Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-07-05, 10:36 PM   #1
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
Rave #31 內容一問 (含內容)

今期講原來莉莎同艾麗根本就係同一人. 但點解艾麗會失憶? 點解佢50年黎都無老過? 係仲未交代定係我miss左??
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-05, 10:47 PM   #2
hkstoneboy
Junior Member
Freeman

註冊日期: Mar 2005
我都唔明~~~!!!仲有殛克係50年前的人還50年後的人

if殛克係50年前的人........會不曾是他幫莉莎穿越時空

國籍: 葡萄牙

冒險lv 14 交易lv 25 戰鬥lv 13
hkstoneboy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-05, 09:02 AM   #3
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
係la..
我都想知艾麗做咩無老過... ..
但係睇殛克個到我真係睇到cry呀.. ..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-05, 11:23 AM   #4
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
艾麗回復記憶後講過..."我獨自穿越50年的時光"
佢應該係穿越左時空,去到50年後…

至於"殛克"...是一個時間性的問題~
殛克係50年後的人來的...
只不過佢係返回50年前咁等死 (因為在過去的時間,佢唔可以接觸任何人)

殛克(現在)→殛克(返回50年前)→留在過去,係莉莎墓前坐左50年後…→殛克死左(現在)

其實都好抽象下

舊 05-08-05, 11:32 AM   #5
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
係未交代, 大家等下一本吧
Magazine的連載看來已近尾聲....

Rice

舊 05-08-05, 01:23 PM   #6
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
作者: riceking

Rice
終於肯完

舊 05-08-05, 01:38 PM   #7
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: riceking

Rice
thx!
咁唯有等o下啦~
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-05, 01:59 AM   #8
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
殛克果一幕.........令我諗起媽媽是4年級小學生結局.....

舊 05-09-05, 02:32 AM   #9
fancylala
痴線架!!!!

註冊日期: Sep 2002
估唔到個骷髏骨係殛克
但交待得好好,雖然好慘但又好鍾意
邪庫馬我仲以為係貝尼佳同佢打tim
fancylala 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-05, 10:04 AM   #10
xeno
○9

註冊日期: Feb 2003
殛克個段直係好正....估唔到一直坐係度守護莉莎個墓既人就係佢......
咁岩個時係街度睇緊....真係有D想CRY.....

好期待邪庫馬點死

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-05, 02:12 PM   #11
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
本野終於有返d突破

基本上之前最好睇得#9同#20期

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-05, 02:40 PM   #12
hkstoneboy
Junior Member
Freeman

註冊日期: Mar 2005
真係估唔度殛克會死

殛克同海亟牙打個度超正~!!!!
有限vs無限~~

but殛克死得好型~~~
殛克名言:[劍與魔法遲早合而為一,聖石齊聚-堂的時候就是我們會合的時刻]
為殛克致敬~~~~

我期待第10種變化多d

國籍: 葡萄牙

冒險lv 14 交易lv 25 戰鬥lv 13
hkstoneboy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-05, 05:08 PM   #13
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: hkstoneboy
我期待第10種變化多d
擺明留返最尾黎屈全場

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電玩大統計 Janus 電視遊戲討論版 389 11-01-07 09:10 AM

現在的時間是 08:54 AM

手機版 | APP版