Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-30-03, 10:01 AM   #51
愚零鬥武多
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2003
引用:
Originally posted by gackt :

怪獸大戰.D CG又..汗:@_@":
香港可以做到好勁的CG,
與投資多成正比.
愚零鬥武多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-03, 04:32 PM   #52
白薔薇騎士
God of Gamer
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
Originally posted by kyu :
今次又取材咩動畫、GAME?
第2集用FF8音樂、OP成個EVA、養寵物同打似龍珠、貞子篇成個BIOHAZARD咁……
參考月姬好嗎?

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-03, 04:49 PM   #53
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
又黎續集?!

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-03, 09:37 PM   #54
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by 高佬 :
又黎續集?!
係第三集呀~
碧咸23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-03, 10:06 PM   #55
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
引用:
Originally posted by 碧咸23 :
係第三集呀~
有分別麼?

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-03, 10:08 PM   #56
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by 高佬 :

有分別麼?
正確D講係下集大結局

不過呢套唔係
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-03, 10:47 PM   #57
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
第2集用FF8音樂、OP成個EVA、養寵物同打似龍珠、貞子篇成個BIOHAZARD咁……
貞子篇好正ar
杜文澤波羅油果到ging正

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-03, 12:06 AM   #58
下雪邊界

引用:
Originally posted by gackt :
第二集其實有D故仔都唔錯..
我幾鍾意貞子果個...好慘
不過最後果陣真係....怪獸大戰.D CG又..汗:@_@":
可能有支線d真係唔錯啦...
不過講番成套劇既主要角色真係眼花爆...
睇過第一集既我100%完全接受唔到第二集既角色關係...
簡直離晒譜...
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-03, 12:08 AM   #59
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
Originally posted by 下雪邊界 :
可能有支線d真係唔錯啦...
不過講番成套劇既主要角色真係眼花爆...
睇過第一集既我100%完全接受唔到第二集既角色關係...
簡直離晒譜...
基本上係兩個時空兩個世界
如果係無記可能會換晒人就會好D, 奈何亞記... 用得既都出晒喇 ^^

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-03, 12:11 AM   #60
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
無錯…睇完2輯殭屍之後…再睇亞記d劇…差不多個個都拍過"殭屍"…

舊 10-31-03, 12:18 AM   #61
Jamie
バンブラ小職人

引用:
Originally posted by card_captor :
無錯…睇完2輯殭屍之後…再睇亞記d劇…差不多個個都拍過"殭屍"…
仲要係睇D半夜播既陳年彩色劇都有呢個現象.... ^^

男は__で勝負!!
舊 10-31-03, 12:24 AM   #62
下雪邊界

引用:
Originally posted by Jamie :
基本上係兩個時空兩個世界
咁所以我響上一版咪話左佢係為繼續而繼續lor...
最憎呢d續集...
(第一集個結局根本就已經封左後路...如果真係想拍續集好心佢個結局就唔好去咁盡啦...)
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-03, 04:32 AM   #63
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
我始終都係唔鐘意吸血鬼日光日白四圍走.........亦唔鐘意果種咬一啖變吸血鬼既設定.......更加唔鐘意佢勁將漫畫料放落去(例如JOJO啦、GS美神)........
不過講血族既片,點都有少少興趣既~~~~~(除左千機變之外~~)

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-03, 11:49 PM   #64
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
上次買左EVA個OP就似足EVA
咁今次...參考頭文同鬼武者?
無法想像陳百萬個幻魔look......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-03, 12:26 AM   #65
山治
Game Master
天元突破

XBox Live Gamertagsidpistols
引用:
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
上次買左EVA個OP就似足EVA
咁今次...參考頭文同鬼武者?
無法想像陳百萬個幻魔look......
蒙面超人都唔定
彊屍識變身
山治 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-03, 01:08 AM   #66
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
問題係
如果兩個世界
咁洗咩用原班人馬

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-03, 01:10 AM   #67
Jamie
バンブラ小職人

引用:
Originally posted by 影雪Neo :
問題係
如果兩個世界
咁洗咩用原班人馬
只可以嘆句, 亞記人少...

男は__で勝負!!
舊 11-01-03, 09:06 AM   #68
御緣
一字記之曰"黑"

引用:
Originally posted by Jamie :

只可以嘆句, 亞記人少...
一d比較好既都跳左去毛記,杜文澤又未必肯拍

舊 11-01-03, 09:21 AM   #69
BeBop

幾時播?
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-03, 02:15 PM   #70
勇小朋友
Crazy Gamer
STEFANIE

註冊日期: Jan 2003
如果做
我應該都會睇!

舊 11-01-03, 02:26 PM   #71
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by 山治 :

蒙面超人都唔定
彊屍識變身
我寧願係幽遊

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 11-01-03, 02:36 PM   #72
Wtak
永遠的西軍™

引用:
Originally posted by 昏迷童子Sleepy :
我寧願係幽遊
HXH......

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-03, 05:19 PM   #73
NexTony
ヴェイン様~

3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
引用:
Originally posted by 御緣 :

一d比較好既都跳左去毛記,杜文澤又未必肯拍
佢肯都未切請得起

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-03, 03:17 AM   #74
傻地
Crazy Gamer
傻地=pochan

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDpochan
XBox Live Gamertagpochan00
引用:
Originally posted by Ultra :

HXH......
彊b 改行用念力打人 , 咁到時仲使唔使馬小玲出手
到時咪無得睇佢地戴 colour con

舊 11-02-03, 03:36 PM   #75
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by 傻地 :

彊b 改行用念力打人 , 咁到時仲使唔使馬小玲出手
到時咪無得睇佢地戴 colour con
所以話都係幽遊好d...貼題好多......

死神Lv.3能力覺醒

論壇跳轉

現在的時間是 10:41 AM

手機版 | APP版