Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
Sar8 05:57 PM 01-05-14
同益商場(即係金禾機鋪/豐澤往元朗廣場方向對面)
上到最高層第一眼就見到精x
我上次去買佢冇擺出來
盛惠1180
雷火武 06:59 PM 01-05-14
今日去到,盛惠$0
Sar8 07:13 PM 01-05-14
真係多有錢人,成千蚊一隻玩具都比人掃
咁基本上得返舊合益同奇趣
058719057 07:25 PM 01-05-14
作者: Sar8:
其實我都係問價

metal build出得最差係咪freedom
其實真心講句隻freedom真係唔係出得咁差,我由seven sword開始儲到依家,其實隻隻都交足功課
赤兵尉SETH 09:00 PM 01-05-14
MB Destiny威到連對種死機設冇好感既都要比錢
MB freedom唔得
雷火武 01:22 AM 01-06-14
作者: Sar8:
真係多有錢人,成千蚊一隻玩具都比人掃
咁基本上得返舊合益同奇趣
舊合益有得賣?2F 漫畫鋪旁邊?

OT
----------------------------------------
BTW
今日去到見到幫襯左十幾年既漫畫店收左皮真係好HURT

由中學開始去到而家...
前幾日佢見放哂D2手係門口都知不妙...

以後元朗都無地方搵漫畫了
Sar8 07:16 AM 01-06-14
我都係琴日先知原來果間野收左皮

其實舊合益有冇得賣我都唔知
money 01:48 AM 02-17-14
3月終於有消息

fmptsrhk 09:19 PM 02-18-14
隻ARX-8包埋個架咁有heart!?
笨大, 你好野
野良猫 09:37 PM 02-18-14
作者: fmptsrhk:
隻ARX-8包埋個架咁有heart!?
笨大, 你好野
個架又唔係免費,heart乜鬼
Sar8 09:48 PM 02-18-14
羊毛
神龍 12:14 AM 02-19-14
作者: 野良猫:
個架又唔係免費,heart乜鬼
佢有權分2鑊收多你一隻錢
T.K. 11:43 AM 02-26-14
點解要用呢稱色試作?
stonekeung 02:10 AM 03-15-14

http://tamashii.jp/special/metalbuild/laevatein/
fmptsrhk 06:57 PM 03-15-14
睇黎月尾左右會知道隻ARX-8發售期同價錢
stonekeung 01:28 PM 03-20-14

flpchoho 04:52 PM 04-02-14
今日上amiami訂隻arx-8,但係一開預約10分鍾全滅......
我個陣時入到入唔到佢個網入到的時候就話sold out
想問賊船仲有冇得訂?

自答:最後出左去信和孤注訂
小嘉 05:02 PM 04-02-14
精品有得訂點解要amiami?
flpchoho 05:11 PM 04-02-14
貪方便寄返屋企同埋可以用信用卡
money 05:21 PM 04-02-14

魂ウェブ「METAL BUILD レーバテイン」スペシャルページ更新→
http://t.co/sl4KFLkxv2

クリエイター陣が語るMETAL BUILD最新作の全貌!インタビュー完全版公開
http://t.co/KhbTj2Jr3W
fmptsrhk 01:37 AM 04-03-14
反應異常地好!?
我見出名那幾間網購都滿哂了
嗯... 本來諗住唔訂的說
怕且都係要走一趟先穩陣
tung999 10:33 AM 04-03-14
可能係唔敢接太多單
之前r魂好多隻都坐晒艇
唔知係唔係上次命運太驚喜今次呢隻覺得好普通
★星人44★ 01:30 PM 05-01-14
MB Freedom 8月再販
mikemike 01:48 PM 06-23-14

ouki 01:51 PM 06-23-14
作者: mikemike:
出第幾隻EXIA
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後

返回主題版面