Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63 113  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
~小鬼~ 11:08 PM 09-11-15
每日送50石
鬆手D 得唔得
nestlch 11:48 PM 09-11-15
請問各位大大,
有冇巴打用 iOS成功設定咗引繼?
我申請完namco bandai ID, 話因為地域問地唔比登記, 唔知點搞
JMi 11:49 PM 09-11-15
作者: nestlch:
請問各位大大,
有冇巴打用 iOS成功設定咗引繼?
我申請完namco bandai ID, 話因為地域問地唔比登記, 唔知點搞
地域我照用日本OK左...
nestlch 11:58 PM 09-11-15
作者: JMi:
地域我照用日本OK左...
唔該巴打, 資料申請完唔比改地域, 睇黎要用過另一個e-mail....
heyman774 12:22 AM 09-12-15
作者: ~小鬼~:
每日送50石
鬆手D 得唔得
係咁送石我點引番個ACC去IOS
Cowlex 12:46 AM 09-12-15
作者: heyman774:
你唔拎出黎既話可以將d石偷渡去ios的
heyman774 01:24 AM 09-12-15
下下都手動一個個攞玩死人
~小鬼~ 09:09 AM 09-12-15
作者: heyman774:
一次過抽晒所有石過檔
亍 ◣ 09:29 AM 09-12-15
抽中個病歪sr...?

尼路 09:38 AM 09-12-15
作者: Sar8:
同事首抽爛紙二抽凜

但佢仲求緊卯月www
拎去換,同事都係咁拎張蘭子換杏
fantasy俊仔 10:05 AM 09-12-15
友抽中張SR回復

Sar8 10:52 AM 09-12-15
作者: 尼路:
拎去換,同事都係咁拎張蘭子換杏
其實我直頭叫佢yahoo賣左佢再買返個卯月返來
不過嫌煩

交換ac因為巴哈有幾單野比人呃左,可免則免
~小鬼~ 10:56 AM 09-12-15
交換acc 好危,驚人留xml file
JMi 10:57 AM 09-12-15
求車acc乙個 有無巨巨唔要施捨下
尼路 11:32 AM 09-12-15
交換ACC最後都係講個信字,但要指定角色又無運都要博下
又更新後親密技法係咪唔同左?加好慢咁。
fantasy俊仔 11:33 AM 09-12-15

??
~小鬼~ 11:41 AM 09-12-15
作者: 尼路:
交換ACC最後都係講個信字,但要指定角色又無運都要博下
又更新後親密技法係咪唔同左?加好慢咁。
一次過升5隻係平均分的....
你打完佢有show 個總數
尼路 11:49 AM 09-12-15
我知點解了,有升滿左之後會加晒係D未升滿的度,因為個印象停左係一次升十幾到,唔其得未有滿時只係平均分……
漆黑之牙 12:00 PM 09-12-15
唔係平均分,角色位置愈中間會愈多
~小鬼~ 12:11 PM 09-12-15
作者: 漆黑之牙:
唔係平均分,角色位置愈中間會愈多
原來係咁,我無實際計過
yorkyork 12:12 PM 09-12-15
聽巴哈仔話換完ac再轉平台就得,
不過我唔知係咪啦
fantasy俊仔 12:17 PM 09-12-15

好痴線
亍 ◣ 12:44 PM 09-12-15
唔想郁o既代價
axe1292 01:05 PM 09-12-15
課金一日一抽60石有D吸引......

想問抽完一日課金60果下之後再抽250會唔會優先用左免費石先?
~小鬼~ 01:09 PM 09-12-15
作者: axe1292:
課金一日一抽60石有D吸引......

想問抽完一日課金60果下之後再抽250會唔會優先用左免費石先?
用到免費石佢會幫你用左先
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63 113  ... 最後

返回主題版面