Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-12-19, 11:46 AM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
[紳士]みるタイツ / がんばれ同期ちゃん

又係搵唔到有topic...???

隔住個moon都一陣味

https://www.youtube.com/channel/UCo0...TgIM4OYiB0ji2g

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-01-20 01:51 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-19, 12:40 PM   #2
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
滿滿的黑絲

CV陣又強
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-19, 04:11 PM   #3
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
專一畫黑絲畫到可以出動畫

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-19, 09:10 PM   #4
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
隔住個mon都.....

舊 05-13-19, 10:52 AM   #5
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
睇完感覺只有,有必要出動畫咩?

舊 05-15-19, 12:06 PM   #6
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
今日係#ストッキングの日.....

https://twitter.com/hashtag/%E3%82%B...%E6%97%A5?s=09
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-19, 01:05 PM   #7
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
當畫面太多JK Tight既時候好像無左感覺......
幸好有Missy Tight呢種特級貨殺一殺場
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-19, 07:14 PM   #8
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-19, 11:27 PM   #9
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
第7話

JK算吧啦,絲襪都係由老師着先有殺傷力。

點解今期動畫咁多充滿誘惑嘅老師?

除咗另一套打正旗號用老師嚟做招牌嘅紳士番,就連《學不來》亦係老師人氣最強,將其他後宮比落去。

此篇文章於 06-22-19 11:29 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-19, 11:26 AM   #10
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

而家先發現原來你管有得睇...

#7咁o既內容沒問題嗎??應該1000%會比人舉報....

https://www.youtube.com/watch?v=V4R8PFLYpsM

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-23-19, 12:51 PM   #11
野良猫
肥倫

我又要零分見老師
舊 06-23-19, 01:07 PM   #12
HM

註冊日期: May 2007
唔係夢結局
中間發生咩事?
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-19, 02:06 PM   #13
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
個學生好似咩都唔記得,
比人落左藥www?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-19, 02:17 PM   #14
野良猫
肥倫

引用:
作者: axe1292 查看文章
個學生好似咩都唔記得,
比人落左藥www?
過度興奮失神
舊 06-23-19, 05:45 PM   #15
J+1
望過黎呀!!!!!!

中左替身攻擊
由手機版發出
舊 06-30-19, 08:23 AM   #16
野良猫
肥倫

制作組好似越嚟越玩偏,想做裡番?
舊 06-30-19, 05:04 PM   #17
HM

註冊日期: May 2007
最大爆點係原來隔離係度真槍實彈
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-19, 05:19 PM   #18
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
明明只係腳底按摩,但句句都可以咁糟糕。

不過重點係:老師你喺隔離房做緊乜?

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-19, 06:10 PM   #19
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章

不過重點係:老師你喺隔離房做緊乜?
0分學生邊可能補一次課就補得好,仲要個學生中左替身攻擊冇左補課嗰段時間
由手機版發出
舊 07-01-19, 08:18 AM   #20
HAKAIDER
neet 人生~~~

XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: J+1 查看文章
0分學生邊可能補一次課就補得好,仲要個學生中左替身攻擊冇左補課嗰段時間
由手機版發出
整理衣領, 腿歩不穩

奥墨老師盡心盡力教導全部0 分學生 b

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-19, 01:52 PM   #21
chh622
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
而家先發現原來你管有得睇...

#7咁o既內容沒問題嗎??應該1000%會比人舉報....

https://www.youtube.com/watch?v=V4R8PFLYpsM
已經無左了
chh622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-19, 01:59 PM   #22
HAKAIDER
neet 人生~~~

XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: chh622 查看文章
已經無左了
放映一星期後會換新一集

https://www.youtube.com/channel/UCo0...TgIM4OYiB0ji2g

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-19, 09:42 PM   #23
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-19, 11:52 AM   #24
野良猫
肥倫

夾住咗
舊 11-02-19, 08:50 PM   #25
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

#タイツの日

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Xbox360] Dream C Club Zero ドリームクラブZero Pure紳士社交場 攻略/約戰討論區 fantasy俊仔 攻略及心得交流區 48 04-07-12 08:20 PM
如何成為一個「太平紳士」? 白雪飄飄 ~清談館~ 18 10-07-07 10:52 PM
[PS2]Mystereet ミステリート -不可逆世界の探偵紳士- , 06年5月發售預定 neo2046 電視遊戲討論版 23 04-21-06 11:36 PM
求舊game攻略--偵探紳士rebirth/偵探紳士hardcore please^^ Yuu=ka H-GAMEの部屋 1 09-02-04 02:32 AM

現在的時間是 03:57 PM

手機版 | APP版