暮斯 日本動漫畫討論版 484 02-01-24 05:04 PM
[港產] 頭文字D 2 rapperjohnny 電影版 14 05-20-16 01:52 PM
[3DS] 頭文字D パーフェクトシフト ONLINE for 3DS l 配信完畢!l 基本無料 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 83 04-22-15 09:25 AM
[動畫] 公開まで、あと1日!「ヱヴァンゲリヲン 新劇場版:Q」冒頭6分38秒 明日世界初TV公開!丨Vol.6 money 日本動漫畫討論版 1000 11-16-12 11:27 AM

現在的時間是 11:53 AM

手機版 | APP版