Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-23-06, 10:04 AM   #101
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Razgriz
beam...
豆豆係打唔死人o架
打機例外
啊, sorry, 一時手快
sf連浮炮都有, 加埋週身刀就攞你命三千lu

舊 10-23-06, 10:53 AM   #102
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: 堂我流
唔講真係唔覺...
不過始終都唔鍾意MS有肚臍炮 <---通常係壞人先有肚臍炮
代表作有
高達華沙哥
沙撒比
京麥煞
izumo 目前離線  
舊 10-23-06, 01:37 PM   #103
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
日本己出:

http://www.1999.co.jp/asp/GoodsDetai...p_right109.asp

舊 10-23-06, 02:03 PM   #104
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: Led Mirage
[發夢Mode]我最想永野大神肯俾bandai 出MH就好喇(其實肯出'我',KOG就夠 )[/發夢Mode]

佢出到天驅II 或破裂人"偶" 我都會心熄架

nakakula 目前離線  
舊 10-23-06, 08:52 PM   #105
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
原來stargazer的秘密就係送兩張貼紙(一張黑色、一張金色)俾大家

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 10-23-06, 08:58 PM   #106
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 10-23-06, 10:54 PM   #107
遊戲怪
Ultimate Gamer
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
引用:
作者: money
好靚 ~自由特擊~

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線  
舊 10-23-06, 11:02 PM   #108
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
其實我想問好耐……究竟呢隻翼o既設計係邊個搞起先?
CW改件又係咁,1/60燈籠版又係咁,Fix都有少少似,
究竟係邊個參考邊個

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 10-23-06, 11:50 PM   #109
Insane Gamer
三倍糟糕

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 呂鳳仙
其實我想問好耐……究竟呢隻翼o既設計係邊個搞起先?
CW改件又係咁,1/60燈籠版又係咁,Fix都有少少似,
究竟係邊個參考邊個
唔計設計稿的話
好似1/60出先....
之後改件參考....掛

http://herman8311.mysinablog.com/
1356 目前離線  
舊 10-23-06, 11:55 PM   #110
Led Mirage

引用:
作者: SANG2003
姐係sf 300左右
睇你要唔要特典....要埋.......未必得

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線  
舊 10-23-06, 11:59 PM   #111
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: Led Mirage
睇你要唔要特典....要埋.......未必得
特典真係金關節 太貴就自己噴吧LA
SANG2003 目前離線  
舊 10-24-06, 12:07 AM   #112
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: SANG2003
姐係sf 300左右
5500YEN以下既...先係$300樓下...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 10-24-06, 12:09 AM   #113
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: izumo
代表作有
高達華沙哥
沙撒比
京麥煞
沙煞比同京密煞個駕駛倉都係o係個頭度

舊 10-24-06, 12:29 AM   #114
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
代表作有
高達華沙哥
沙撒比
京麥煞
愛爾蘭魔蟹先是代表作,應該第一架用肚臍炮,而且兩粒..........

kog 目前離線  
舊 10-24-06, 07:02 AM   #115
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: Busconcamp
5500YEN以下既...先係$300樓下...
咁咪成$400~$500

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線  
舊 10-24-06, 07:07 AM   #116
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
作者: chunwai0091
咁咪成$400~$500
苯大:[算平架喇,我地遲d會出extra-finish version嘛]

舊 10-24-06, 07:50 AM   #117
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
引用:
代表作有
高達華沙哥
沙撒比
京麥煞
點可以唔提重高兄弟??

Oruma 目前離線  
舊 10-24-06, 09:47 AM   #118
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
不過始終都唔鍾意MS有肚臍炮 <---通常係壞人先有肚臍炮
如果唔局限於MS的話, 三一萬能俠同大鐵人17的主力武器都係肚臍炮
wing 目前離線  
舊 10-24-06, 03:31 PM   #120
堂我流
-廚術-

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: wing
如果唔局限於MS的話, 三一萬能俠同大鐵人17的主力武器都係肚臍炮
點同呢~ SF 無左肚臍炮都仲有12支可以開炮的東西(加埋額頭果2支都有14).....
而三一萬能俠同大鐵人17 無左肚臍炮就等如無左絕招一樣....唔可以無.
P.S.
三一萬能俠同大鐵人17都係水桶腰,有肚臍炮都係好合理

TESTING
堂我流 目前離線  
舊 10-24-06, 03:44 PM   #121
wing
格鬥低手

引用:
三一萬能俠同大鐵人17都係水桶腰,有肚臍炮都係好合理
鐵人28同鐵甲人先有水桶腰, 大鐵人17成日玩自我摺埋, 條腰都不知幾細~~
wing 目前離線  
舊 10-24-06, 06:24 PM   #122
草仔
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
引用:
代表作有
高達華沙哥
沙撒比
京麥煞
京麥煞2粒砲係心口
草仔 目前離線  
舊 10-24-06, 06:32 PM   #123
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
都唔明點解bandai 呢期係咁多呢d野 , 但又會有咁多人買 , 正常應該老早已經有喇嘛。
就算係依家呢代的小孩都唔會仲意呢d舊式rx78下話 a d 靚仔淨係識 gundam seed 之嘛

nakakula 目前離線  
舊 10-24-06, 06:44 PM   #124
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: nakakula
都唔明點解bandai 呢期係咁多呢d野 , 但又會有咁多人買 , 正常應該老早已經有喇嘛。
就算係依家呢代的小孩都唔會仲意呢d舊式rx78下話 a d 靚仔淨係識 gundam seed 之嘛
因為你唔抵得bandai

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 10-24-06, 07:18 PM   #125
三倍糟糕

各位大大 Saviour同iwsp幾時出貨?

http://herman8311.mysinablog.com/
1356 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SONY官方承認PSP銷售敗於NDS jim Tsang 手提遊戲機討論版 309 08-04-06 10:17 AM
7月扭蛋精華區 (4 July updated) 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 175 07-30-06 08:56 PM
6月扭蛋精華區 (6 June updated) 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 281 07-29-06 07:54 PM

現在的時間是 02:45 AM

手機版 | APP版