Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
日本動漫畫討論版>大森藤ノ「ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうかⅢ」2020年夏放送開始 「Ⅱ」OVA 2020年1月29日発売
KENSNAKE 07:58 PM 06-16-15
作者: 空調:
唔同神之間有咩分別?
劍姬同兔子拜唔同神
但睇落差唔多
唔同神恩賜方面冇分別,只係神經營家族方式唔同,有打鐵有整藥有造酒,不過大部分基本都要入地下城升lv.
supermanlady 01:00 AM 06-18-15

年輕所犯下的錯誤 03:47 PM 06-20-15
作者: supermanlady:

升完lv 個人d基本能力又要再升過?
supermanlady 07:55 PM 04-13-19
《劇場版 在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 -獵戶座之箭-》即將在5月2日上映,並將會推出電影前賣券及特典場次,詳情如下:

電影前賣券套裝
1套裝A - 每套 $130
1. 日本原裝角色設計木本茂樹手繪迷你色紙.貝爾.克朗尼 一張
2. 電影換票證 一張

2套裝B - 每套 $130
1. 日本原裝角色設計木本茂樹手繪迷你色紙.赫斯緹雅 一張
2. 電影換票證 一張

3套裝C - 每套 $130
1. 日本原裝角色設計木本茂樹手繪迷你色紙.阿緹蜜絲 一張
2. 電影換票證 一張

‼電影前賣券套裝將會在2019年4月15日(星期一)中午12點於NGi網站率先開賣,數量有限,售完即止。
注意事項:
*每人每項限購四套。
*圖片只供參考,一切以實物為準
*所有貨品只限郵寄或順豐快遞派送,敬請注意。
*前賣券使用詳情,請參閱NGi網站商品頁面。

特典場次
《劇場版 在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 -獵戶座之箭-》將設有特典場次,隨戲票附送日本原裝電影名場面菲林一張,款式隨機,特典將於入場時派發。
有關特典場次的場次資訊,以及售票詳情等,請密切留意MCL戲院公布!

《劇場版 在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 -獵戶座之箭-》
5月2日 命中注定

作者: :

jamsquare 01:27 PM 06-07-15
呢套睇下睇下又幾好睇wor

拉火車情節

係廢柴主角勁得快左少少
小昭Teddy 02:30 AM 06-08-15
拉火車撞人
細路翔 05:50 PM 06-10-15
我記得外傳講洛基個邊班友時係打到連抖都無得抖要邊打邊走

d怪既數量好似starcraft堆zerg咁,然後隻中boss可以由58層放嘴炮打到去52層打爛塊地板等你跌落去w
亍 ◣ 01:52 AM 06-13-15
睇來下次魔力又會暴升
shooter 01:57 AM 06-13-15
神大人好煩,都係 天然呆 好好多。
harakuma 02:24 AM 06-13-15
洛基真係慘,

想摸下華倫某某, 次次失敗被打,

反而白兔又膝枕, 又撞乳都無事

話時話,

點解華倫某某都係露背衫, 但見唔到有紋章??
KENSNAKE 10:35 PM 06-13-15
仲以為貝魯會連樓主都打埋先走.

作者: harakuma:
洛基真係慘,

想摸下華倫某某, 次次失敗被打,

反而白兔又膝枕, 又撞乳都無事

話時話,

點解華倫某某都係露背衫, 但見唔到有紋章??
一般神都知道紋章可以唔顯示,但因為神大人太笨唔知原來背後能力表可以鎖上唔顯示.
harakuma 10:54 PM 06-13-15
作者: KENSNAKE:
仲以為貝魯會連樓主都打埋先走.

一般神都知道紋章可以唔顯示,但因為神大人太笨唔知原來背後能力表可以鎖上唔顯示.

啊, 原來係咁, 咁巨乳蘿莉神除咗懶之外仲係笨

不過又想吐嘈,

即係連個公會半妖精女都知神大人笨無加鎖, 如果唔係, 無理由有集叫白兔開背被佢睇
真十人€ 11:38 PM 06-13-15
個地下城每層都好大? 途中其他 party一隊都遇唔到?
小嘉 11:45 PM 06-13-15
根據前面d版友講
我理解係好多人好似只係係頭10層打滾賺下錢就算
好多都好似只係lv1
唔係好多人去到lv2
細路翔 11:07 AM 06-15-15
作者: 小嘉:
根據前面d版友講
我理解係好多人好似只係係頭10層打滾賺下錢就算
好多都好似只係lv1
唔係好多人去到lv2
基本上每次升lv個大腦都要夠廚廚

所以15歲lv6既劍姬廚二度可想而知(?

你見到洛基個邊班阿叔阿嬸都係因為年紀大個性圓滑左就連帶lv都無再升(無誤
小嘉 01:04 AM 06-15-15
LV UP神
Iro 10:46 PM 06-16-15
又話要做原來LV的能力不足以做到的事先可以升LV 例如貝爾打牛(仲要係女神手下特登製造畀佢) 但果堆人(即係世界中少數不是LV1的剛好集中出晒場)已升幾次LV 咁多機會做依啲"Mission Impossible"嘅?
axe1292 04:05 PM 06-20-15
作者: Iro:
又話要做原來LV的能力不足以做到的事先可以升LV 例如貝爾打牛(仲要係女神手下特登製造畀佢) 但果堆人(即係世界中少數不是LV1的剛好集中出晒場)已升幾次LV 咁多機會做依啲"Mission Impossible"嘅?
看個仲介話要再升LV就要組團,
即係團戰都得?
mikemike 10:43 AM 06-20-15
好爺爺
亍 ◣ 05:30 PM 06-20-15
作者: mikemike:
好爺爺
呢個可能先係英雄願望?
supermanlady 08:14 PM 06-25-15

KENSNAKE 08:42 PM 06-25-15
中文版小說第5期究竟出左未???去完信和都係得1~4.
官網話出到#5..
埃及使者 04:35 PM 06-27-15
最終話透

竟然係宙斯個孫
難怪D SKILL離譜到咁

好想有第二季

Asurada 11:41 PM 07-01-15
作者: KENSNAKE:
中文版小說第5期究竟出左未???去完信和都係得1~4.
官網話出到#5..
第五期出佐個幾月
之前二至四再版,但五又賣哂一段時間
細路翔 12:13 AM 06-21-15
系統表示:玩家奶繩使用非官方軟件進行違規行為,同一地區玩家將同時受到懲罰(放300% buff area boss)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

返回主題版面