Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-11-14, 05:24 PM   #476
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
下次終於到獄兔
由手機版發出
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-14, 08:47 PM   #477
izumo

勢力戰易打左 自己多隻3倍 敵人又算係弱化左 (雖然3珠技你隻奶都係即死)
雙白虎基本上係壓殺上級
問題係你敢唔敢落阿強當打少隻

另外因為CCV仲係5戒1果 所以個上級勢力可以話係真人體力制
你肯打基本上係任你打來拎EXP $$ 戒指 ETC
舊 12-12-14, 02:02 AM   #478
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: izumo 查看文章
勢力戰易打左 自己多隻3倍 敵人又算係弱化左 (雖然3珠技你隻奶都係即死)
雙白虎基本上係壓殺上級

另外因為CCV仲係5戒1果 所以個上級勢力可以話係真人體力制
你肯打基本上係任你打來拎EXP $$ 戒指 ETC
5戒1果太浪費, 我打完副議長都仲有105粒果.....
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-14, 09:31 AM   #479
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
精靈島班友勁到錯晒
點追

舊 12-12-14, 10:22 AM   #480
izumo

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
精靈島班友勁到錯晒
點追
唔係班友勁 係乜力SET錯倍率影響姐
舊 12-12-14, 11:24 AM   #481
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
精靈島班友勁到錯晒
點追
一早話明白虎有加乘, 唔去精靈島抽5星弓仲去邊, 不過估唔到竟然有白虎抽, 我平時hea play呢次都清光哂D AP打
舊 12-12-14, 11:31 AM   #482
izumo

引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
一早話明白虎有加乘, 唔去精靈島抽5星弓仲去邊, 不過估唔到竟然有白虎抽, 我平時hea play呢次都清光哂D AP打
始終都會每個勢力打一次
咁有人上次去左精0賭凹晒D弓 下次都會轉嫁啦
打6次就已經齊武
(九領把斬實際上冇湖都果把咁實用)
打角又一向都少 可以留到最後
舊 12-12-14, 11:36 AM   #483
神人ではない!新人だ

引用:
唔係啦,今次加減唔係一比一,冇理由5個勢力加埋都減唔到佢…
同埋照上次玩法,實力差咁遠既應該有勢力可以貼0,不過又冇…

舊 12-12-14, 11:38 AM   #484
izumo

引用:
唔係啦,今次加減唔係一比一,冇理由5個勢力加埋都減唔到佢…
同埋照上次玩法,實力差咁遠既應該有勢力可以貼0,不過又冇…
今次精0賭有個神奇倍率
舊 12-12-14, 01:32 PM   #485
digiharuka

PSN  IDdigi_haruka
精0島 我仲有把A弓係box 度
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-14, 03:23 PM   #486
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
始終都會每個勢力打一次
咁有人上次去左精0賭凹晒D弓 下次都會轉嫁啦
打6次就已經齊武
(九領把斬實際上冇湖都果把咁實用)
打角又一向都少 可以留到最後
咁可能係我太懶懶閒, 一直在九嶺冇乜郁, 積左5,6把A刀唔知做乜, 剩幾萬分都未抽
舊 12-12-14, 03:28 PM   #487
神人ではない!新人だ

引用:
咁可能係我太懶懶閒, 一直在九嶺冇乜郁, 積左5,6把A刀唔知做乜, 剩幾萬分都未抽
勢力最大問題就係專屬景品太少,留守既都唔知堆A刀要FING去邊好

舊 12-12-14, 04:42 PM   #488
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
勢力最大問題就係專屬景品太少,留守既都唔知堆A刀要FING去邊好
睇佢次次都想執得個計分想公平D, 及玩法都有D挑戰性, 今次又放隻白虎, CCV 班人都算有心搞

對比手機版最近班糞營運, 真係嘔血
舊 12-13-14, 12:03 AM   #489
Harpuia
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2010
1共15次10連
3白虎5鬥鬼1深淵
25號一來我就能突滿白虎了…
Harpuia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-14, 01:27 AM   #490
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
<16:45~17:25>
●『チェンクロ』新情報大発表
『チェインクロニクル ~絆の新大陸~』、『チェインクロニクルV』の新情報を発表します。
【出演者(順不同)】
三浦麻美(司会)、石田彰、緑川光、小岩井ことり、
マミルトン、鈴木咲、松永純(『チェインクロニクル ~絆の新大陸~』チーフディレクター)、
山田理一郎(『チェインクロニクルV』開発プロデューサー)、川村弘幸

舊 12-13-14, 10:47 AM   #491
digiharuka

引用:
雙白虎基本上係壓殺上級
昨晚就是靠朋友隻白虎最後血頂對方3隻來ko

引用:
作者: Harpuia 查看文章
1共15次10連
3白虎5鬥鬼1深淵
抽其他勢力一樣會出白虎??
舊 12-13-14, 11:45 AM   #492
izumo

引用:
作者: Harpuia 查看文章
1共15次10連
3白虎5鬥鬼1深淵
有冇咁多COIN呀
舊 12-13-14, 11:54 AM   #493
izumo

引用:
作者: digiharuka 查看文章
昨晚就是靠朋友隻白虎最後血頂對方3隻來ko

抽其他勢力一樣會出白虎??
如果抽精靈島先會出 白虎應該另外6個勢力冇人
舊 12-13-14, 12:54 PM   #494
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
如果抽精靈島先會出 白虎應該另外6個勢力冇人
其他勢力冇白虎抽肯定比人插爆, 雖然仍未抽中過

此篇文章於 12-13-14 04:29 PM 被 KA版柯柏文 編輯。
舊 12-13-14, 01:23 PM   #495
digiharuka

引用:
有冇咁多COIN呀
之前唔抽係可以剩好多
我仲有咁多未抽囉 : 山12000 砂27000 精4000 九29000

引用:
其仔勢力冇白虎抽肯定比人插爆, 雖然仍未抽中過
睇了內容冇講限定勢力.... 吧
舊 12-13-14, 01:27 PM   #496
izumo

引用:
之前唔抽係可以剩好多
我仲有咁多未抽囉 : 山12000 砂27000 精4000 九29000

睇了內容冇講限定勢力.... 吧
轉唔到勢力嫁WOR
15次10連 即係要 30000COIN
12萬共鬥PTS
舊 12-13-14, 01:37 PM   #497
digiharuka

引用:
轉唔到勢力嫁WOR
15次10連 即係要 30000COIN
12萬共鬥PTS
抽coin沒限, 入去抽上面有得轉 (真係賭抽中?)
舊 12-13-14, 04:56 PM   #498
KA版柯柏文
Crazy Gamer

引用:
抽coin沒限, 入去抽上面有得轉 (真係賭抽中?)
原來活動時可以隨時轉地方抽, 即時九嶺8次10抽!!!

0白虎.......
舊 12-13-14, 05:05 PM   #499
izumo

V版開80FD位把鬼咩
竟然仲有...SR?
舊 12-13-14, 06:59 PM   #500
Harpuia