Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-30-05, 09:01 PM   #1
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
Appleseed

冇人開我開.....
大家有冇買...
我就入手左.....
$78 正貨DVD
超平...

舊 04-30-05, 09:41 PM   #2
eyeonhk
Junior Member

註冊日期: May 2004
I've bought it at HK$73.00, but as I know the cheapest price should be HK$69.00.
eyeonhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-05, 09:47 PM   #3
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
@@ 咁平~~
係唔係連特典的~~
姐係有介紹人物機體咁ge disc

舊 04-30-05, 10:05 PM   #4
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
說回來,我今日坐新巴時,看到APPLE SEED的廣告

舊 05-01-05, 02:51 PM   #5
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: saiSAIsai
@@ 咁平~~
係唔係連特典的~~
姐係有介紹人物機體咁ge disc
有ar...
有介紹人物機體....武器....等等...

舊 05-01-05, 05:17 PM   #6
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
入左$70,
入面有本好似筆記簿ge野
電腦個file delete 得

此篇文章於 05-01-05 05:22 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-05, 05:22 PM   #7
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
好唔好睇其實
因為有d想買
唔好睇既話就o徒錢...

舊 05-01-05, 07:02 PM   #8
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
我入成80 o忝

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-05, 10:46 PM   #9
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

see完la,.....

個結局好正ar.........

故事有D似廿2世紀+Metal Gear Solid

舊 05-02-05, 11:46 AM   #10
hkhkhk
Junior Member

少出街,邊道買?
hkhkhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-05, 06:01 PM   #11
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
睇完, 唔錯 (冇睇過原著)

有野想問,
(劇透)最後password 個"I"做乜自己彈出尼?(劇透)

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-05, 06:46 PM   #12
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: com1010hkjp
see完la,.....

個結局好正ar.........

故事有D似廿2世紀+Metal Gear Solid
根本就係兩套野都有份抄佢 a

見到新都2期有電器舖播

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-05, 06:57 PM   #13
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 真!DC
睇完, 唔錯 (冇睇過原著)

有野想問,
(劇透)最後password 個"I"做乜自己彈出尼?(劇透)
"愛"的力量= =

無得解= =,當是奇蹟吧

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-05, 06:58 PM   #14
細路翔
The One

引用:
作者: 飛燕
"愛"的力量= =
漏電時岩岩好電中個掣

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-05, 08:38 PM   #15
江楓隨波流
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
1只碟?~~
江楓隨波流 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-05, 09:19 PM   #16
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: 飛燕
"愛"的力量= =

無得解= =,當是奇蹟吧
其實是個機械人(boy 主角)用無線電 打個"I"字.....
最後女主角有問....個機械人暗示左.....

舊 05-02-05, 10:08 PM   #17
佳佳里
Advance Moderator
綿花白兔仔

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagBirdan
$69 box set ...係咪最平, 好正

舊 05-02-05, 10:10 PM   #18
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
其實
一套廿年前o既story...
今日泥講好悶

舊 05-02-05, 10:13 PM   #19
佳佳里
綿花白兔仔

引用:
作者: 勃勃
其實
今日泥講好悶
20年前都可以做到咁o既story, 我覺得好好野wor

舊 05-02-05, 11:05 PM   #20
Goz
Senior Gamer
努力

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 佳佳里
$69 box set ...係咪最平, 好正
邊到咁平?

舊 05-02-05, 11:25 PM   #21
佳佳里
綿花白兔仔

引用:
作者: Goz
邊到咁平?
新界西~

舊 05-02-05, 11:49 PM   #22
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 勃勃
其實
今日泥講好悶
但係今時今日好多套野都悶過佢
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 07:43 AM   #23
細路翔
The One

引用:
作者: chs991419
但係今時今日好多套野都悶過佢
例如某鋼彈

英國說大家抱團死