Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-21-14, 03:57 PM   #626
kaimankg
Crazy Gamer
我唔會再出聲

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDwhykkm
XBox Live Gamertagwhykkm
唔係得一個走咗過去本掛名Game書到?

舊 11-21-14, 08:38 PM   #627
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: wuxu 查看文章
詳細希望?
我都係估估下
好似係幾個新編輯唔聲唔聲就走左

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-14, 09:07 PM   #628
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
w係指邊本?好耐冇睇game書好似有兩本
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-14, 09:07 PM   #629
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: yorkyork 查看文章
w係指邊本?好耐冇睇game書好似有兩本
Weekly

歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 11-22-14, 04:18 PM   #630
ykray
Junior Member

註冊日期: Apr 2012
同朋一直買開GZ同GW交換睇.....最近GW 某D攻略差左好多......GZ攻略廢大家都知,所以無咩期望.不過近期似樣左,但係GW D攻略對住玩係解唔到之後更發現編者跟本無玩個集GAME......因為玩過某D位唔會咁寫~~~~大家都明白呢個時代攻略好多都唔係自己做.大家都網上收集,但係都應該用過試過先寫出來......KEEP住睇曬2本書比較係明顯.....當然GW有D攻略仲係好好,而且肯開偏門GAME攻略,但明顯最近GW換左批人內容同之前有明顯差異.............
ykray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-14, 10:38 PM   #631
chrischun
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
引用:
作者: leo1988 查看文章
其實呢行,普通一個編輯人工有無萬五蚊?
講得衰d個句,洗碗都高過做編輯

舊 11-23-14, 09:07 PM   #632
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
麥仔走咗嘛,係講緊佢?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-14, 02:12 AM   #633
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
霧遙去咗GZ已確定
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-14, 06:08 PM   #634
izumi_chuen
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2008
Wii U IDchuen_izumi
3DS Friend Code0068 5330 7260
PSN  IDchuen_izumi
XBox Live Gamertagizumi_chuen
GZONE 之前可以有幾期係無家用機攻略

我一直都係睇開&支持GAME WEEKLY, 大書果時已經開始睇
只係返大陸做野先會買本GZONE 搭車睇下

GAME WEEKLY 真係幫唔落,
專欄唔係好得, 雖然我幾鍾意睇MS D 野,
不過GAME書教人砌模型就.....

GAME WEEKLY 就越做越少編輯, GZONE 就越做越多編輯仲要請緊人....

真係有D 擔心GAME WEEKLY

いすみ
izumi_chuen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 01:43 AM   #635
ipchow
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
上youtube睇攻略好過
ipchow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-15, 03:59 AM   #636
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

根據太郎FB,太郎媽應該過左身
醒起幾年前仲係報紙訪問佢開部SS比佢阿媽玩

歡迎曼聯迷進入討論

舊 03-23-15, 02:33 AM   #637
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: mario0606 查看文章
根據太郎FB,太郎媽應該過左身
醒起幾年前仲係報紙訪問佢開部SS比佢阿媽玩
Sosad.... R.I.P.

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 03-30-15, 02:24 AM   #638
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
點解個司令可以賴死唔走霸住格編者話
已經睇過成本,無段文係佢寫既
Gameweekly 真係無枉管到咁?
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-15, 01:01 PM   #639
遊戲怪
Ultimate Gamer
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
GAMEWEEKLY真係無睇好耐啦
以前睇佢係因為睇下新GAME評語 攻略有D位唔識去
而家UP到口臭 上網有心搵下 都搞得掂同埋新GAME資料仲快過本野

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-15, 02:39 PM   #640
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: 遊戲怪 查看文章
GAMEWEEKLY真係無睇好耐啦
以前睇佢係因為睇下新GAME評語 攻略有D位唔識去
而家UP到口臭 上網有心搵下 都搞得掂同埋新GAME資料仲快過本野
我仲有買,不過係電子版
其實對d 編者話無咩興趣
但係司令呢位人兄連漫畫都無,頭像已經唔係再用佢d 作品
我唔明佢何德何能仲可以霸住格編者話。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-15, 03:32 PM   #641
DevilElvis
The One
還我香港!!

未請到新人入坑,頂住先掛

舊 04-04-15, 03:49 PM   #642
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
我仲有買,不過係電子版
其實對d 編者話無咩興趣
但係司令呢位人兄連漫畫都無,頭像已經唔係再用佢d 作品
我唔明佢何德何能仲可以霸住格編者話。
GZ個永高仲廢啦,講野冇point又無logic,可見呢行都幾缺人,咩狗屎垃圾都做得編輯
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 11:02 PM   #643
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
屈你某新仔係咪黐左線......
響編者話一野撻著兩大班球迷......
最好笑仲要辣到埋太郎......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 11:28 PM   #644
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
屈你某新仔係咪黐左線......
響編者話一野撻著兩大班球迷......
最好笑仲要辣到埋太郎......
果個其實只係外稿所以問題唔大

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 11:40 PM   #645
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
果個其實只係外稿所以問題唔大
咁仲衰...佢寫完埋WE份野就拍拍蘿柚走人......
球迷們的粗口就要你地各位的__去承受......

其實太郎睇到後有冇拍枱?......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-15, 11:52 PM   #646
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
咁仲衰...佢寫完埋WE份野就拍拍蘿柚走人......
球迷們的粗口就要你地各位的__去承受......

其實太郎睇到後有冇拍枱?......
對比起某d自稱政治冷感玻璃心寫信黎投訴既人黎講,球迷粗口(如果有)已經好小事的說

Well…最低限度做校對個晚無
之後就…你send信去問太郎本人好過

舊 10-12-15, 12:41 AM   #647
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
想知寫左咩??
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-15, 12:48 AM   #648
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: yuhchan5 查看文章
想知寫左咩??
同「妓」「獌」相關的足球東西
(我唔睇波所以唔多明係乜

舊 10-12-15, 02:20 AM   #649
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
對比起某d自稱政治冷感玻璃心寫信黎投訴既人黎講,球迷粗口(如果有)已經好小事的說
果單o野我都想講,港豬真係痴o左線.... "胡說"講兩嘴就發晒神經打論文....

舊 10-12-15, 02:55 AM   #650
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
果單o野我都想講,港豬真係痴o左線.... "胡說"講兩嘴就發晒神經打論文....
嘛,其實單野我都有小小錯
本身公司方針都係唔想搞咁多呢d野,只係我個排抽水抽得勁過頭觸動到某種生物甚至毛毛毛毛毛既神經,先搞到有人用論文去投訴不過公司叫到唔好咁玩就照order做就好(仲好,唔駛度埋d爛gag去抽水)

此篇文章於 10-12-15 03:02 AM 被 wuxu 編輯。 原因: I do what I want

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 08:21 AM

手機版 | APP版