Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

查看投票結果: 下期版聚想參加之活動
BBQ 11 73.33%
打邊爐 5 33.33%
去CAFE 5 33.33%
酒樓食飯 2 13.33%
其他(請註明) 3 20.00%
多重選擇投票。 投票者: 15. 您不可以參加此投票

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-20-09, 03:33 PM   #826
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
快d搵返出來吧...我都想要返一份copy .
冇記錯既話~d相好似有幾張影到你個喎...

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線  
舊 05-20-09, 06:56 PM   #827
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
[/B]

e兩句加埋直頭係危險發言
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
咁就叫危險發言................咁係一個派對度識到一個女朋友有幾奇呀老兄....
引用:
唔係17歲咩???果次係連埋佐藤一齊生日架麻~我好似仲有你拎住包煙果幾張相~不過都唔知擺左係邊~

我就係o係果時麥記派對度識到我係GAF既第一個女朋友勒~

如果係麥記再搞多次既話我都有興趣黎喎~
我直覺懷疑盲鬼既重點係呢度至真

舊 05-20-09, 07:44 PM   #828
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我直覺懷疑盲鬼既重點係呢度至真
係得一個姐....佢係我係GAF識既第一個姐~之後係GAF都冇識到第二個LU~

碧咸廿三 目前離線  
舊 05-20-09, 07:47 PM   #829
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
係得一個姐....佢係我係GAF識既第一個姐~之後係GAF都冇識到第二個LU~
[講笑] 所以準備定來睇下有冇第二個? [/講笑]

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線  
舊 05-20-09, 07:51 PM   #830
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
[講笑] 所以準備定來睇下有冇第二個? [/講笑]
我不嬲都好隨緣既又~有就有冇就冇~都唔急既~
不過都要睇得上眼先得既~

碧咸廿三 目前離線  
舊 05-20-09, 08:49 PM   #831
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
我最記得呢幕……

麥記姐姐:你姓咩ga?
大家:……(靜左)
突然有人話:姓羅ga!
麥記姐姐:哦 ~~我地一齊為羅小朋友慶祝!
之後有一排我個名叫蘿小朋友
我最記得係
麥記姐姐:我幫你貼返張貼紙(張貼紙係寫左自己個名)...
我:唔..唔洗...我自己黎la

後面(立即有人大叫):姐姐,幫我貼幫我貼~
後面:我又要我又要.....

舊 05-20-09, 08:52 PM   #832
c_fu
Game Master
3陪達人

註冊日期: Aug 2002
引用:

我就係o係果時麥記派對度識到我係GAF既一個女朋友勒~
我覺得重點係依個..

哎呀...原來樓上已經解答左...

此篇文章於 05-20-09 08:55 PM 被 c_fu 編輯。
c_fu 目前離線  
舊 05-21-09, 01:26 AM   #833
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: c_fu 查看文章
我覺得重點係依個..

哎呀...原來樓上已經解答左...
好明顯當局者迷 (逃)

舊 05-25-09, 04:29 PM   #834
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
想搞六月(超私人)meeting...................

因為偶生日, (由於待業的關係成日呢享屋企) 所以想乘機出黎玩

有冇人知道享麥當當開生日會是否很貴?
如果享麥當當搞, 有冇人有興趣黎?
我可以join 嗎

舊 05-25-09, 04:41 PM   #835
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
麥當奴叔叔生日會好玩呀
好似仲可以加錢搵個真人扮m叔叔出泥同我地玩tim
dragonwing84 目前離線  
舊 05-25-09, 04:59 PM   #836
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: dragonwing84 查看文章
麥當奴叔叔生日會好玩呀
好似仲可以加錢搵個真人扮m叔叔出泥同我地玩tim
搵真人出離藍藍路

舊 05-25-09, 05:02 PM   #837
Game Master

引用:
作者: Seppie 查看文章
搵真人出離藍藍路

好提議
好似連滑嘟嘟 小飛飛果d都可以叫人扮架 不過就貴d
仲有漢堡神偷都得 不過如果真係叫人扮佢就成圍都準order漢堡包 好似係咁
舊 05-25-09, 05:04 PM   #838
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
好提議
.....

仲有漢堡神偷都得 不過如果真係叫人扮佢就成圍都準order漢堡包 好似係咁
咁佢係唔係可以為所欲為周圍偷我地d包架

舊 05-25-09, 05:07 PM   #839
Game Master

引用:
咁佢係唔係可以為所欲為周圍偷我地d包架

我打漏字呀 係唔準order漢堡包呀
舊 05-25-09, 05:22 PM   #840
Diana
Insane Gamer

我有沒有看錯...
係M記搞個3個中的生日P要千蚊???????
好難明>.<
Diana 目前離線  
舊 05-25-09, 05:22 PM   #841
Diana

引用:
搵真人出離藍藍路
反串COSPLAY
Diana 目前離線  
舊 05-25-09, 05:25 PM   #842
Game Master

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
我有沒有看錯...
係M記搞個3個中的生日P要千蚊???????
好難明>.<
緊係啦 當捐錢俾麥當奴叔叔之家lor
舊 05-25-09, 05:36 PM   #843
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

搵真人出離藍藍路
好有趣/

不過會唔會搶左壽星女既鏡XDDDDDD

舊 05-25-09, 06:02 PM   #844
Game Master

引用:
搵真人出離藍藍路
好有趣/

不過會唔會搶左壽星女既鏡XDDDDDD

壽星女扮小飛飛
舊 05-26-09, 12:39 AM   #845
Diana

引用:
緊係啦 當捐錢俾麥當奴叔叔之家lor
千幾蚊玩3個鐘...
book間5星酒店房玩成晚都係千幾蚊...
相對黎講好貴... ...
Diana 目前離線  
舊 05-26-09, 12:57 AM   #846
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
千幾蚊玩3個鐘...
book間5星酒店房玩成晚都係千幾蚊...
相對黎講好貴... ...
應該唔洗咁貴?...
唔該大家唔好用火星文啦...
上個頁個d火星文睇極都唔知點解會收幾百蚊一個人
雷火武 目前離線  
舊 05-26-09, 09:15 AM   #847
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Deviantnip 查看文章