Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 12-16-08, 02:58 AM   #101
真仔
God of Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
作者: 管家婆 查看文章
我誤會左 聖誕咁厚禮 咁你女友生日點算
過左
都買左個成千銀既袋

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 03:35 AM   #102
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
對比大家我好似好衰咁⋯(係價錢上)
我每逢過時過節都係親手整下卡/摺下野畀女朋友(當然唔係就咁寫merry x'mas係封面咁離譜
入面再寫返d同佢一齊既感受、想同佢講既說話等等
雖然女朋友好鍾意,但係有時良心真係過意唔去,特別係因為另一方面d錢全部用晒來買games...
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 01:48 PM   #103
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
作者: usayarE 查看文章
我每逢過時過節都係親手整下卡/摺下野畀女朋友(當然唔係就咁寫merry x'mas係封面咁離譜
雖然女朋友好鍾意,但係有時良心真係過意唔去,特別係因為另一方面d錢全部用晒來買games...
心意行頭

你金錢上許可就入面加條銀鏈啦...都係1~200左右

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 11:15 PM   #104
Cpato

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
我用$100買左對耳環
另外再寄左張DIY的聖誕卡俾佢
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-08, 11:17 PM   #105
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
而家打算買條連身裙比佢...
再睇下揀唔揀到聖誕卡...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 12:19 AM   #106
謎之天音
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
我同gf都係d唔太捨得駛錢o既人,唔買貴野.......送野都係最多3-400

佢鐘意睇書,上年聖誕送左個十字綉書簽畀佢
雖然係好平,只係買左$20,但就用左超過1星期時間先整起
最記得係24號嗰日考完試自己走去lib靜靜地搞左6個鐘先趕得切完工
好在佢好鐘意,咩都值返

今年諗住再送個十字綉公仔......
但畢左業返工無時間......唔知整唔整得切.........
整唔切就送龍猫巴士公仔
謎之天音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 02:34 PM   #107
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
上個月無黎啦更送左電話
聖誕節真係唔知送咩好/\

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 02:49 PM   #108
Be With You
命運的巨輪開始轉動..

註冊日期: May 2005
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
咁貼身既衣物會唔會好難買得岩心水?
因為胸圍、腰圍尺碼差少少效果已經好唔一樣
(即使你知道對方三圍身高都係咁話)

如果唔係對方開口話要我都儘量避~

結果.....我的肩膀多了一個牙印
Be With You 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 06:28 PM   #109
Ryokoryoko
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
最後買左:

Dell Desktop 俾兩老,因為佢地既laptop壞左。買Dell好在唔使煩,橫掂佢地只係用黎上下網。最多都係用黎執相(最basic果種,打橫變打棟,放大縮細)。OT:家下Desktop真係好平。Core 2 Duo E7300,4G RAM,連19" Mon,5K有找。賤物闘窮人。

Azone Pricess Crown Doll俾個佬。因為佢鍾意Princess Crown; 因為 it's perfectly cute, and absolutely useless。同埋想話俾佢聼,佢買唔到唔代表我買唔到。呢d就係所謂既it's the thought that counts

一股Disney股票俾個老友……因為佢鍾意Disney,and因為呢排對佢好mean,有d罪惡感。一股Disney先20蚊,但係framing, registration, S&H,加加埋埋可以買7股 。 本來諗住寫“in case of emergency, break the glass"。但係20蚊,真係兩程taxi就無左 。最後,engrave左 “Sometimes you'll be Sleepy, Bashful, Sneezy and maybe even Grumpy. But I hope you are always Happy at the end of the day”。我覺得段嘢好sweet。如果係仔送既就入心入肺。不過,friend用都無咩壞

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-08, 11:25 PM   #110
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Corex 查看文章
上個月無黎啦更送左電話
聖誕節真係唔知送咩好/\
送多舊電
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-08, 12:22 AM   #111
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Ryokoryoko 查看文章
最後買左:
一股Disney股票俾個老友……因為佢鍾意Disney,and因為呢排對佢好mean,有d罪惡感。一股Disney先20蚊,但係framing, registration, S&H,加加埋埋可以買7股 。 本來諗住寫“in case of emergency, break the glass"。但係20蚊,真係兩程taxi就無左 。最後,engrave左 “Sometimes you'll be Sleepy, Bashful, Sneezy and maybe even Grumpy. But I hope you are always Happy at the end of the day”。我覺得段嘢好sweet。如果係仔送既就入心入肺。不過,friend用都無咩壞
咦,呢個幾得意,
有機會參考下先!

