Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-14-19, 08:56 AM   #1451
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
第一個中國公安係香港輔警,一定要救,dead or alive 都唔可以有把柄俾對家利用,所以出動大量兵(警)力去救。

第二個環時記者係藍衫刀手,起 live 片已經露過面,要劏要殺無所謂, disposable,最後由散水超雄救走。

暫時理解係咁,至於鬼唔鬼,有乜計中計中計中計,無資料無補充。

由手機版發出

此篇文章於 08-14-19 09:20 AM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-19, 09:16 AM   #1452
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
03:25】警方今日凌晨發新聞稿,譴責示威者昨晚至今日凌晨在機場暴力對待兩名男子。
警方稱,大量示威者於上述時間在香港國際機場非法集結,並禁錮、欺凌及毆打一名旅客及一名記者,對他們造成身心傷害,警方對激進示威者的嚴重暴力行為予以極嚴厲譴責。

第一個係旅客旅客旅客丫
都預左唔認

第二個係環時記者喎

而家反咬你地暴力,夠無恥就得

舊 08-14-19, 09:30 AM   #1453
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
第一個中國公安係香港輔警,一定要救,dead or alive 都唔可以有把柄俾對家利用,所以出動大量兵(警)力去救。

第二個環時記者係藍衫刀手,起 live 片已經露過面,要劏要殺無所謂, disposable,最後由散水超雄救走。

暫時理解係咁,至於鬼唔鬼,有乜計中計中計中計,無資料無補充。

由手機版發出
呢d要記者會講

舊 08-14-19, 09:40 AM   #1454
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
旅行要袋兩條棍?
國家特級點心師傅枝落星棒?

舊 08-14-19, 02:29 PM   #1455
chitkan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2009
公司有班女仔睇完黑警射爆個女仔眼單新聞
又興起組隊上前線扮南丁格爾
但全部都係Lv.0和理非,連要用咩Gear帶咩野都唔知既,又無運動開平時郁下都叫救命OR200磅跑唔郁既都有
掙扎緊是咪應該勸佢地和理非返就好或者最少遞下物資升下LV先
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-19, 02:31 PM   #1456
傑斯特
Game Master

PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
沙田天眼系統
配合街燈cctv
全天候行蹤監視
這個香港 瘋了
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-19, 03:16 PM   #1457
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: 傑斯特 查看文章
沙田天眼系統
配合街燈cctv
全天候行蹤監視
這個香港 瘋了
第一城樓價會不會暴跌
最大型監倉

舊 08-14-19, 06:39 PM   #1458
david
The One

註冊日期: Mar 2002

陰毛論係乜L O野O黎話?

時間上係有O的LAG佐,我自問才疏無料,都係留俾O的後生O既去分析一下。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-19, 07:48 PM   #1459
david
The One

咩係香港女兒?係咪要好似而家O的小學幼稚園中文教科書所講,要黑髪黃皮先稱得上係香港人或者支那人?呢位滿口流利廣東話O既記者,又係唔係香港人?配唔配得上香港女兒呢個稱號?

又係時間上LAG佐,之前屋企有事又身處鬼頭區,都無乜時間追新聞,而家惡補中。

---
舊 08-14-19, 09:17 PM   #1460
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

SSP 愈戰愈勇, 想打低黃大仙 ?
舊 08-14-19, 11:29 PM   #1461
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
咩事??鬼門關未關???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-19, 11:32 PM   #1462
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: chitkan 查看文章
公司有班女仔睇完黑警射爆個女仔眼單新聞
又興起組隊上前線扮南丁格爾
但全部都係Lv.0和理非,連要用咩Gear帶咩野都唔知既,又無運動開平時郁下都叫救命OR200磅跑唔郁既都有
掙扎緊是咪應該勸佢地和理非返就好或者最少遞下物資升下LV先
前面要既係有前線經驗既急救員,中線要醫生護士,得張FA牌/連FA牌都冇既叫佢返後面傳水,唔該。

唔想哂時間救唔識要做咩既FA,救佢一個隨時要放低兩三個前線……

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
BeanZzZz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-19, 11:33 PM   #1463
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
狗狗撞野

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
BeanZzZz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-19, 11:45 PM   #1464
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
【816大擠提】解釋㩒港紙、兌美金分別
https://lihkg.com/thread/1471948/page/1

人多一齊做唔講得小 會重擊香港
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-19, 11:47 PM   #1465
LTKS

註冊日期: Jan 2011
引用:
作者: GreenTea 查看文章
https://lihkg.com/thread/1471948/page/1

已換定美$以作保險
8.16 ATM
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-19, 11:50 PM   #1466
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: GreenTea 查看文章

其實早排D人已經拿緊美金
我自己都拿緊

舊 08-14-19, 11:56 PM   #1467
GreenTea

睇股市已經分到 已經有影響 恆指低過美股係好少見
舊 08-15-19, 12:04 AM   #1468
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

6月開始全屋美元 b
舊 08-15-19, 12:12 AM   #1469
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
用依招要D有錢大佬加入先有用
你班蟻民整唔死銀行

同理的還有股市
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 12:15 AM   #1470
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
農曆七月十四應該全開

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 12:43 AM   #1471
GreenTea

引用:
作者: kev00269270 查看文章
用依招要D有錢大佬加入先有用
你班蟻民整唔死銀行

同理的還有股市
無咁易爆 但想/嘗試沖擊已經夠做 已經對成日經濟好大影響
由手機版發出
舊 08-15-19, 01:00 AM   #1472
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
6月開始全屋美元 b
放係HK屋企邊安全, 緊係放係美國系銀行

(除非你係海外住)

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 05:19 AM   #1473
david
The One

無有最低,只有更低,當以為689已經衰到貼地O既時候,原來貼地仲未算低...

---
舊 08-15-19, 08:34 AM   #1474
Celes

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
作者: BeanZzZz 查看文章
前面要既係有前線經驗既急救員,中線要醫生護士,得張FA牌/連FA牌都冇既叫佢返後面傳水,唔該。

唔想哂時間救唔識要做咩既FA,救佢一個隨時要放低兩三個前線……
我都覺做返文宣好啲。而家為捉夠數專捉呢啲易捉既女仔。

舊 08-15-19, 09:15 AM   #1475
chitkan

註冊日期: Dec 2009
引用:
作者: BeanZzZz 查看文章

引用:
作者: Celes 查看文章
我都覺做返文宣好啲。而家為捉夠數專捉呢啲易捉既女仔。
就係擔心咁,有無類似文宣,我自己無LI登ACC
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:55 AM

手機版 | APP版