Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-30-11, 01:19 AM   #276
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
我真係由心講句,崇子你真係著婚紗都唔靚
菜子著就正好多啦

電六好波,巴姐淚目
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 01:32 AM   #277
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
乜野婚紗啫, 窗簾黎之嘛

舊 08-30-11, 01:37 AM   #278
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
徹邊有"洗白", 根本所有事都係因佢而起....
佢本身o既存在就已經係罪

同首 ed2 比真係順耳好多
至少佢表明唔會對緒花出手,算係咁啦

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 02:11 AM   #279
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: 東條英俊 查看文章
至少佢表明唔會對緒花出手,算係咁啦
佢 D 兩頭唔到岸o既答案, 幾時有表明唔會出手?
不過佢想出手都無用啦, 根本上就連門都沒有

舊 08-30-11, 04:07 AM   #280
ta423
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
乜野婚紗啫, 窗簾黎之嘛
証明菜子著窗簾都著得正過人
阿崇子姐化左妝成隻鬼咁

巴姐個花球竟然俾豆丁爺搶左 豆丁爺好事到
ta423 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 08:14 AM   #281
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
徹什麼的拿去放火燒掉

這部現在看菜子的ㄋㄟㄋㄟ就好了

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 08:19 AM   #282
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
佢 D 兩頭唔到岸o既答案, 幾時有表明唔會出手?
不過佢想出手都無用啦, 根本上就連門都沒有
緒花都算,另一件真係唔知幾時開始佢又有好感
擺明係見有野味送上門食得唔好晒

仲一副懶無奈既死樣

不過依套野有一樣好,就係刻人憎既人事實上就係刻人憎,唔會夾硬搵野洗白

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-30-11 08:23 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 11:21 AM   #283
hahahaaaa
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
菜子好正

如果可以講多d緒花爸媽既野就好啦

如果民子係俾緒花點醒,我會覺得好過由人渣徹去解畫囉,起碼之後同緒花和好可以更自然丫,宜家個結尾真係好奇怪

孝哥終於再出場,希望緒花同孝可以收得好d
hahahaaaa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 06:52 PM   #284
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: 細路翔 查看文章
緒花都算,另一件真係唔知幾時開始佢又有好感
擺明係見有野味送上門食得唔好晒

仲一副懶無奈既死樣

不過依套野有一樣好,就係刻人憎既人事實上就係刻人憎,唔會夾硬搵野洗白
基本上徹呢件人粉唔知點解無啦啦鍾意左緒花...
跟住知道民子鍾意佢時, 解釋緒花果邊時又兩頭唔到岸...
然後又無啦啦叮一聲覺醒咁話其實一直擔心果個係佢, 真係叫佢去死啦

怇果副懶無奈o既死樣真係超乞我憎

引用:
作者: hahahaaaa 查看文章
菜子好正

如果可以講多d緒花爸媽既野就好啦

如果民子係俾緒花點醒,我會覺得好過由人渣徹去解畫囉,起碼之後同緒花和好可以更自然丫,宜家個結尾真係好奇怪

孝哥終於再出場,希望緒花同孝可以收得好d
民子經過呢兩集後, 印象分真係大減...
條線收得最差o既地方係, 到頭來好似乜野都左右於人渣徹的一句說話....
緒花同民子之間好似毫無友情可言咁, 最大鑊係連菜子都無辜遭殃...
家陣民子俾我o既感覺係可以隨時為左條仔而翻面不認人

舊 08-30-11, 07:29 PM   #285
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
db :
緒花我仲未追到手,你呢個後備唔準退場住,HOLD住先
等我覺得食不到緒花時,民子我會負責任,中O妊O同你一生一世

(我真係覺得徹係種馬,要留後備播種用\)

舊 08-30-11, 09:41 PM   #286
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
徹呢d男人真係要唔過...
男人知道有人鐘意佢就轉目標
民子兩句就咁比人搞掂收服
我真係好唔明點解佢之前要係咁要緒花同徹交往囉
又唔係兩情相悅, 只係純粹單方面見解
覺得咁樣係成全人對自己好???
荒謬之極!!!!

豆爺真係好正~~
搶花球+反串劇
好想知祟子見到時係咩反應XD

喜翠莊要執...
唔想比人做壞名??
or由接手既做自己心目中既旅館
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 09:45 PM   #287
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 葉老頭 查看文章
徹呢d男人真係要唔過...
男人知道有人鐘意佢就轉目標
民子兩句就咁比人搞掂收服
我真係好唔明點解佢之前要係咁要緒花同徹交往囉
又唔係兩情相悅, 只係純粹單方面見解
覺得咁樣係成全人對自己好???
荒謬之極!!!!