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-08, 12:40 AM   #112
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
引用:
作者: 二伍 查看文章
送多舊電
已經有兩舊

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-08, 07:05 PM   #113
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 真仔 查看文章
今日加左碼

過幾日post相
HAHA~~~i m so happy to receive "that"
hope you love yours too!! XDDD

舊 12-21-08, 02:31 AM   #114
GimGim

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
not a good idea mann, everytime i buy clothes for my friends and they never fit

舊 12-21-08, 02:58 AM   #115
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: GimGim 查看文章
not a good idea mann, everytime i buy clothes for my friends and they never fit
太遲喇..已經買o左

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 03:10 AM   #116
GimGim

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 謎之天音 查看文章
但畢左業返工無時間......唔知整唔整得切.........
整唔切就送龍猫巴士公仔
never get old

remember my older brother also bought this for his ex gf maybe... 15 yrs ago

舊 12-21-08, 11:35 AM   #117
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
最後因為大家都財赤
佢織左條頸巾俾我
而我,包佢來回船飛+酒店錢+香港任何車費(俾左張有自動增值既八達通俾佢)+食飯(應該會去太平館,有無其他介紹)+睇伽利略電影
咁就用左差唔多$1000

此篇文章於 12-21-08 11:52 AM 被 豆腐 編輯。
豆腐 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-08, 02:12 PM   #118
Eking

註冊日期: Feb 2006
1k 算係咁.....過時過節年年都有, 咁豪邊有錢結婚....lol

舊 12-21-08, 11:49 PM   #119
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
送自己比人得唔得
講笑-3-

會自己整曲奇比朋友/女朋友啦(當然,女朋友會再多d禮物XD)
泡菜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-08, 01:23 AM   #120
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 豆腐 查看文章
食飯(應該會去太平館,有無其他介紹)
太平館聖誕要幾錢?
太子名寶石似乎都ok

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-08, 11:27 AM   #121
Ryokoryoko
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
條佬琴晚話24號晚想睇戯同食自助餐

戯飛買好左,至于食自助餐,大家知唔知邊度會有可能仲有位?因為係旺角睇戯,所以我諗住係朗豪食,但The Backyard同The Place都full 左。

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-08, 11:31 AM   #122
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
hocc隻限定錶 XD
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-08, 11:32 AM   #123
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: Middle 查看文章
太平館聖誕要幾錢?
太子名寶石似乎都ok
check過
唔要聖誕餐既話,D menu入面既野D價格要提高10%....
計過條數應該要4XX左右

Middle大提供既名寶石都好似ok
睇下訂唔訂到位先.....

舊 12-22-08, 11:54 AM   #124
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: usayarE 查看文章
女友知唔知你另一方面先﹖
其實我覺得有心思都已經好好, 睇番我ex....bf
一句, 無錢呀, 陪你同我去樓下買個碗仔翅食(仲要我係九龍搭車入去新界, 仲要去到目的地打俾佢,佢都仲未起身 )
同埋心思野都仲好過求其買d 野既, 有時真係得個擺字~

wii mario kart :2363-5733-3949
WII FD CODE: 1155 1554 5930 3952
[Wii] ナイツ~星降る夜の物語~: 1160-9077-2319
大乱闘: 1719-2561-6043
歡迎add我,也請pm告知
bonedog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-08, 12:02 PM   #125
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: bonedog 查看文章
女友知唔知你另一方面先﹖
其實我覺得有心思都已經好好, 睇番我ex....bf
一句, 無錢呀, 陪你同我去樓下買個碗仔翅食(仲要我係九龍搭車入去新界, 仲要去到目的地打俾佢,佢都仲未起身 )
同埋心思野都仲好過求其買d 野既, 有時真係得個擺字~
個男仔咁衰既, 好在變左ex姐
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:17 PM

手機版 | APP版