Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-11-16, 10:02 AM   #101
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
太刀就算加攻唔多都強化唔少

又有反擊,剛氣刃攻速快咗硬直又細咗仲可以連其他招
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-16, 10:47 AM   #102
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
新type 鎚 實用性都係咁低
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-16, 11:31 AM   #103
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
斬斧幾正

舊 11-11-16, 12:42 PM   #104
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
納刀可唔可以幫無盾嘅擋叫?
好似得...咁咪可以禁實無腦擋

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-16, 10:31 PM   #105
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI

勇者style叉斧

勇者style蟲棍

勇者style輕弩

勇者style重弩

勇者style弓
=====================================================
5段片暫時得輕弩step射叫o岩使
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-16, 11:17 PM   #106
野良猫
肥倫

叉斧有得推盾擋,希望唔好冇咗B擋

重弩就…都係用番JUST算

操蟲棍……算把啦
舊 11-11-16, 11:28 PM   #107
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
作者: 野良猫 查看文章
操蟲棍……算把啦
+1,唔跳咪Q玩棍啦crapcom
舊 11-12-16, 01:46 AM   #108
Shirley Sheila
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

註冊日期: Aug 2006
勇者style根本係俾 收刀慢、無得擋、連擊多、貪刀慣、唔想收刀 既勇者硬上既

推斬斧同太刀

Melty Blood
Ciel
214C236C2CjAAAD63214C
MHP2G
膽小×游擊×大劍
一擊脫離之術!? OAO!?
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-16, 05:45 PM   #109
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Shirley Sheila 查看文章
勇者style根本係俾 收刀慢、無得擋、連擊多、貪刀慣、唔想收刀 既勇者硬上既

推斬斧同太刀
我係太刀廚

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-16, 05:59 PM   #110
捲毛老爺

輕/重/弓 都好強勢喎

前兩者我少用 但弓3連射
舊 11-15-16, 11:01 AM   #111
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:

推斬斧同太刀
隊友好驚,但隊友不說

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 05:45 PM   #112
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
呢個世界早就無左銃槍 槍 鎚
太刀仲有咩好驚?
由手機版發出
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 06:00 PM   #113
野良猫
肥倫

引用:
作者: 風音 查看文章
呢個世界早就無左銃槍 槍 鎚
太刀仲有咩好驚?
由手機版發出
統鎗都可以好惡嘅,係煩在要邊開炮邊要講ごめんなさい啫
舊 11-15-16, 06:12 PM   #114
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
唔存在
都kick左啦sosad
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 12:26 PM   #115
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
蟲棍真係FOCUS錯地方,重點搞左係條蟲到,條蟲既攻擊根本可有可無,抽精液係佢唯一用途
其實只要空中攻完再可以二段跳/加強番蟲棍既騎乘值,成件事已經唔同哂

舊 11-16-16, 06:49 PM   #116
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我唔會咁睇囉,你玩蟲棍想不斷跳咁咪揀番公會mode
佢呢個mode去番強化本體,我覺得先合理,如果唔係做咁多個mode做咩?
更何況佢仲無話唔比你跳
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 06:55 PM   #117
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:

推斬斧同太刀
其實定位上同武士道係接近
分別只係呢個用少部份血量同換黎能動既自我強化
武士道依存於隻怪既攻擊,亦等於混戰時未必可以有高輸出
但勇者style就係可以自己打行guage返黎然後就換強化,管理得好就頂d細招加速
理論上輸出速度咪可以快d
但就係要睇究竟納刀派生加氣多唔多同倍率夠唔夠
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 07:01 PM   #118
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
等逆恨呢個SKILL有返啲用

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-16, 12:49 AM   #119
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

搭單問問...斬斧持斧狀態無限跑係點出?

Melty Blood
Ciel
MHP2G
膽小×游擊×大劍
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-16, 10:38 AM   #120
滅龍士
MHWs↓

XX可以整爆自己放o左既穴,唔使驚放完穴d怪過區冇得再放a
引用:
福岡地区での体験会の際に、小嶋プロデューサーより説明がされたのですが、 モンハンダブルクロスでは、自分が設置した「罠」は壊すことが可能になりました! モンスターがエリア移動してしまい、しばらく罠を設置できない状況も解決することができるのです!
舊 11-17-16, 12:15 PM   #121
捲毛老爺

呢個真係偉大既設計,
單人打捕獲任,一失敗。就要呆等5mins 或放棄,個種時候真係好像#%@#$%@。
舊 11-17-16, 01:34 PM   #122
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

係自己整爆,唔係回收?

Melty Blood
Ciel
MHP2G
膽小×游擊×大劍
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
舊 11-19-16, 12:47 AM   #123
滅龍士
MHWs↓

搵鬼要
舊 11-24-16, 09:01 AM   #124
滅龍士
MHWs↓

舊 11-24-16, 10:16 AM   #125
野良猫
肥倫

唔止噴射用仲可以射炮

OOR嚟喎

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Monster Hunter X(クロス)/Generations 情報區 2 | 日版已售/美版 2016 Summer enishi 手提遊戲機討論版 95 04-05-16 02:23 AM
"出售" 827期 GW MONSTER HUNTER X 攻略本 $10 超合Game魂 買賣專區 1 12-13-15 06:51 PM
[Nintendo Direct] 5月31晚7時, 直播 Monster Hunter 4 / 逆轉栽判 5 Netnet 手提遊戲機討論版 23 06-01-13 02:48 AM
日本Capcom宣布iOS/Android版雙新作 Biohazard VS. 及 Monster Hunter Massive Hunting ( ゚ω゚)? 手機平板遊戲討論版 8 08-27-12 09:55 AM
Monster Hunter Frontier Online 討論區 vol.27【X魔物獵人FO O爆擊獵人FO(Fatal KO) 】 鈴蘭 PC電腦遊戲討論版 1009 11-05-11 11:51 AM

現在的時間是 05:34 AM

手機版 | APP版