Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-03-10, 05:07 PM   #451
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
完晒...終於都完晒...

有d唔捨得...但係已經成為事實...

自己都接受左...

眼看身邊仲有我需要關心既人有好多...

自己就更加要撐下去......

舊 02-03-10, 05:43 PM   #452
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: Orage 查看文章
完晒...終於都完晒...

有d唔捨得...但係已經成為事實...

自己都接受左...

眼看身邊仲有我需要關心既人有好多...

自己就更加要撐下去......
都喺一件好事嚟嘅,早早完結,期待新開始……遲d我都可能會咁,大家都努力吧!

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 02-03-10, 06:03 PM   #453
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: 阿聰 查看文章
都喺一件好事嚟嘅,早早完結,期待新開始……遲d我都可能會咁,大家都努力吧!
大家咁話啦~~/

舊 02-03-10, 06:45 PM   #454
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
引用:
大家咁話啦~~/
你兩個都要俾心機!

舊 02-04-10, 01:48 PM   #455
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
你兩個都要俾心機!
我本身講既事唔係講緊感情事......

舊 02-04-10, 02:13 PM   #456
綾小路雷太

引用:
我本身講既事唔係講緊感情事......

係咪唔係感情事就可以唔駛俾心機先?

舊 02-05-10, 12:36 AM   #457
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
係咪唔係感情事就可以唔駛俾心機先?
唔係...........

舊 02-05-10, 01:45 AM   #458
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
好多心底說話唔可以同人講,收埋收埋好大壓力
POKA 目前離線  
舊 02-05-10, 02:04 AM   #459
Norm
=_="""""

引用:
作者: POKA 查看文章
好多心底說話唔可以同人講,收埋收埋好大壓力
咁不如喺呢度講囉.....

舊 02-06-10, 03:17 PM   #460
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
本身係商場鋪做野.
想識一個係附近鋪頭既女仔.
有咩好計?
雷火武 目前離線  
舊 02-06-10, 08:14 PM   #461
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
扮借野?
扮電話無電借電話?
再唔係,扮客....... ? ~__~

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 02-06-10, 08:31 PM   #462
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
扮唔夠散紙去唱錢

舊 02-06-10, 11:32 PM   #463
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
扮乜都好
小心"眼光"出賣你呀

舊 02-07-10, 12:24 AM   #464
綾小路雷太

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
本身係商場鋪做野.
想識一個係附近鋪頭既女仔.
有咩好計?
有冇附近舖既朋友都係識佢架?
有既就搵朋友幫手搭路啦。

搭路之前可以間不中過去個間舖度掩揚下等個女仔留意到有你呢個人存在。

舊 02-07-10, 12:37 AM   #465
雷火武
ワールド・エンド

其實佢係一間髮型鋪入面做.不過應該未到師傅level
我本身都熟入面其中一個男師傅[已結婚]...間中見到個師傅都會吹下水.
我已經去過間鋪剪過2次頭髮....講存在感就應該無問題.
因為其實我間鋪同佢間鋪真係好近.唔洗半分鐘行到..都算見慣.

我反而想知...假設你問佢借野之類.etc...但係點樣打開and Keep話題..
同埋...係咪初頭見到面都打聲招呼...過一段時間熟絡先至試傾下閒計...
我都諗過一開始就太急進既話慘死機會都好大...

不過諗番起...我番左3個月..都仲未同附近d鋪頭混熟...真係...

此篇文章於 02-07-10 12:45 AM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線  
舊 02-08-10, 11:38 PM   #466
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
今日終於都寄咗禮物,我相信意中人極可能返咗老家,情人節前應該收唔到了。
唔知點解依家有一身鬆晒嘅感覺,或者我已經有晒心理準備完全放棄佢。

阿聰 目前離線  
舊 02-09-10, 12:55 PM   #467
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
其實佢係一間髮型鋪入面做.不過應該未到師傅level
我本身都熟入面其中一個男師傅[已結婚]...間中見到個師傅都會吹下水.
我已經去過間鋪剪過2次頭髮....講存在感就應該無問題.
因為其實我間鋪同佢間鋪真係好近.唔洗半分鐘行到..都算見慣.

