Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-27-10, 01:32 PM   #851
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Norm 查看文章
有冇初部地點定案?
因為人數未定,
暫時 book 左旺角金雞25樓 ease house cafe,
價錢一百蚊以內。

之前想book 油麻地 TC2
但4月10日樓上閣樓場已經有人book 左,
樓下15 位佢要book 半場,$3000 ...... ~___~

如果大家有其他好場地建議或提供,請留言講低喇。 =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 03-28-10, 12:13 AM   #852
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: Middle 查看文章
因為人數未定,
暫時 book 左旺角金雞25樓 ease house cafe,
價錢一百蚊以內。

之前想book 油麻地 TC2
但4月10日樓上閣樓場已經有人book 左,
樓下15 位佢要book 半場,$3000 ...... ~___~

如果大家有其他好場地建議或提供,請留言講低喇。 =)
今晚去了第一次meeting時金雞果間
好似又一次轉了手
食物品質下降
野飲..............

舊 03-28-10, 12:24 AM   #853
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 麥C 查看文章
今晚去了第一次meeting時金雞果間
好似又一次轉了手
食物品質下降
野飲..............
我諗應該係同你早幾個月去果時一樣人。
d 野食野飲一向都係飄忽喇,只係貪佢地方大、平同有漫畫囉

Middle 目前離線  
舊 03-28-10, 12:25 AM   #854
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
你第一次見我果時真係18 22 呀嘛...幾多年前呀...
而家個look 成日比人話似32 果下囧...
你想次次入機鋪or馬會都要俾人睇張身分證先可以入去咩
我半年試過我+我gf+我台灣好友去澳門賭場前俾人check身分證
兩岸三地身分證可以一次過俾保安睇個夠XD

遺憾既係,三個都係80後前半都要俾人check

確定4/10辦嗎?
等我再check個時間先~
都好耐無黎過lu~

舊 03-28-10, 12:37 AM   #855
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 豆腐 查看文章
確定4/10辦嗎?
都好耐無黎過lu~
係喇,
前果次你又唻唔到,希望今次你得喇。 =)

Middle 目前離線  
舊 03-28-10, 01:00 AM   #856
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 豆腐 查看文章
你想次次入機鋪or馬會都要俾人睇張身分證先可以入去咩
我半年試過我+我gf+我台灣好友去澳門賭場前俾人check身分證
兩岸三地身分證可以一次過俾保安睇個夠XD

遺憾既係,三個都係80後前半都要俾人check

確定4/10辦嗎?
都好耐無黎過lu~
樣可以後生係好事
不過我一唔入馬會....二來好少入機鋪...三一定唔入賭場...
使唔使check 都唔太關我事...

真係好耐冇見...不如拖埋呀金兄來呀XD

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 03-28-10, 01:16 AM   #857
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
樣可以後生係好事
不過我一唔入馬會....二來好少入機鋪...三一定唔入賭場...
使唔使check 都唔太關我事...

真係好耐冇見...不如拖埋呀金兄來呀XD
大金?

舊 03-28-10, 10:41 PM   #858
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
亂入...

幾時去?
Noyeah 目前離線  
舊 03-28-10, 11:51 PM   #859
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: Noyeah 查看文章
亂入...

幾時去?
你太新啦....

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 03-29-10, 01:04 AM   #860
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
亂入...

幾時去?

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線  
舊 03-29-10, 01:24 AM   #861
Middle
Moderator
K歌之王

初定4月10,
但而家可能延到4月17...... (其實因為我自己返工時間問題)
我一有消息再同大家公佈,抱歉抱歉

Middle 目前離線  
舊 03-29-10, 01:37 AM   #862
碧克

註冊日期: Aug 2003
4月10號入aTV廠睇錄影,想來都慳返

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線  
舊 03-29-10, 01:42 AM   #863
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 碧克 查看文章
4月10號入aTV廠睇錄影,想來都慳返
17 呢咁?

Middle 目前離線  
舊 03-29-10, 08:16 AM   #864
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
引用:
作者: Middle 查看文章
17 呢咁?
17好呀(未去過既新人)

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線  
舊 03-31-10, 07:34 AM   #865
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
你太新啦....
對於中間同老麥來講... 我一d都唔新- -
Noyeah 目前離線  
舊 03-31-10, 08:22 AM   #866
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: Noyeah 查看文章
對於中間同老麥來講... 我一d都唔新- -
你叫老野點會係新

出meeting好似冇出post限制

舊 03-31-10, 09:29 AM   #867
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 麥C 查看文章
你叫老野點會係新

出meeting好似冇出post限制
以前有聚(可能其他版)有,不過今次有冇,還看中間。(因為暫時未見有出席者post數限制)
老野去到的話,就好玩好多啦

PS~ 中大,十七號我暫時OK
你決定好我就入日程表。

此篇文章於 03-31-10 09:31 AM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線  
舊 03-31-10, 11:12 PM   #868
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: Seppie 查看文章
有感:
2個一是但一個要變心既,
真係可以搬幾廿億個理由出離!!!
好慶幸當日我識破呢d咁既藉口
對方真係當我弱智的嗎?

感情真係何其無保障何其脆弱既一回事!
其實係理由又好, 藉口又好, 都已經唔再重要; 因為結果都係同一個: 已經唔再愛你

所以我選擇聽完, 被知會就算, 唔想, 又無氣力去追究對方有無講大話, 係唔係藉口, etc......
enishi 目前離線  
舊 04-05-10, 11:24 PM   #869
Middle
Moderator
K歌之王

版聚報名請見呢個 topic =)

Middle 目前離線  
舊 04-08-10, 11:27 AM   #870
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 0001 查看文章
是錦上添花~~~
咁你地又覺唔覺得識玩音樂既會易d識到異性呢?

成日都聽好多人咁講, 但我其實自己唔太覺

舊 04-08-10, 11:28 AM   #871
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
咁你地又覺唔覺得識玩音樂既會易d識到異性呢?

成日都聽好多人咁講, 但我其實自己唔太覺
我完全覺得冇關係…

舊 04-08-10, 11:41 AM   #872
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: kohta 查看文章
我完全覺得冇關係…
我又的確見過有d人好鍾意買弄自己識玩音樂, 企圖用離溝女既
咁當然係失敗, 仲要之後俾人唱俾人恥笑啦XDDD
識玩音樂又點je?? 最後一唔一齊, 都係睇個人有冇品, 性格夾唔夾?

舊 04-08-10, 11:57 AM   #873
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
我又的確見過有d人好鍾意買弄自己識玩音樂, 企圖用離溝女既
咁當然係失敗, 仲要之後俾人唱俾人恥笑啦XDDD
識玩音樂又點je?? 最後一唔一齊, 都係睇個人有冇品, 性格夾唔夾?
我就覺得有少少幫助(我有d女性朋友都話識彈結他/吹口琴既好型)

而我覺得彈KEYBOARD都好型(唔係話你,係指TK咋)

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 04-08-10, 12:40 PM   #874
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
我就覺得有少少幫助(我有d女性朋友都話識彈結他/吹口琴既好型)

而我覺得彈KEYBOARD都好型(唔係話你,係指TK咋)
我3樣都麻麻......

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 04-08-10, 12:42 PM   #875
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
我3樣都麻麻......
咁如果你本身對聽歌冇乜興趣既就當然唔係一個selling point啦...

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 07:26 PM

手機版 | APP版