Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-30-06, 11:30 AM   #451
白薔薇騎士
God of Gamer
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 魚伕
某雜誌舉行足球小將超級Fans選舉...
羸左有足小海報,精品外....仲會有一件由巴塞隆拿球會發的志偉球衣...
大家快d參加啦...
我有d興趣添
>射門絕技 上帝之手刀
若島津流飛踢射球-奧妙之處係連人帶波飛向守門員,做成一擊必殺

期待
有機會對北韓
空手道前鋒vs跆拳道後衛

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-06, 11:40 AM   #452
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
31回真係誇......呢誇頁多到好誇張.....

舊 06-12-06, 11:45 AM   #453
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
作者: KeaneYip
總覺得呢場佢地正面交鋒可能又打個和...但另一d因素令巴塞嬴1粒
其實佢地兩個係日本隊算唔算自相矛盾
一個攻唔入一個打不敗
源三都只是 禁區外 射不入他嘛
而且都已經只有肖俊光和巴西十號屈入過他... ^^''

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-06, 11:32 PM   #454
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
日本世盃第一場輸波, 都唔知出唔出到線, 唔知高橋點畫落去....
不如叫佢作日本贏左世盃算吧啦, 唔好再畫落去啦
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-06, 03:02 PM   #455
kelkaho
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 阿Wing
日本世盃第一場輸波, 都唔知出唔出到線, 唔知高橋點畫落去....
不如叫佢作日本贏左世盃算吧啦, 唔好再畫落去啦
今日明報號外,話可能中田英秀要射出衝力射球,川口能活要有林源三既身手先贏到巴西

想問下本單行本幾時出?
kelkaho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-06, 03:53 PM   #456
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: kelkaho
今日明報號外,話可能中田英秀要射出衝力射球,川口能活要有林源三既身手先贏到巴西

想問下本單行本幾時出?
http://soccer.mingpao.com/htm/wc2006...60622/0007.txt

哈哈, 就係哩段報導了
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-06, 08:50 PM   #457
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

最新一回
U23對現實日本
健威著17前鋒正選拍小志強

戰況如下
中村fk,之後有個頂波,源三救出,高原補入1-0
志偉泰來雙人倒掛川口救到,小志強補入1-1
中村2-1
中田3-1
上半場完...
志偉+泰來+源三+小志強,咁既組合好似第一次輸...

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-06, 09:35 PM   #458
alexc
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Ricky-S
最新一回
U23對現實日本
為左match番現實,會唔會太過抬高現實日本隊
alexc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-06, 09:38 PM   #459
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
引用:
最新一回
U23對現實日本

戰況如下
中村fk,之後有個頂波,源三救出,高原補入1-0
志偉泰來雙人倒掛川口救到,小志強補入1-1
中村2-1
中田3-1
上半場完...
志偉+泰來+源三+小志強,咁既組合好似第一次輸...
因為未完場...
1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-06, 09:54 PM   #460
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
-skip-
=.= 志偉佢果隊
對親d強隊半場都係先輸架la
未到最後都未知結果(非正式數據 在和望win)

舊 06-23-06, 09:57 PM   #461
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

引用:
作者: 小草
=.= 志偉佢果隊
現實日本=強隊?!

講真分析下

雙人射球可以射到簡尼斷手,川口就救到
源三一生人只係失過2次倒掛,第一次係志偉,第二次係拿度尼2段西,第3次竟然係中田
仲有你信唔信小志強用雷獸,川口會擋得出

舊 06-23-06, 10:05 PM   #462
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
現實日本=強隊?!

講真分析下

源三一生人只係失過2次倒掛,第一次係志偉,第二次係拿度尼2段西,第3次竟然係中田
仲有你信唔信小志強用雷獸,川口會擋得出
因為大家都係日本人
志偉佢地用左手加減 所以射唔斷

舊 06-23-06, 10:06 PM   #463
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
日本隊真係神到無人有

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-06, 11:12 PM   #464
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
咁真o個隊巴西超神級啦,入左川口4粒

舊 06-24-06, 02:11 AM   #465
kelkaho
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2005
一隊gum 既日本隊都lor 唔到世杯,仲要話志偉果代係黃金一代,前後矛盾~~~

其實,Winning 都係gum la,d 日本隊長期都有d over-rate!

仲有,想問Animax 播緊既夢想之路,志偉=>翅偉,係有線畫蛇添足 or 版權問題like 叮噹?
kelkaho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-06, 06:34 AM   #466
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
翅偉先係真正當年tvb譯名,志偉係文傳唔知頭唔知路又聽錯音造出黎o既

舊 06-24-06, 04:50 PM   #467
艾莉娜
Ultimate Gamer
♪↓加里/陽子↑♬

註冊日期: Aug 2004
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:

講真分析下

唯一解釋係,簡尼隻手本身有傷

舊 06-24-06, 09:30 PM   #468
臭氏
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 艾莉娜
唯一解釋係,簡尼隻手本身有傷
仲有一個解釋
雙人射球會大力過雙人倒掛

舊 06-25-06, 11:42 AM   #469
ryoba
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 小草
=.= 志偉佢果隊
志偉打左半場之後轉打埋日本國家隊
你想志偉輸都幾難
ryoba 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-06, 05:56 PM   #470
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

e+反而想睇歐聯,佢應該要踢完奧運update下
巴塞[志偉+甸奴 ]8強對國米[新伍+阿祖安奴 ],
4強對祖記[小志強+伊巴 ],
決賽對拜仁[源三 轉會去+史奈達]

舊 06-25-06, 06:52 PM   #471
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
e+反而想睇歐聯,佢應該要踢完奧運update下
巴塞[志偉+甸奴 ]8強對國米[新伍+阿祖安奴 ],
4強對祖記[小志強+伊巴 ],
決賽對拜仁[源三 轉會去+史奈達]
之後咁樣小志強要轉會,祖記都要降班啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-06, 01:31 AM   #472
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
第2期星期六出左喇~
快d買喇~

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-06, 09:00 AM   #473
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: 啤梨王子
第2期星期六出左喇~
快d買喇~
書展第1日已經有...

舊 07-25-06, 09:23 AM   #474
ryoba
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 蛋卷王
之後咁樣小志強要轉會,祖記都要降班啦
橫掂小志強e+都唔係打甲組,咁樣咪可以擔正
ryoba 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-06, 09:51 AM   #475
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ryoba
橫掂小志強e+都唔係打甲組,咁樣咪可以擔正
祖記球星流失, 決定抓回小志強歸隊,
小志強幫祖記打番上甲組
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 09:43 PM

手機版 | APP版