豆爺真係好正~~
搶花球+反串劇
好想知祟子見到時係咩反應XD

喜翠莊要執...
唔想比人做壞名??
or由接手既做自己心目中既旅館
既然知道對方對某人有意思而對自己冇
退一步去諗只係想令對方開心就夠的話可以點做?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 10:22 PM   #288
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: 如月刃 查看文章
咁就可以為左令條仔開心而莫視另一個人的感受?
兩情相悅就話啫, 弊在家陣唔係呀嘛 b

舊 08-30-11, 10:56 PM   #289
KTN
~♡

愛情一向都係發矛架啦

對方好身邊一切都美好,誰去管其他人的感受

徹的感受即係民子的感受也等如其他人的感受,世界都是圍著徹而轉

舊 08-30-11, 11:53 PM   #290

F6F8 F73C

註冊日期: Mar 2003
岡田到底有幾咁討厭民子
好地地一個萌角搞成咁

私の右手には

twitter Plurk 
上面幾個隨便follow
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 12:44 AM   #291
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
引用:
作者: 如月刃 查看文章
問題係民子既言行
完全係撩交嗌既態度叫緒花咁做
緒花根本對徹冇意思
默默在旁守護唔得???
佢偏激既態度睇唔過眼!!
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 01:13 AM   #292
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

舊 08-31-11, 01:27 AM   #293
KTN
~♡

第一張為甚麼不是菜子中間

舊 08-31-11, 01:40 AM   #294
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
本來東京篇俾緒花哭抱同蛋包飯衝突完美解決對民子加分不少,但最近兩集民子又再變成一個極令人討厭的橫蠻女。

出手推打一向都對自己很好的緒花,而家就連對菜子也不客氣,真係除了一副美貌之外民子無乜可取之處…

緒花又係氣量好到超乎現實,感覺這只係被製作者刻意塑造出來的虛假角色,毫無真實血肉感,失敗…

句乜野「我要單戀孝一」真係毫無意義,不是以為單憑這句就攪定徹 × 民子 × 緒花的三角關係吧?我係完全唔收貨的!
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 02:32 AM   #295
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者:  查看文章
岡田到底有幾咁討厭民子
好地地一個萌角搞成咁
岡田暴走的後果

引用:
作者: 事丫娃些 查看文章
本來東京篇俾緒花哭抱同蛋包飯衝突完美解決對民子加分不少,但最近兩集民子又再變成一個極令人討厭的橫蠻女。

出手推打一向都對自己很好的緒花,而家就連對菜子也不客氣,真係除了一副美貌之外民子無乜可取之處…

緒花又係氣量好到超乎現實,感覺這只係被製作者刻意塑造出來的虛假角色,毫無真實血肉感,失敗…

句乜野「我要單戀孝一」真係毫無意義,不是以為單憑這句就攪定徹 × 民子 × 緒花的三角關係吧?我係完全唔收貨的!
由第一集睇到家陣, 以緒花o既性格黎講有咁o既反應/氣量絕對合情合理喎, 又唔係今集至突然變節...
況且緒花同民子講果句「決定要單戀孝一」咪即係等同講到明完全唔會考慮人渣徹囉, 叫佢不要再枉作小人

此篇文章於 08-31-11 02:34 AM 被 神秘過客 編輯。
神秘過客 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 02:11 PM   #296
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
第22話

民子呢兩話既脾氣"突然"變差了...
撥開婚紗個幕真係有點兒...

菜子試婚紗一幕亦再一次表露出佢美好既身段
豆爺同次郎丸個幕

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-11, 10:53 PM   #297

F6F8 F73C

註冊日期: Mar 2003
引用:
岡田暴走的後果
安藤真裕應該向長井龍雪學下點制止岡田暴走

私の右手には

twitter Plurk 
上面幾個隨便follow
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-11, 08:57 PM   #298
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

○花咲くいろは 【全9巻】

巻数   初動       2週計    発売日
     BD(DVD)    BD(DVD)
01巻 8,548(*,***) 9,720(*,***) 11.07.20 ※合計 9,720枚
02巻 7,512(*,540) 1,106(*,***) 11.08.17 ※合計 9,158枚

舊 09-05-11, 03:11 AM   #299
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

今集 D 節奏好怪, 作畫又好崩下...
得返三集仲咁拖想點? 個劇本又悶又唔掂...
西村ジュンジ 你真係同我去死啦

若旦那 D 窩囊廢性格真係睇到我無名火起

今集唯一亮點果然都係皐月 D 言論
但返工做乜著到成個貴婦咁, 好睇唔慣

下集女將flag (?)

舊 09-05-11, 09:37 AM   #300
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
能登把聲
下集終再拖下
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「魔法少女まどか★マギカ」総合THREAD丨虚淵玄:「今、必死にシャフトと一緒に続きを考えている最中。」 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1142 12-14-21 09:57 AM
[動畫] 劇場版「あの日見た花の名前を僕たちはまだ知らない。」BD & DVD 発売中 supermanlady 日本動漫畫討論版 943 03-28-21 05:34 PM
虎穴 GOUF HOME ! KIM 收藏品討論版 508 09-07-15 10:26 PM
請問邊度買到windows home server? 埃及使者 手機資訊/電腦軟硬討論 15 02-17-12 12:13 AM
XP Home 要 login? t-cup 手機資訊/電腦軟硬討論 3 10-01-03 10:38 PM

現在的時間是 05:56 PM

手機版 | APP版