Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-02-17, 10:45 AM   #26
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
大和仲係眾生平等
saipan吊打同階
大E專門平衡德戰
鯊魚號仲要buff雷達到9.9公里,專蝦小學生同貝爺
邊度比人打臉
其他呢新英戰有防空技wor,大和都唔係眾生平等可以返屋企啦 唔好講美帝架12階重巡
大E係企業?
鯊魚改左咩
但幾架都課金野
不過英巡又就快拜拜 放煙開炮減時間
等英戰玩課金去玩英戰厭戰艦長

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 08-02-17 10:49 AM 被 鳳熾魂 編輯。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 12:28 PM   #27
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
其他呢新英戰有防空技wor,大和都唔係眾生平等可以返屋企啦 唔好講美帝架12階重巡
大E係企業?
鯊魚改左咩
但幾架都課金野
不過英巡又就快拜拜 放煙開炮減時間
等英戰玩課金去玩英戰厭戰艦長
新英戰未又係13階重巡XD
我有買hood
佢個防空技只buff內圈
解麥姊任務果陣比一航戰雷到腦羞

美戰有乜唔好
大E既AP炸彈下下炸德戰幾個裝甲區
美戰反而比AP炸次次過穿又高AA

放煙開砲減時間唔會裝住
所以煙砲仲有排玩
玩英戰快D去拎dunkerque船長啦

此篇文章於 08-02-17 02:57 PM 被 sephirothmk3 編輯。
sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 03:43 PM   #28
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
新英戰未又係13階重巡XD
我有買hood
佢個防空技只buff內圈
解麥姊任務果陣比一航戰雷到腦羞

美戰有乜唔好
大E既AP炸彈下下炸德戰幾個裝甲區
美戰反而比AP炸次次過穿又高AA

放煙開砲減時間唔會裝住
所以煙砲仲有排玩
玩英戰快D去拎dunkerque船長啦
英戰玩厭戰好爽六階大大支主炮但轉炮不如轉陀
無上巴哈睇新英戰數據但聽聞未係好屎丫 主炮有正常威力就夠
美戰我頂唔順佢個戰速
大E果然課左金係威威
現家鯊魚生存空間仲大咩?之前抽中係咁俾人裝甲區

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-17, 05:13 PM   #29
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

XBox Live GamertagSephirothmk3

OBJ260, OBJ907, IS5

T10/IS8, kirovet 1, OBJ252

IS3A, OBJ268-V5, IS3

有無錯lol

此篇文章於 08-02-17 05:19 PM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 08-04-17, 10:36 AM   #30
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

https://thearmoredpatrol.com/2017/08...rreted-uk-tds/

WG轉左死性
係咁buff 大英祖國既?

舊 08-04-17, 09:27 PM   #31
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
https://thearmoredpatrol.com/2017/08...rreted-uk-tds/

WG轉左死性
係咁buff 大英祖國既?
煙幕黎
真正BUFF既永遠只有蘇聯

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 02:54 PM   #32
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

https://sea-group.org/?p=3080&lang=zh-tw

齊柏林數據
stuka 終於做stuka應該做既野

副砲7.5KM 8X2 150mm + 6X2 105mm 是什麼巫術
同麥姊同級
會唔會有人玩副砲流

舊 08-19-17, 12:06 AM   #33
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
呢排終於得閒打返機
大大幾時帶我出去威?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-17, 11:15 AM   #34
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
作者: ビスケット 查看文章
呢排終於得閒打返機
大大幾時帶我出去威?
我只識RRR衝出去爆車之後55555+扮泰仔ja

舊 08-22-17, 06:08 PM   #35
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
我只識RRR衝出去爆車之後55555+扮泰仔ja
跟你搵食明顯打得好好多
話說sacred valley爬山其實係要點上?
舊 08-22-17, 06:39 PM   #36
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
我都仲未能夠ON返
睇怕都仲要一段日子

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-17, 08:38 AM   #37
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

趁gamescon特價買咗3架T10 1架T9 好窮lol

此篇文章於 08-24-17 03:57 PM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 08-25-17, 07:04 AM   #38
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
我都仲未能夠ON返
睇怕都仲要一段日子
wot要求其實應該唔係好高?
我個fd用幾年前嘅macbook pro都玩到

引用:
趁gamescon特價買咗3架T10 1架T9 好窮lol
金車有t9 t10架咩?
舊 08-25-17, 09:37 AM   #39
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
銀車discount

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-17, 11:55 AM   #40
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
金車有t9 t10架咩?
Batchat 25t + Kranvagn + Centurion Action X + Strv 103
我就來修車都無錢
還有架type4 heavy 未有錢買

舊 08-25-17, 10:41 PM   #41
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

係喎
一講買車我就諗咗去金車

見特價又有event我都啱啱買咗架獵豹2
又要捱成78500exp先有頂炮用

此篇文章於 08-25-17 10:45 PM 被 ビスケット 編輯。
舊 08-28-17, 01:36 AM   #42
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

自我感覺良好,覺得呢兩日自己mt玩得好咗好多
comet好多時都打到千幾二千dmg,偵傷都拎唔少
原本覺得comet好伏諗住開咗愛里壽就賣咗佢
而家又有啲想keep返黎長期玩
comet-12度俯角同啲-10度美國車比真係靈活好多
舊 08-28-17, 07:25 PM   #43
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
自我感覺良好,覺得呢兩日自己mt玩得好咗好多
comet好多時都打到千幾二千dmg,偵傷都拎唔少
原本覺得comet好伏諗住開咗愛里壽就賣咗佢
而家又有啲想keep返黎長期玩
comet-12度俯角同啲-10度美國車比真係靈活好多
你遇到堆T8蘇蘇光頭就唔會咁講
上金打252FU屎忽都唔包穿
想開cent1你可以買sabaton
一切數據屌打cent1

