Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-27-10, 06:24 PM   #176
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Seppie 查看文章
如果刻意改變左自己既性格特質
又真係唔再係我wor?
你願意為這些無聊的狂蜂浪蝶改變自己麼?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 08-27-10, 11:20 PM   #177
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
你願意為這些無聊的狂蜂浪蝶改變自己麼?
唔好話佢地無聊ar~~ 有d 條件真係唔差架~~~~~~~~~~
不過沒可能就係沒可能咁解 XD

舊 08-28-10, 02:22 AM   #178
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: Seppie 查看文章
唔好話佢地無聊ar~~ 有d 條件真係唔差架~~~~~~~~~~
不過沒可能就係沒可能咁解 XD
SORRY, 因為我個腦裡面狂蜂浪蝶歸類左入貶義 (哎吔吔~)
條件唔差果D我會稱之為「追求者」

藍莓咖啡 目前離線  
舊 08-28-10, 02:23 AM   #179
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
SORRY, 因為我個腦裡面狂蜂浪蝶歸類左入貶義 (哎吔吔~)
條件唔差果D我會稱之為「追求者」
係我定義狂蜂浪碟唔差個喎

舊 08-28-10, 02:26 AM   #180
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
男人個個都衰
點解唔搵返D有資格可以狂蜂浪蝶的??

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 08-28-10, 02:54 AM   #181
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
「狂蜂浪蝶」解:
http://tw.18dao.net/%E6%88%90%E8%AA%...B5%AA%E8%9D%B6

My BlogFacebook微博

此篇文章於 08-28-10 12:20 PM 被 Middle 編輯。
Middle 目前離線  
舊 08-28-10, 12:10 PM   #182
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
係我定義狂蜂浪碟唔差個喎
係lor
條件差既傾唔埋larn 既, 一早根本唔會理佢

引用:
作者: Beanhoho 查看文章
男人個個都衰
點解唔搵返D有資格可以狂蜂浪蝶的??
因為.........沒可能果度食果度痾
咁樣只會玩火自焚

舊 08-28-10, 12:15 PM   #183
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

你條link唔work喎......
死, 寫左別字=_=

藍莓咖啡 目前離線  
舊 08-28-10, 12:21 PM   #184
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
你條link唔work喎......
死, 寫左別字=_=
改左,
你無寫錯,我打錯先o岩

Middle 目前離線  
舊 08-28-10, 12:32 PM   #185
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: Middle 查看文章
改左,
你無寫錯,我打錯先o岩
咁即係冇記錯了......

藍莓咖啡 目前離線  
舊 08-28-10, 12:58 PM   #186
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Middle 查看文章
咁呀~而家又未至咁過份既

舊 08-29-10, 12:08 PM   #187
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
昨晚,又發夢夢見了......
越努力去忘記,反而想得更多更多......
可以的話,真的想哭一場,奈何眼淚不聽使喚......

或許這就叫活該,註定要我永遠受罪......

舊 08-29-10, 03:05 PM   #188
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章

咩都唔好去諗,先檢討自己有咩錯處先

舊 08-29-10, 03:18 PM   #189
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
咩都唔好去諗,先檢討自己有咩錯處先
人到傷心處, 比人地發洩夠先反省啦

引用:
DON'T think about elephant~

藍莓咖啡 目前離線  
舊 08-29-10, 03:55 PM   #190
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:

要學習忘記的最初口訣
就是「忘記如何忘記」

舊 08-29-10, 06:23 PM   #191
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
小弟蠢
想問個女仔話分手但fb仲係in relationship
即點?

舊 08-29-10, 06:39 PM   #192
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
小弟蠢
想問個女仔話分手但fb仲係in relationship
即點?
1. o岩o岩分手仲有復合可能
2. 唔一定要即時 update, 除非係重度 facebook 用家...
3. 唔想公開, 怕俾其他人問長問短

雖然我唔係女仔 , 之前我都係過左一個月後先改 (原因上述 3 項都有 d...)

結論: facebook status 信唔過
enishi 目前離線  
舊 08-29-10, 09:36 PM   #193
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
人到傷心處, 比人地發洩夠先反省啦
發洩當然可以,不過成日講會影響到別人

舊 08-30-10, 12:15 AM   #194
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
我只是想找個地方,說出自己不能告訴他人的心事和痛苦
怎料竟然會令自己變成讓人審判的罪犯

的確,我不是什麼都做得對,的確也要反省
不過自問確實有做過應做的事,有嘗試努力把握機會,只是種種原因,演變成現在的結果......
但也明白一個人只要錯過,就已經有可能永遠都得不到重新開始的機會

我沒有心去影響任何人
在這裡「呻」也只是對「這地方」一份像家的感覺
但既然有人認為我在惡意影響他人,不論是代人發言還是打從心底這樣認為,我也不打算解釋什麼了
從此我乖乖的做個好的cd-rom,不再出任何post吧
反正,結果既然是差,再差也沒多大分別

多謝關心過我的人
那麼,再見了

舊 08-30-10, 01:21 AM   #195
Middle
Moderator
K歌之王

引用:

...... skip
別這樣。
這裡其實是讓人抒發自己心情的地方,
想說就說,想看就看,
無需勉強自己或別人;
此外,大家也只是希望給些意見或支持而已,
別叫自己因此而更不快樂。

也希望大家對別人有更多的體諒及包容吧。 =)

Middle 目前離線  
舊 08-30-10, 01:29 AM   #196
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
唔駛為一d唔識體諒人的人做個咁決定

過去了的事
記得個經驗
下次唔好再錯就可以

你要搵一個地方/人去舒發你內心

舊 08-30-10, 09:51 AM   #197
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
發洩當然可以,不過成日講會影響到別人
你覺得比人影響到, 你可以選擇唔聽唔睇
呢度d topic來來去去都係講果d野, 不如叫d人唔好寫野
大部分都係有唔開心有難題先上黎呻架啦

引用:

我沒有心去影響任何人
但既然有人認為我在惡意影響他人,不論是代人發言還是打從心底這樣認為,我也不打算解釋什麼了

多謝關心過我的人
那麼,再見了
只有一個人咁講遮, 你又何必將自己當罪犯呢?
難得你對呢度有歸屬感, 已經心痛啦, 仲匿埋一角又何苦?
始終有人會關心你的

藍莓咖啡 目前離線  
舊 08-30-10, 09:58 AM   #198
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:

不過自問確實有做過應做的事,有嘗試努力把握機會,只是種種原因,演變成現在的結果......
但也明白一個人只要錯過,就已經有可能永遠都得不到重新開始的機會

我沒有心去影響任何人

多謝關心過我的人
那麼,再見了
得閒出黎聚聚囉~
多個人陪你吹水幾好架~
btw我就黎要做你鄰居XD

舊 08-30-10, 10:03 AM   #199
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:

我沒有心去影響任何人

多謝關心過我的人
那麼,再見了
我覺得你絕對可以在這兒舒發一下你的心情。
如果對你的事情沒有甚麼感想的話,我也只會只看不回。
當然呻得太多同一件事,會有人覺得煩。
但這裡也是一個開放的地方,我相信會有人明白,同時想你從這個困局離開。

舊 08-30-10, 11:11 AM   #200
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

收埋o係心一段時間既不滿
尋日終於好認真咁講出離

論壇跳轉

現在的時間是 12:47 AM

手機版 | APP版