Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-05-16, 02:51 PM   #15076
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
到時先算
真係玩都係得番刷首抽玩
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 02:56 PM   #15077
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
祝小嘉今次抽到個真·歐洲號

舊 05-05-16, 02:58 PM   #15078
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
有泳裝突然想回鎬下
愚人節過咗成個月有多啦

舊 05-05-16, 03:06 PM   #15079
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
呢兩日食左3x個蘋果都出唔到1張活動禮裝....
結果儲左3億幾GP索性一次過升盡隻金時
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 03:08 PM   #15080
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
呢兩日食左3x個蘋果都出唔到1張活動禮裝....
結果儲左3億幾GP索性一次過升盡隻金時

我今朝打左一場EX就一次出左兩張
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 03:08 PM   #15081
gingq7

註冊日期: May 2008
禮裝...我打晒100個任務+換剩銀棋, 一張禮裝都無

呢隻game趺活動禮裝奇奇怪怪, 已經試過幾次成個活動一張都唔趺, 但又試過幾次狂趺
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 03:15 PM   #15082
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
跌過一張
上次同聖老母都唔跌

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 03:26 PM   #15083
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
跌了2張

狂送金蘋存貨超過150了...
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 03:33 PM   #15084
小嘉
The One

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
祝小嘉今次抽到個真·歐洲號
刷ac
真咩歐洲
金又唔會課
同埋考慮下之麻
暫時仲係無意欲再打
舊 05-05-16, 04:02 PM   #15085
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
玩係ok既,一個acc玩就夠,睇下劇情咁
抽就第二件事今日開D副帳一睇,全部又過百石
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 05:17 PM   #15086
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
刷acc就而家開定一堆,等到ev時開出黎拎賠石,唔係到時4石一次真係睇表演

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 05:22 PM   #15087
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
小嘉工作室?
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 05:23 PM   #15088
小嘉
The One

無咁好氣而家開定
真係想玩又刷唔到咪唔玩
舊 05-05-16, 05:42 PM   #15089
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
無咁好氣而家開定
真係想玩又刷唔到咪唔玩
開定一個每日LOGIN純GET石...唔中先再開ACC LAW^^

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 06:58 PM   #15090
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: digiharuka 查看文章
跌了2張

狂送金蘋存貨超過150了...
點解可以咁多

我d蘋果每次活動愈減愈多
依家金蘋得番10粒

引用:
作者: gingq7 查看文章
禮裝...我打晒100個任務+換剩銀棋, 一張禮裝都無

呢隻game趺活動禮裝奇奇怪怪, 已經試過幾次成個活動一張都唔趺, 但又試過幾次狂趺
師兄你真係好彩今次活動派5張咋

引用:
作者: 6078 查看文章
小嘉工作室?
笑左

舊 05-05-16, 07:03 PM   #15091
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
https://twitter.com/kassan_5a/status/728115423116300288

避了黑saber一劍...還得中師匠一槍?...
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 07:12 PM   #15092
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: rfdingo 查看文章
https://twitter.com/kassan_5a/status/728115423116300288

Shut up and take my money!!!!!

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
舊 05-05-16, 07:15 PM   #15093
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我都係百五粒蘋果
因為我打得hea 食左果去打最後都會加數:o)
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 07:20 PM   #15094
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: rfdingo 查看文章

少d定力都唔掂
但今次我pass到

反而我仲諗緊隻豪華版呆毛

舊 05-05-16, 07:23 PM   #15095
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
少d定力都唔掂
但今次我pass到

不懂人心的VERSION?

火紋
舊 05-05-16, 07:36 PM   #15096
TOAKO X
Game Master
俺の嫁↘

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code0130 2610 0823
PSN  IDtoako
XBox Live Gamertagtoako
引用:
無咁好氣而家開定
真係想玩又刷唔到咪唔玩
刷乜鬼
買個引退帳玩重好

OTL……
TOAKO X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 08:02 PM   #15097
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
不懂人心的VERSION?
好似係
有埋地台個個

舊 05-05-16, 08:09 PM   #15098
小嘉
The One

引用:
作者: TOAKO X 查看文章
刷乜鬼
買個引退帳玩重好
1蚊都唔會比啦
我要泳衣做咩仲要比錢買引退帳去抽
舊 05-05-16, 09:37 PM   #15099
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
少d定力都唔掂
但今次我pass到

個樣有再執的空間
但如有未靈1前塊面紗就無問題

舊 05-05-16, 10:21 PM   #15100
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
見講起工作室...貪得意買左個帳抽來爽下

結果....狂戰狗哥.......

主號出俾我啦好心

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:05 PM

手機版 | APP版