我反而想知...假設你問佢借野之類.etc...但係點樣打開and Keep話題..
同埋...係咪初頭見到面都打聲招呼...過一段時間熟絡先至試傾下閒計...
我都諗過一開始就太急進既話慘死機會都好大...

不過諗番起...我番左3個月..都仲未同附近d鋪頭混熟...真係...
咁會唔會有機會、個師傅唔係度o既時候、個女仔反而會o係度?
如果有,咁你都可以乘機走入鋪內扮搵師父......
「唔係度? 無呀,仲想搵佢添,佢幾時返...... 」
將呢種情況repeat 幾次,睇下有無機會熟絡d 、打開話題。
再唔係又直接d 、帶d 好食o既野請人地髮型鋪食
(唔一定係買、就例如近排屋企會整d 年糕、角仔果d 咁),
打開話題之餘都可以了解下人地喜好。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 02-09-10, 12:57 PM   #468
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

我個感情計就快爆煲...

又開始胡思亂想...

舊 02-09-10, 12:59 PM   #469
雷火武
ワールド・エンド

引用:
作者: Middle 查看文章
咁會唔會有機會、個師傅唔係度o既時候、個女仔反而會o係度?
如果有,咁你都可以乘機走入鋪內扮搵師父......
「唔係度? 無呀,仲想搵佢添,佢幾時返...... 」
將呢種情況repeat 幾次,睇下有無機會熟絡d 、打開話題。
再唔係又直接d 、帶d 好食o既野請人地髮型鋪食
(唔一定係買、就例如近排屋企會整d 年糕、角仔果d 咁),
打開話題之餘都可以了解下人地喜好。
佢地間鋪都有唔少人..想直接搵到佢傾計都唔易.

[再唔係又直接d 、帶d 好食o既野請人地髮型鋪食]
呢個需要好大勇氣...我會認真考慮...或者我可能試下同個男師傅吹水+順便問下佢個女仔既野..
突然靈機一觸...
多謝中大既意見

此篇文章於 02-09-10 01:02 PM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線  
舊 02-11-10, 02:45 PM   #470
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
無題

持續幾年用email sms and 送禮物在這星期無疾而終
雖然認同追求心儀的唔多唔少要俾班friends玩吓整古吓
又唔拆穿得就咁玩吓玩吓幾年都覺得幾浪費時間
希望今年可以為自己爭取做番多d自己嘅事la
aquarius 目前離線  
舊 02-12-10, 11:03 AM   #471
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
今日終於都寄咗禮物,我相信意中人極可能返咗老家,情人節前應該收唔到了。
唔知點解依家有一身鬆晒嘅感覺,或者我已經有晒心理準備完全放棄佢。
有個了斷, 都係好事

舊 02-12-10, 05:24 PM   #472
阿聰

引用:
作者: Seppie 查看文章
有個了斷, 都係好事
星期一寄出,星期二已經寄到湖北美女手上,並且已經打開來看,我問她OK不OK,她微笑的說OK。

阿聰 目前離線  
舊 02-12-10, 05:28 PM   #473
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
星期一寄出,星期二已經寄到湖北美女手上,並且已經打開來看,我問她OK不OK,她微笑的說OK。
ok
又即係點

舊 02-12-10, 05:33 PM   #474
阿聰

引用:
作者: Seppie 查看文章
ok
又即係點
唔多清楚,睇下佢點樣對待我下個月生日,希望可以慢慢加溫。另已經祝她情人節快樂。

聽日佢就返老家了,順便向爸媽講來香港工作嘅事。
佢返到深圳之後,我就開始準備幫佢搬嚟香港了,睇下會點。

阿聰 目前離線  
舊 02-13-10, 12:48 AM   #475
雷火武
ワールド・エンド

今日買左盒朱古力原本想送比佢食
點知最後都無咁大勇氣...而且驚太唐突嚇親人...
睇來都係等過左年先..
不過其實期望已經唔大..
希望可以初步認識人先再決定..
雷火武 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 11:06 PM

手機版 | APP版