Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 學術文化綜合研討區

主題工具 顯示模式
舊 06-07-04, 10:47 PM   #251
電車
Crazy Gamer
無錢用

註冊日期: Aug 2002
唔知點解,我覺得邊荒麻麻地。

我喜歡邪王呢類人,唔知幾時有機會出本呢d人做主角既書?
電車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-04, 10:56 PM   #252
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 電車
唔知點解,我覺得邊荒麻麻地。

我喜歡邪王呢類人,唔知幾時有機會出本呢d人做主角既書?

至少4,5年啦....

之後如果出的新書又唔係的話....又等多6,7年啦 都唔係???可能已經封筆啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-04, 10:05 AM   #253
satan
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: javaj
至少4,5年啦....

之後如果出的新書又唔係的話....又等多6,7年啦 都唔係???可能已經封筆啦
黃易幾歲了?
satan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-04, 09:38 PM   #254
fatraymond
God of Gamer
期待~~

註冊日期: Sep 2002
近排睇覆雨
而家睇到第11期,已經極度頂唔順個韓柏
真係淫棍一個
暫時佢d劇情0黎0黎去去都係
無第二d0家喇,個個都0岩,真係勁乞人憎
正如之前有位版友咁講,個個女人都想比佢 ,痴線
而家好想飛晒佢d劇情,但又唔想咁睇書法
真係慘呀

舊 06-18-04, 02:39 PM   #255
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
35 期出左啦喎~ //
大家今日買左未呀?? \\
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-04, 03:17 PM   #256
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: Zaku
35 期出左啦喎~ //
大家今日買左未呀?? \\

又要去傷冒企啦 /:bface:\

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-18-04, 04:19 PM   #257
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
引用:
作者: javaj
又要去傷冒企啦 /:bface:\
又去打書釘!?

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-04, 12:21 AM   #258
Peter Yu
慾の求道者

PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
今期p.64卓狂生段對白, 黃易好似有d野講喎

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-04, 01:18 PM   #259
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: Peter Yu
今期p.64卓狂生段對白, 黃易好似有d野講喎
我都覺得條友是想借卓狂生把口,講d嘢比批評佢的人聽。

估不到燕飛同向雨田之戰咁快來臨,雖然未正式出手,但我估不到向雨田已經是孫恩這個級數的高手。
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-04, 08:37 PM   #260
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

打左釘啦.....64頁果然\

內容方面....都係天魔秘o個方面吸引d......係唔係仲係一本??會唔會呢個時期一開八???同慈航有比鬥未????粒聖帝舍利呢?????

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-12-04, 09:12 PM   #261
Leong
Crazy Gamer

今日係街見到本大唐雙龍傳修訂本, 全書20期, 第1期30元

有無人買咗呀? 同原著有什麼分別? 如果無修改故事內容(最好改返個蛇尾結局), 只是改返d錯字, 我就唔打算買啦
舊 07-12-04, 10:33 PM   #262
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: Leong
今日係街見到本大唐雙龍傳修訂本, 全書20期, 第1期30元

有無人買?鬻r? 同原著有什麼分別? 如果無修改故事內容(最好改返個蛇尾結局), 只是改返d錯字, 我就唔打算買啦

睇個size...好似同獄郎將會出的漫畫文庫版用一個size.....

佢地都幾識做生意....見電視就出又大賺一筆...........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-13-04, 10:12 AM   #263
Zaku
The One

引用:

有無人買咗呀? 同原著有什麼分別? 如果無修改故事內容(最好改返個蛇尾結局), 只是改返d錯字, 我就唔打算買啦
我覺得頂多都只會好似尋秦修訂版咁修修 d 字算

size 方面係咪同尋秦修訂一樣??
舊 07-13-04, 10:26 AM   #264
Leong
Crazy Gamer

引用:
我覺得頂多都只會好似尋秦修訂版咁修修 d 字算

size 方面係咪同尋秦修訂一樣??
差唔多, 但薄d
舊 07-13-04, 10:35 AM   #265
Zaku
The One

引用:
差唔多, 但薄d
不過今次個價比尋秦修訂仲平好多!!!
六舊水已經齊一套
舊 07-13-04, 10:48 AM   #266
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:

係唔係小說..??
定係漫畫?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-04, 10:51 AM   #267
Zaku
The One

引用:
作者: yeah yeah
係唔係小說..??
定係漫畫?
梗係小說啦....

想 20 期漫畫講晒大唐?!!!
舊 07-13-04, 10:58 AM   #268
yeah yeah

引用:
梗係小說啦....

想 20 期漫畫講晒大唐?!!!
我見佢係報紙做廣告 d 畫幾好...
仲估係漫畫..

NTR.......
舊 07-13-04, 11:03 AM   #269
Zaku
The One

引用:
我見佢係報紙做廣告 d 畫幾好...
仲估係漫畫..
20 期漫晝..... 我怕佢未講到兩個小混混識功夫就玩完....
舊 07-13-04, 11:17 AM   #270
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
係唔係小說..??
定係漫畫?

漫畫等多陣啦....獄郎已經出左廣告啦....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-13-04, 11:20 AM   #271
Zaku
The One

引用:
作者: jaVaj ◣
漫畫唔係連載緊咩??
舊 07-13-04, 11:52 AM   #272
yeah yeah

引用:
作者: jaVaj ◣
如果係獄郎d漫畫....
我一定唔buy..
bex 我之前先斷左無買....

NTR.......
舊 07-13-04, 12:02 PM   #273
Wtak
永遠的西軍™

之前D/L過大唐漫畫落來睇,真係差到爆....
子陵用緊傅君綽把劍....

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-04, 12:02 PM   #274
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
漫畫唔係連載緊咩??

出文庫版..... size好似同呢本新版差唔多大.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 07-13-04, 12:03 PM   #275
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 孤影
之前D/L過大唐漫畫落來睇,真係差到爆....
子陵用緊傅君綽把劍....

所以毛線個設定都有問題......都唔知佢係唔係見獄郎本野咁改佢又學.......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:56 PM

手機版 | APP版