Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電影版>Captain Marvel 驚奇女士 - 驚奇隊長
豪傑公子 04:48 PM 02-27-19
而家好似搞到幾大獲...
先係Brie Larson口不擇言亂辣火頭,
後有Disney出手干預爛蕃茄嘅投票制度~
david 06:06 PM 02-27-19
作者: 豪傑公子:

懶拜G神,求LINK
豪傑公子 06:37 PM 02-27-19
https://www.youtube.com/watch?v=uumxnPojYvk
https://www.youtube.com/watch?v=d9yf0vQHtDg&t=641s
david 05:47 AM 02-28-19
呢條所謂主角,一開口就中3T。

其實都唔意外,而家呵你活大環境就係咁,睇O黎MCU係想攬住隔離一齊跳涯。

最估唔到今次連敵視你都會同呢班極左3RD WAVE裏拳一齊癲...
DevilElvis 04:30 PM 02-28-19
Brie Larson口不擇言亂辣火頭 <--講乜?

P.S. 已買IMAX飛
豪傑公子 05:47 PM 02-28-19
作者: DevilElvis:
Brie Larson口不擇言亂辣火頭 <--講乜?

P.S. 已買IMAX飛
Brie喺某公開場合嘅一句「I do not need a 40 year old white dude to tell me
what didn't work for him about「某電影」, it wasn't made for him. 」
喺美國引起大量網民不滿, 令RT上嘅Captain Marvel期待度由97%直插至27%,
而RT上嘅期待度投票及百分比懷疑因Disney介入事件而被取消, 再引發第二波公關災難...

PS. 我都飛已買, 本來條女唔靚,木口木面我都可以算,
不過條女喺戲外嘅行為, 言論真係幾令人反感,
如果呢套戲成為第二套「SOLO」,真係多得佢唔少...
肉羊哩咖 06:12 PM 02-28-19
Brie喺某公開場合嘅一句「I do not need a 40 year old white dude to tell me
what didn't work for him about「某電影」, it wasn't made for him. 」
喺美國引起大量網民不滿, 令RT上嘅Captain Marvel期待度由97%直插至27%,
而RT上嘅期待度投票及百分比懷疑因Disney介入事件而被取消, 再引發第二波公關災難...

PS. 我都飛已買, 本來條女唔靚,木口木面我都可以算,
不過條女喺戲外嘅行為, 言論真係幾令人反感,
如果呢套戲成為第二套「SOLO」,真係多得佢唔少...
「某電影」係 A Winkle in Time,完全同 Captain Marvel 部戲無關。佢句話出街後,跟住有網文標題指佢話唔洗白男睇佢啲片,係咪「有心人」做嘢,各位自行判斷。(注:本人唔係白男

RT 上面畀觀眾講預期,點知有唔少「有心人」留言話「睇左」 Captain Marvel 繼而大踩。搞到 RT 禁咗嗰區,誰是誰非本人不作評論。

比較接近嘅比諭係 Ghostbusters 2016,死因有少少唔同,不過都係炒~ (苦笑)
DevilElvis 07:12 PM 02-28-19
似係連鎖反應多d

女主果D言論近排講㗎?
肉羊哩咖 07:20 PM 02-28-19
作者: DevilElvis:
似係連鎖反應多d

女主果D言論近排講㗎?
係,跟住佢上狐狸電視訪問時特登提呢單嘢撲火,跟住先係 RT 封欄事件。

本人個 UTube list 上面大把講呢單嘢,正負都有,有時唔睇又唔得,煩。
DevilElvis 09:04 PM 02-28-19
乜原來美國女人唔鐘意白男㗎?

e單嘢香港無乜媒體報導嘅

返回主題版面