Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 
<<繼續談情>>><<敍情.聚情>>#2
>>>>>劉伯<<<<< 11:18 PM 03-22-10
作者: frankylui:
版聚...係咪自己友先去得架
工作關係好難識新朋友
哈哈不過各位年齡幾大? 會唔會已經成家立室
<-----------------老人渣
陸奧 貴志 11:19 PM 03-22-10
作者: lauchai:
<-----------------老人渣
係咪要鬥老先依家
下雪邊界 01:49 AM 03-23-10
日期:4月10日(星期六黃昏後)人約黄昏後?
地點:油尖旺 CAFE (待定)

1. 麥C
2. 芭比
3. 綾小路雷太
4. Deviantnip
5. 盲鬼
6. 滅龍士
7. 古惑的狼
8. Beagleflash
9. 下雪邊界
10.
11.
12.
13.
14.
15.

咁多人爭住認係撈忍渣,咁我呢d 70尾唯有扮細啦
龍寶寶 11:25 PM 03-22-10
作者: frankylui:
版聚...係咪自己友先去得架
工作關係好難識新朋友
哈哈不過各位年齡幾大? 會唔會已經成家立室
我好細個炸

想報名就去啦,應該無咩限制
PTX-003C 10:57 PM 03-22-10
唔好意思.....講DC我真係只lum 起DreamCast
PTX-003C 11:33 PM 03-22-10
一個二個搶認老搞乜?囧
我都唔知幾想人地重以為我十八廿二.....
>>>>>劉伯<<<<< 11:37 PM 03-22-10
作者: PTX-003C:
一個二個搶認老搞乜?囧
老人渣出meeting會悶親人架嘛
陸奧 貴志 11:45 PM 03-22-10
一個二個搶認老搞乜?囧
我18+22都黎緊.....
半熟蕃茄 12:25 AM 03-23-10
一個二個搶認老搞乜?囧
路過
我第一次見你真係以為你18 22
PTX-003C 12:32 AM 03-23-10
作者: frankieccc:
路過
我第一次見你真係以為你18 22
你第一次見我果時真係18 22 呀嘛...幾多年前呀...
而家個look 成日比人話似32 果下囧...
藍莓咖啡 09:30 AM 03-23-10
你果陣都話自己比人話似32, 但係我睇你都係似18 22
PTX-003C 09:59 AM 03-23-10
作者: 藍莓咖啡:
你果陣都話自己比人話似32, 但係我睇你都係似18 22
多謝啦咁
豆腐 12:25 AM 03-28-10
你想次次入機鋪or馬會都要俾人睇張身分證先可以入去咩
我半年試過我+我gf+我台灣好友去澳門賭場前俾人check身分證
兩岸三地身分證可以一次過俾保安睇個夠XD

遺憾既係,三個都係80後前半都要俾人check

確定4/10辦嗎?
等我再check個時間先~
都好耐無黎過lu~
Middle 12:37 AM 03-28-10
作者: 豆腐:
確定4/10辦嗎?
都好耐無黎過lu~
係喇,
前果次你又唻唔到,希望今次你得喇。 =)
PTX-003C 01:00 AM 03-28-10
作者: 豆腐:
你想次次入機鋪or馬會都要俾人睇張身分證先可以入去咩
我半年試過我+我gf+我台灣好友去澳門賭場前俾人check身分證
兩岸三地身分證可以一次過俾保安睇個夠XD

遺憾既係,三個都係80後前半都要俾人check

確定4/10辦嗎?
都好耐無黎過lu~
樣可以後生係好事
不過我一唔入馬會....二來好少入機鋪...三一定唔入賭場...
使唔使check 都唔太關我事...

真係好耐冇見...不如拖埋呀金兄來呀XD
Norm 12:36 PM 03-27-10
有冇初部地點定案?
Middle 01:32 PM 03-27-10
作者: Norm:
有冇初部地點定案?
因為人數未定,
暫時 book 左旺角金雞25樓 ease house cafe,
價錢一百蚊以內。

之前想book 油麻地 TC2
但4月10日樓上閣樓場已經有人book 左,
樓下15 位佢要book 半場,$3000 ...... ~___~

如果大家有其他好場地建議或提供,請留言講低喇。 =)
麥C 12:13 AM 03-28-10
作者: Middle:
因為人數未定,
暫時 book 左旺角金雞25樓 ease house cafe,
價錢一百蚊以內。

之前想book 油麻地 TC2
但4月10日樓上閣樓場已經有人book 左,
樓下15 位佢要book 半場,$3000 ...... ~___~

如果大家有其他好場地建議或提供,請留言講低喇。 =)
今晚去了第一次meeting時金雞果間
好似又一次轉了手
食物品質下降
野飲..............
Middle 12:24 AM 03-28-10
作者: 麥C:
今晚去了第一次meeting時金雞果間
好似又一次轉了手
食物品質下降
野飲..............
我諗應該係同你早幾個月去果時一樣人。
d 野食野飲一向都係飄忽喇,只係貪佢地方大、平同有漫畫囉
Noyeah 10:41 PM 03-28-10
亂入...

幾時去?
PTX-003C 11:51 PM 03-28-10
作者: Noyeah:
亂入...

幾時去?
你太新啦....
碧咸廿三 01:04 AM 03-29-10
亂入...

幾時去?
Middle 01:24 AM 03-29-10
初定4月10,
但而家可能延到4月17...... (其實因為我自己返工時間問題)
我一有消息再同大家公佈,抱歉抱歉
碧克 01:37 AM 03-29-10
4月10號入aTV廠睇錄影,想來都慳返
Noyeah 07:34 AM 03-31-10
你太新啦....
對於中間同老麥來講... 我一d都唔新- -
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

返回主題版面