舊 08-28-17, 10:16 PM   #44
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
你遇到堆T8蘇蘇光頭就唔會咁講
上金打252FU屎忽都唔包穿
想開cent1你可以買sabaton
一切數據屌打cent1
其實comet支炮打返同級ht都已經辛苦
波子同oni就算上金打正面唔穿機會已經超過一半
不過我而家mt都係當t67咁玩
開場搵個比較安全嘅草叢伏喺度視姦
覺得安全就直接開炮,唔安全就拉後15米先開
順風就跟推,逆風就轉位繼續做眼等後面啲自己友打
如果直接上前線我都係死得好鬼快

sabaton唔係蘿莉車no good喎
舊 08-30-17, 11:49 AM   #45
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...A=46392&tnum=3

T8中坦個頭硬過T9重坦係乜野巫術

舊 08-31-17, 07:13 AM   #46
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...A=46392&tnum=3

T8中坦個頭硬過T9重坦係乜野巫術
咦美服update咗亞服應該最遲下個禮拜有
不過大部份嘢都唔關我事...說好的英國buff去咗邊?

話說開光收偵傷實際係點運作?
成日我喺前面探頭開完光即縮,但對方俾人打到豬頭咁款我連一下偵傷都收唔到
舊 08-31-17, 10:07 AM   #47
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
咦美服update咗亞服應該最遲下個禮拜有
不過大部份嘢都唔關我事...說好的英國buff去咗邊?

話說開光收偵傷實際係點運作?
成日我喺前面探頭開完光即縮,但對方俾人打到豬頭咁款我連一下偵傷都收唔到
你確定探頭果下真係你開的光?
小地圖有視野circle可以係option度開
一個最大繪圖距離5XXM好似
一個最大偵查距離445M
一個自己偵查距離max 445M
你要做既就係盡量讓第二個圈同第三個重疊

基本最少都要有400M先好去玩偵查(中低階)
高階你無450M根本唔洗出去
姐係你最少要100%組員+鍍膜+組員學偵查/形勢
高級小小就BIA +風扇 + food

利申: 我架panzer 4H 視野都有410M長駐
T29視野爆埋表去到450+

舊 08-31-17, 12:41 PM   #48
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

圈我有開呀,視野個系統我都明
不過我冇咁多勁揪組員
一般都係開V鏡先過到445
有啲車開埋V鏡都冇445,見到mini map白圈同綠圈唔係重疊真係好不愉快<強迫症

td如果唔係open top我一般都係裝V鏡+風扇+棍,收圈特別慢嗰啲先會裝瞄準
中坦就垂穩/瞄準+棍+鍍膜
輕坦就V鏡+鍍膜+風扇,乜都唔要淨係死推視野
food我全部賣晒,成皮嘢一個真係用唔起

有時我明明第一個發現對方(上面有牌仔show出黎)
咁開佢光嗰個一定係我架嘛,但佢消光前俾人打我又冇偵傷落袋
有時佢消咗光先俾spg炸,我又有偵傷收喎
舊 08-31-17, 01:42 PM   #49
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
圈我有開呀,視野個系統我都明
不過我冇咁多勁揪組員
一般都係開V鏡先過到445
有啲車開埋V鏡都冇445,見到mini map白圈同綠圈唔係重疊真係好不愉快<強迫症

td如果唔係open top我一般都係裝V鏡+風扇+棍,收圈特別慢嗰啲先會裝瞄準
中坦就垂穩/瞄準+棍+鍍膜
輕坦就V鏡+鍍膜+風扇,乜都唔要淨係死推視野
food我全部賣晒,成皮嘢一個真係用唔起

有時我明明第一個發現對方(上面有牌仔show出黎)
咁開佢光嗰個一定係我架嘛,但佢消光前俾人打我又冇偵傷落袋
有時佢消咗光先俾spg炸,我又有偵傷收喎
對我來講
基本視野無380 你點谷佢都係無得救
裝其他好過
你開到佢光之後果段時間 6~10秒應該有你份
如果佢一路比人開咁可能開光果個唔係你

中坦一定係rammer 垂穩 + 鍍膜 如果無得裝垂穩先會裝風扇 瞄準太低CP值 只有砲車同autoloader重坦會裝
高階輕坦同中坦一個配法
除左amx1390其他定偵基本上死梗
我好似只有2架車一定要food STB1 同T49
呢兩架無food真係玩唔到咁滯

舊 08-31-17, 02:21 PM   #50
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

問咗人好似話如果對方離開咗你視野或者中間有嘢隔住見佢唔到
而有其他自己友接力望到佢,就算本身你嗰幾秒未消光偵傷會變咗落佢袋

三突呢類我真係諗係咪應該放棄視野
近視深度根本同KV1同級

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
10/25「藍井エイル WORLD TOUR 2015 -ROCK THE WORLD!- IN HONG KONG」開催決定! URA 日本動漫畫討論版 43 12-31-23 07:17 AM
World of Tanks - 15 vs 15, F2P for Xbox Live Gold (Summer 2013) david 電視遊戲討論版 16 12-21-16 07:06 AM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 1 10-03-10 10:30 PM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 0 10-03-10 10:20 PM
[ETC] A Hangar, A Pinhole And A World Record: Building The World's Biggest Camera KKH 照相館 0 05-18-06 08:40 PM

現在的時間是 08:15 PM

手機版 | APP版