Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 12-29-08, 03:17 AM   #51
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Middle 查看文章
哈,係邊個送o既?
朋友囉~~

BUT 佢今日打來 我見到個勇者王的合金 7XX呀~~好鬼靚呀...之類...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-08, 03:17 AM   #52
zeta1224
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDpaco1224
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
大部份係減價貨,重有d係贈品添~!!!

精美膠袋可以送晒比你的。
太厲害同一張圖可以係影音版 TV GAME版 收藏版 情版
機場兄果然係米王之一
邊D係贈品?

舊 12-29-08, 12:15 PM   #53
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: POKA 查看文章
情人節先回大禮比佢啦
嚴重赤字,大極有限.....除非份雙糧夠用,否則都要睇出年OTZ
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-08, 12:34 PM   #54
issoccer
Game Master

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDissoccer
XBox Live Gamertagissoccer
我年年都唔捨得叫太太送禮物~~~所以今年都係冇禮物~~

舊 12-29-08, 02:41 PM   #55
Be With You
命運的巨輪開始轉動..

註冊日期: May 2005
收到:
( 女友送的)
- Burberry 頸巾
- 聖誕裝飾
- Hello Kitty 相架(?!)

送出:
- 寫上感受的X'mas 咭
- 頸鏈

- Hello Kitty暖手袋
- Hello Kitty小玩意
- 一對的貓貓鎖匙扣

另外仲有~
親自下廚預備了一餐豐富的平安夜大餐:有羊扖、茄汁露荀鮮蝦意粉 同埋 一齊整既沙律~

秘密武器 (注意:閃光彈發放)
一個月前在家中的天花板貼上一顆顆大大小小"儲光"(夜光)的星星
在與我的她交換禮物後
離開我家前
關了燈,攬著她
在她耳邊輕聲說了一句
"Merry Christmas......我仲有一份禮物送給你啊~~希望你會喜歡"
關上燈,向她示意抬起頭......
於是,她見到的是滿天的螢光星星.......

最後女友哭了起來.......
嚇得我有點手足無措

結果.....我的肩膀多了一個牙印
Be With You 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-08, 03:09 PM   #56
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Be With You 查看文章
收到:

嚇得我有點手足無措
呢個我度故事o既橋時都有諗過、仲諗左好多年(係諗住成間房o既牆身都有星),
但你就真係做左出唻,勁呀

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-08, 03:16 PM   #57
Be With You
命運的巨輪開始轉動..

引用:
作者: Middle 查看文章
呢個我度故事o既橋時都有諗過、仲諗左好多年(係諗住成間房o既牆身都有星),
但你就真係做左出唻,勁呀
係~? 點解唔實際做下呢?
p.s.成間房貼滿既話,太容易被她發現了~

女友感動得流淚倒是我預料不到的事.....

舊 12-29-08, 03:21 PM   #58
Ryokoryoko
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
除果陣時會唔會好痲煩?整花墻身?am I too practical?

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-08, 03:30 PM   #59
Be With You
命運的巨輪開始轉動..

引用:
作者: Ryokoryoko 查看文章
除果陣時會唔會好痲煩?整花墻身?am I too practical?
No, u have asked a good question
[OT] 我有考慮過"痴"牆身會整花
所以"痴"天花~
p.s. 痴左唔打算搣
好坦白的說,一條橋只可以用一次啊~

如果真係要除
用blu-tack取代雙面膠紙、平安夜前一兩日先預備黏貼.....
都可以解決你所講既問題~ [OT]

舊 12-29-08, 03:36 PM   #60
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
係~? 點解唔實際做下呢?
p.s.成間房貼滿既話,太容易被她發現了~

女友感動得流淚倒是我預料不到的事.....
因為我諗果種係真係好似星空果種星,
同埋預定個情節係女仔自己走入間屋、未開燈時就已經成間屋係星......

都純粹係諗故事o既橋唻喇。

女朋友會感動實在唔出奇呢,因為你竟然肯為佢花心思咁做。 =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-08, 01:20 PM   #61
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
Hello kitty結婚公仔一對

其實聖唔聖誕節呢個都要買的說

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-09, 03:14 PM   #62
Gary~K
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
追加禮物:個仔送左句(爸爸!)比我

最開心係呢樣!
Gary~K 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-09, 03:04 PM   #63
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
香蕉共和國頸巾一條

舊 01-02-09, 03:10 PM   #64
Ryokoryoko
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
謎之外星生物 - 伊莉莎白

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-09, 01:24 AM   #65
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
4.....5....0..........d

收到既感覺係萬分既唔好意思........
@@"

kit set?

唔平架

祝你中毒日深
想學點影相
請到玻璃館

舊 01-03-09, 03:13 AM   #66
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: lauchai 查看文章
@@"

kit set?

唔平架

祝你中毒日深
想學點影相
請到玻璃館
係, 仲要做埋三年xx電器公司保養

小弟識做
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-09, 03:40 AM   #67
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
No, u have asked a good question
[OT] 我有考慮過"痴"牆身會整花
所以"痴"天花~
p.s. 痴左唔打算搣
好坦白的說,一條橋只可以用一次啊~

如果真係要除
用blu-tack取代雙面膠紙、平安夜前一兩日先預備黏貼.....
都可以解決你所講既問題~ [OT]
我曾經見過有隻物料(油?)係上牆唔覺眼,但會夜光
整上天花板一點點咁好靚
果隻應該幾方便又功效大

Be With You可以影張相益下大家嘛?
我真係有興趣望下咩效果w

舊 01-03-09, 08:16 AM   #68
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Ryokoryoko 查看文章
謎之外星生物 - 伊莉莎白
比例幾多呀?