Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-13-03, 12:09 AM   #1
KK1999
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2002
MASK 幻變奇兵

MASK 幻變奇兵,玩過未?
KK1999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-03, 12:12 AM   #2
q^__^p
God of Gamer
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
不是閣下提起,也幾近忘記了...
細個有一排好鍾意玩,最記得是可射出水上電單車那款
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-03, 12:34 AM   #3
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
嘩~~~~~~~~~~好耐冇睇過呢個野了.......
差D連睇個都記唔起TIM.........
呢套野是否真人片?? 唔係好記得....
好似叫有架黑色O既雙門跑車叫"飛燕子"??

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-03, 01:23 AM   #4
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
當然記得啦,覺得最正係敵人?鶪j佬?麚‘i變直昇機的噴射戰鬥機。
不過當年屋企根本唔會買呢?曭惆蒤琱p弟玩,次次行過屈臣氏、玩具店等都係得個恨字。

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-03, 01:40 AM   #5
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
你幅相下底o個3隻我都有買過,重有主角紅色跑車同綠色電單車變直昇機

舊 10-13-03, 01:43 AM   #6
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by rance :
你幅相下底o個3隻我都有買過,重有主角紅色跑車同綠色電單車變直昇機
紅色跑車同綠色電單車變直昇機
哩兩隻我都有~~~
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-03, 03:25 AM   #7
蘭格哈撒
Crazy Gamer

我當年儲了很多的,有十幾架咁多,但而家已經俾我封印左係屋企某角落既紙皮箱中差不多十年光陰了......
蘭格哈撒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-03, 03:26 AM   #8
Rance
The One
ガハハ

引用:
Originally posted by 蘭格哈撒 :
我當年儲了很多的,有十幾架咁多,但而家已經俾我封印左係屋企某角落既紙皮箱中差不多十年光陰了......
掘返出來去俾人bid你就發達囉

舊 10-13-03, 03:41 AM   #9
蘭格哈撒
Crazy Gamer

引用:
Originally posted by rance :

掘返出來去俾人bid你就發達囉
而家幾多錢左右?小弟純粹想知而已......
我有雷電鷹(好人大佬),海龍(相中中間那部),飛燕子(不過爛左少少),一架可以變直昇機既綠色電單車,一架可以變飛機既越野賽車,霹靂雷;

壞人那邊有大佬機(好似叫血光刀),黑豹(一架黑色既四驅車,相中左下),一架同樣變飛機既電單車(好似叫黑蝙蝠),相中右下那架不知叫乜名的我也有;

仲有些的,不過唔記得仲有乜了
好似仲有架貨櫃車,不過唔係相中那架......
舊 10-13-03, 03:56 AM   #10
Rance
The One
ガハハ

好似仲有架貨櫃車,不過唔係相中那架......

手痕去e bay抄下...
係咪呢隻?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...category=16468
usd$81
原來都唔係好貴...

舊 10-13-03, 06:06 PM   #11
蘭格哈撒
Crazy Gamer

就係那一架了......
另外最下幅相右下那架橙色車我都有......

us81,計落都有5xx,已經好高了,當年那架貨櫃車都係200-3xx左右,差不多升左成倍了......

不過最型既都係飛燕子,最衰那時被一個小朋友打爛左......

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:40 AM

手機版 | APP版